Hamile kalmayı bekleyenler

Merhaba kizlar benim pko var.tedavi oluyorum.adet duzensizligim oaz 3 gun once yada sonra gelir.fakat bu ay 5 gun gecikti ve 3 gundur.kahverengi damar gibi seyler gelio ne olabilir sizce.
Insallah hamileyimmmmm

inşallah canım ama adet olucak gibi hissediyorum bakalım beklemedeyim..eğer adet olmazsam çarşambaya kadar test falan yapmıcam 3 kere negatif gördüğüm için çok canım sıkıldı...totem yaptım

inş olmazsın canım ya olursanda üzülme daha erken. ben 9 aydır negatifi görüyorum ama bıkmadan usanmadan devam:)))))çarşamba mı adet günün daha varmış vakit

olmadım cnmmm :26:

Bitaanem o zaman niye böyle ümitsizleniyorsun ki? benim oğlumda günümü 1 gün geçmişti ve çıkan silik çizgi neredeyse görünmüyordu... hatta psikolojik olarak görüyorum zannettim.. sıkma canını.. ne zamandı senin bat? yeniden test yaptın mı?
:18::18::18::18:

tatlım saol destegin için ama tek cizgiydi,silik falan bi 2.cizgi yoktuuu.
Adeti bekliyorumm,eger olmassam kan tahlili yaptırırım zatennnn......
Yazarım gene canımmmm,insallah ben yanılıyorummdurrr...

canım benim teşekkür ederim çok çok çoooooook güzel bi duygu allahh isteyen herkeze nasip etsin kandeğerlerim 181,74 çıktı

Ay ay ay ay hayırlı olsuuun:))) Allah korusun onuuu:)) once sana sonra bize bağışlasın)) sağlıkla kucağına al insallah;))))

Merhaba kizlar benim pko var.tedavi oluyorum.adet duzensizligim oaz 3 gun once yada sonra gelir.fakat bu ay 5 gun gecikti ve 3 gundur.kahverengi damar gibi seyler gelio ne olabilir sizce.
Insallah hamileyimmmmm

Ay yeterince gecikmiş, yerleşme olabilir. yarın sabah test yapsana canım emin olalim haber ver mutlaka:))) bende de var pko bu arada. Masallah adet düzensizliğin yok nerdeyse ne guzel. Ben 35gunde bir oluyorum :)))
Hayırlısı olsun canım inşallah.

Ay insallah cnm ya yrn testi alip yapicammm
Dua edin

Insallah hamilesindir tatlım ya:)) kızın kaç aylık canım? Benim de kızım var, ben de emziriyorum) 16 aylık benimki))

Insallah hamilesindir tatlım ya:)) kızın kaç aylık canım? Benim de kızım var, ben de emziriyorum) 16 aylık benimki))

benimkide bir yaşında canım bende emziriyorum.acaba emzirdiğimiz için negatif sonuç verirmi test yada emzirdiğim için geciktim bilemiyorum.bat bir gün geçti gelen giden yok.ama testler negatif çıktığı için ümitsizim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…