Hamile kalmayı bekleyenler

aldım aldım sonucumu 181,74 değerlerim bebşim göbişimde :)))uçmak ne kelime kendime gelemiyorum çokkkkk güzel bi duygu

Yupppiiii topiğimizin ikinci bebişi olduuuu :)) canımmm tebrik ederimm..sağsalim kucağına almak nasip olur inşallahhh

Günaydın tatlım var mi gelişme; )) gelen giden yoktur insallah) inşallah hamilesindir.
Canım emzirmek adeti geciktiriyor ama bizim bebekler artık kocaman oldular emiyorlar ama oyle cok değil etkilemesin sistemlerimiz artık yeter değil mi:))) benim de geçen ay bayağı gecikti, ama bildigim kadarıyla bolca süt hormonu (prolaktin) salgıladığımız için gebe kalmayı zorlaştırıyormuş.( hayırlısı olsun inşallah. Benim iki ayım kaldı, 1,5 yaşında keseceğim inşallah, o zaman daha kolaylaşır diye umuyorum bakalım; ))

gelen giden yok canım ama herhalde emzirmek geciktirdi gerçektem de.bekliyoruz bakalım.10 gün daha beklerim test için tekrar.çünkü negatif çıkmıştı.adtten 1 gün önce.bekliyorum işte.bende eylülde bebek düşünüyorum eger o zamana kadar olmazsa eylükde ytumurtlama günlerime göre bakarım.ama olmazsa emmeyi ne zaman bırakırsa o zaman olur canım

Giizzciiiiim listemize bebeklerimizin cinsiyetlerini de yazalım mı :)))

İnşallah hamilesindir canım ya. Ama merak etme eylüle kadar kesin olur. Olmasa da sorun yok, 1,5 yaş en ideal zaman diyor doktorlar kesmek için. 1,5dan sonra kesersin sen de o zamanda ağustos-eylüle denk gelir. Tam olur:))) Hayırlısı olsun inşallah

Reactions: wen

evet hayırlısı olsun canım ne diyim bekliyoruz bakalım.sende haberler nasıl?

evet hayırlısı olsun canım ne diyim bekliyoruz bakalım.sende haberler nasıl?

Bende emzirmenin yanında pko da var maalesef. İşim bayağı zor ama umut fakirin ekmeği:))) 35-38 gunde bir olduğumdan bat bir anda 1,5 ay sonraya atıyor neredeyse:)) dahaaa çook var benim bata)) bugün bitti hastalığım))

neden canım hayırdır?

kelebekkkkkkkkkkkkkkkkk
bu arada topiğimizin ikinci hamişini tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlarrrrrr yeni bat 12 mart hayırlısı olsun..gizciğim ilk sayfadan değiştirirmisin..

yok dündü canım bat

kızlarrrrrr yeni bat 12 mart hayırlısı olsun..gizciğim ilk sayfadan değiştirirmisin..

TAM ÜSTTEkine sabırlı ol dua et yazacaktım ki diğer yorumunu okudum. sağlık olsun canım bu ay olur inşallah hepimizin. bir bakmışız mucize olmuş adet tarihi gelen herkes hamile olduğunu yazmış:))) olur mu oluuuuuurrrrr:)))) dün epey bir ağlama krizi yaşadım ama deşarj oldum sanırım bugün daha umutlu hissediyorum. preseed jeli düşünüyorum bugün daha önce denemiştim ama eşimin hareket sorunu vardı o zaman şimdi o sorun geççti şükürler olsun :) belki şimdi faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…