hayırlı uğurlu olsun canım benimm gizzzzz hadi bi halay çekelim :118:
inşallah canım ama adet olucak gibi hissediyorum bakalım beklemedeyim..eğer adet olmazsam çarşambaya kadar test falan yapmıcam 3 kere negatif gördüğüm için çok canım sıkıldı...totem yaptım
inş olmazsın canım ya olursanda üzülme daha erken. ben 9 aydır negatifi görüyorum ama bıkmadan usanmadan devam:)))))çarşamba mı adet günün daha varmış vakit
Canım regl oldun mu sen?
olmadım cnmmm :26:
Bitaanem o zaman niye böyle ümitsizleniyorsun ki? benim oğlumda günümü 1 gün geçmişti ve çıkan silik çizgi neredeyse görünmüyordu... hatta psikolojik olarak görüyorum zannettim.. sıkma canını.. ne zamandı senin bat? yeniden test yaptın mı?
:18::18::18::18:
kızzlaarrrrrrrrr idrar sonucum pozitifff an kan verdim 1 saat sonra alıcm sonucumu Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065 Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065
zeyycim darısı başına darısı bütün bekleyenlerin başına hadi bakalım halayaaaaa
kızzlaarrrrrrrrr idrar sonucum pozitifff an kan verdim 1 saat sonra alıcm sonucumu Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065 Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065
kızlarr liste guncellendi bilginiz olsunn
canım benim teşekkür ederim çok çok çoooooook güzel bi duygu allahh isteyen herkeze nasip etsin kandeğerlerim 181,74 çıktı
aldım aldım sonucumu 181,74 değerlerim bebşim göbişimde :)))uçmak ne kelime kendime gelemiyorum çokkkkk güzel bi duygu
Merhaba kizlar benim pko var.tedavi oluyorum.adet duzensizligim oaz 3 gun once yada sonra gelir.fakat bu ay 5 gun gecikti ve 3 gundur.kahverengi damar gibi seyler gelio ne olabilir sizce.
Insallah hamileyimmmmm
Ay yeterince gecikmiş, yerleşme olabilir. yarın sabah test yapsana canım emin olalimhaber ver mutlaka:))) bende de var pko bu arada. Masallah adet düzensizliğin yok nerdeyse ne guzel. Ben 35gunde bir oluyorum :)))
Hayırlısı olsun canım inşallah.
Ay insallah cnm ya yrn testi alip yapicammm
Dua edin
Ay insallah cnm ya yrn testi alip yapicammm
Dua edin
canım benim kasıklarımda batma var özellikle sol kasığımda ve adet olucak gibi hissediyorumolmuyorum kızımdada böyle olmuştu.bunlar acabamı dedirtiyor fakat 3 ve4 gün kala test yapmıştım negatifti.1 gün kala da yaptım hatta buraya yükledim resmini o da testmi bozuktu nedir dalga dalga renk renk oldu.o da nagatifti.dolayısıyla emzirdiğim için gecikmiş olabilir diye düşünüyorum.10 gün bekliycem olmazsam yine bakarım.sende belirtiler nedir?
Insallah hamilesindir tatlım ya:)) kızın kaç aylık canım? Benim de kızım var, ben de emziriyorum) 16 aylık benimki ))
sağol canım benim aldım sonucumu 181,74 pozitiffallah herkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?