gunaayyyydiiiinn güzel topigin güzel insanlariiiiii
kızzlaarrrrrrrrr idrar sonucum pozitifff an kan verdim 1 saat sonra alıcm sonucumu :))))
Ayyyyy hadi hadiii inşşşalllaaaaahhhhhh....
Hadi bu ayın ilk müjdeli haberi gelsin bebeğimmm...
Herkezin gönlüne göre olsun inşallah çok güzel bi duygu pozitif olması ağla ağla ağla anca sakinledim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
canim senin batin daha 10 ŞUBAT. kırmızılar geldimi de net konusuyosun bakim
evet canım ama cizgi tektiiii,silik falan yoktu ikinciiiii
gozun aydin canim sevindim vallah allah kucagina almayi nasip etsin dilerim hayirlisi.olsunkızzlaarrrrrrrrr idrar sonucum pozitifff an kan verdim 1 saat sonra alıcm sonucumu Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065 Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065
kızzlaarrrrrrrrr idrar sonucum pozitifff an kan verdim 1 saat sonra alıcm sonucumu Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065 Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065
aaaaa evet çok yakinmis 27 ocakti bizim yıldönümünüz.tatlim ben malesef 10 ay hapla korundum biraktigimin ilk ayi kendiniz korunun dedi doktor 2 aydir da bekliyoruz bakalim yani bu 2. ayimiz..sen ne zamandir istiyorsun? bu arada birazdan eklicem tabloya
kızzlaarrrrrrrrr idrar sonucum pozitifff an kan verdim 1 saat sonra alıcm sonucumu :))))
kızzlaarrrrrrrrr idrar sonucum pozitifff an kan verdim 1 saat sonra alıcm sonucumu Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065 Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065
HAYIRLISI OLSUN CANIM.herkes aynı şeyleri yaşamıyor belki sende göğüs sancısı olmayacaktır. yani inş öyledir :)selam kızlarr ben hala adet olmadım kasık ağrım geçti göğüslerimde de herhangi bir belirti yok bekliyorum..
HAYIRLISI OLSUN CANIM.herkes aynı şeyleri yaşamıyor belki sende göğüs sancısı olmayacaktır. yani inş öyledir :)
hayırlı uğurlu olsun canım benimm gizzzzz hadi bi halay çekelim :118:
hayırlı olsun canım bekliyoruz haberlerini.
Canım 2 saat oldu nerelerdesin?
Bence mutluluktan havalara uçtun buraya yazmayı da unuttun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?