Hamile kalmayı bekleyenler

Herkezin gönlüne göre olsun inşallah çok güzel bi duygu pozitif olması ağla ağla ağla anca sakinledim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Ağlama canım benim.. Ani ruh değişimleri bebeğe zarar verebilir.. sakin ol ve anın tadını çıkar canım..
Hayırlı olsun inşallah..
(sana ağlama diyorum ama ben burda ağlıyorum, ama sevinçten yaniii)

bizimde 3 şubat canım:)) biz sadece ilk 3 ay korunduk sonrasında bıraktık.9 aydır umutla bekliyrum ama gelemedi bir türlü(( umarım sen o kadar beklemezsin. çünkü insan çok hayal kırklığına uğruyor,çok üzülüyor,yıpranıyor. belki bir gün olacak hatırlmıcaz bile bugünleri ama ne bileyiö işte... bir gün annemi arayıp o kadar hazılrığın boşa gitmicek bebek geliyor demeyi o kadar çok isityorum ki.....hiçbir sıkıntı yok bütün tahliller yapıldı, rahim filmi çekildi, bu ay yumurtlama takibine başladık, umarım artık olur :)

selam kızlarr ben hala adet olmadım kasık ağrım geçti göğüslerimde de herhangi bir belirti yok bekliyorum..

selam kızlarr ben hala adet olmadım kasık ağrım geçti göğüslerimde de herhangi bir belirti yok bekliyorum..
HAYIRLISI OLSUN CANIM.herkes aynı şeyleri yaşamıyor belki sende göğüs sancısı olmayacaktır. yani inş öyledir :)

HAYIRLISI OLSUN CANIM.herkes aynı şeyleri yaşamıyor belki sende göğüs sancısı olmayacaktır. yani inş öyledir :)

inşallah canım ama adet olucak gibi hissediyorum bakalım beklemedeyim..eğer adet olmazsam çarşambaya kadar test falan yapmıcam 3 kere negatif gördüğüm için çok canım sıkıldı...totem yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…