bende size katılmak istiyorum benimde bat 28 şubat. bu ay klomen kullandım ben yumurta takibide yapıyoruz aşılama yapıcaz muhtemelen persembe yada çarşamba benide yazın listenize....aylardır kendim takip ettim olmadı 11 ay oldu artık doktor takibine başlayalım dedik bizde. eşim uzakta die doktorda aşılama deneyelim işimizi şansa bırakmayalım dedi çünkü eşimdede bendede küçük sorunlar var die bakalım bu kez ne olacak inşallh 12. denemenin sonundaa mutlu sona kavuşuruz tabiki isteyen herkezle beraber
Ykk cnm ya nobetci eczane bayaga uzak esimi bekliyom arabayla gitcez
kızlarrrrrr yeni bat 12 mart hayırlısı olsun..gizciğim ilk sayfadan değiştirirmisin..
:2::2::2:
Esescim bat yarın:))) hadi ver artık mutluuuuu bir haber bize) insallah hamilesindir.
haber vereyim hemen.sabah kırmızılar geldi
Tüh canım yaaaaa(( Hayırlısı olsun tatlım. ((
:44:[:44::44:QUOTE=jonguil;33933868]inş gelmez canım bebek kaç aydır istiyorsunuz?
amın canım ınsallah.sen ne kadar suredır ıstıyosunn..daha yeni canım inş olur allah bekletmesin biz bekliyoruz bari başkaları beklemesin
amın canım ınsallah.sen ne kadar suredır ıstıyosunn..
gecmıs olsun canım..hayırlısıyla allahım nasıp etsınn ısteyen herkeze..2.5 yıldır canım bizim sorunlarımız vardı eşim ameliyat oldu yeni düzeldi sayılır sorunlarımız dr.bekleyin dedi bekliyoruz bakalım asıl korunmayı yeni bıraktık sayılır
Canım eve al bir kaç tane test dursunama o zaman da evde var ya insanın yapası geliyor sürekli:))
Ay hadi hayırlısı, inşallah 3.bebek haberimizi alırız. :)) sabah erkenden bekliyorum haberini:))
kızzlaarrrrrrrrr idrar sonucum pozitifff an kan verdim 1 saat sonra alıcm sonucumu Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065 Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065
haber vereyim hemen.sabah kırmızılar geldi
nasılda umutlanmısım asılamadan.
meger bebegim falan gelmemis banaaa ooofff offfffffff
günaydınnnn kızarrrr gununuzzz guzell geçsinnnnnnnnnnn nasılsınızzz
Günaydın canım benim is yerinde bi sorun yaşadım ağla ağla şimdi izinliyim eve geldim. O kadar belirtim var inan öyle korkuyorim ki üzüntüden bişi. Olacak diyeinşallah bebeğim varsa allahm korusun onu
iyiyiz tatlımmmm saolasınnngünaydınnnn kızlarrrr gununuzzz guzell geçsinnnnnnnnnnn nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?