Hamile kalmayı bekleyenler

canm bat 7 subattı hala gelmedı beklemedeyım

Ayyy bu ay hiçççç beklemiorum onu kuzucum yaa bata son 5gün gelsinde bitsin hmn önümüzdeki aya güzel planlarım var biran önce uygulamaya geçmek istiorumm

gunaayyyydiiiinn güzel topigin güzel insanlariiiiii

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel anne adayları.
bugün battan sonraki ilk günüm huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hepinizi öpüyorumhayırlı haberler

günaydın :)) herkeze iyi hafta sonları

gunaydın guzel hanımlarrrrrrrrr haberler nasıl ?????????????????

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canm sen neler hıssedyn belırtıler nelr
canım benim kasıklarımda batma var özellikle sol kasığımda ve adet olucak gibi hissediyorumolmuyorum kızımdada böyle olmuştu.bunlar acabamı dedirtiyor fakat 3 ve4 gün kala test yapmıştım negatifti.1 gün kala da yaptım hatta buraya yükledim resmini o da testmi bozuktu nedir dalga dalga renk renk oldu.o da nagatifti.dolayısıyla emzirdiğim için gecikmiş olabilir diye düşünüyorum.10 gün bekliycem olmazsam yine bakarım.sende belirtiler nedir?

canm benmde adet olmadan gogus hassasıyetım gecerdı anlardım yanı adet olcam dıye belımde ve sag kasıgımda hafıf agrılar var bende 10 gun beklıycm

tüm anne ve anne adaylarına merhaba. ben 3 sene yazz24+4 kullandım eve eylül de son kutuyu bitirdim ve sonraki 3 reglim 35er gün sonra oldu. son reglm aralık 27 de oldu ve bu ay 3 gün gecikti. doktor ziyaretlerini mecbur kalmadıkça pek sevmem dolayısıyla ilk başta tecrübelerle bilgi almak istedim. kasıklarımda ağrı ve üst kısımlarında batma oluyo. ara ara baş dönmesi gibi olup içim geçiyomuş gibi hissediyorum. 2 hafta önce 3-4 kadar pembe reklerde akıntılar oldu. bu seferde adet gecikince takıldım kaldım. ara ara üşümeler de geliyo.bunlara benzer sorunlar yaşayanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirse çookk sevinirim. çünkü bebek sahibi olmayı çok istiyorum fakat umutlanıp hayal kırıklığı yaşamaktan da korkuyorum =( yardımlarını bekliyorum

canm belırtılerın sen hamılesın dıyo test yaparsan daha ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…