Günaydın canım benim is yerinde bi sorun yaşadım ağla ağla şimdi izinliyim eve geldim. O kadar belirtim var inan öyle korkuyorim ki üzüntüden bişi. Olacak diyeinşallah bebeğim varsa allahm korusun onu
canım benim takılma hiçbirşey senden daha önemli değillll bak düşün eger bebeğin varsa onun için sıkma canını..
iyiyiz tatlımmmm saolasınnn
bebeğimmm bana bir şeyler söyleeee ağrılarım geçtı şimdi ben regl mı olcam yaaa
merhaba cnm dolanıyodum öyle lap diye atladım ama daha dört aylık evlisin kendim geldi aklıma ilk aylardan bu kadar yıpratma kendini bende öyleydim ağlardım yataklara filan bak 16 dır bebek yok kendimi ilk aylardan strese sokunca oldumu sanki olmadı rabbim ne zaman kısmet ederse bize bebişlerimizi biz o mzn alıcaz kucağımıza hayırlısını isteyelim ama çok zor bu evreden geçmek rabbim bize acısın evlat hasretiyle fazla yakmasın kimsenn göbeciğini boş bırakmasın
canım benim takılma hiçbirşey senden daha önemli değillll bak düşün eger bebeğin varsa onun için sıkma canını..
iyiyiz tatlımmmm saolasınnn
bnde iyiyimm kuzumm bekliyoruuz bakalimm
Selam arkadaşlar ben herhalde bizraz erken başladım ama soğan kürüne başladım bugun 4.günün ve hiç şikayetci değilim çok şükür gayet istikrarlı devam ediyorum...sabah akşam içiyorum... Ama birsey sormak istiyorum sizlere ben adetimin 2. günü başladım çook çookk erken oldu farkındayım ama o zaman hazır hissettim kendimi hazır hissetmişkende fırsat bu fırsat diye başladım zarar gelmez herhalde diye düşünüyorum soğan sonuçta ilaç felan değil ... tam bir ayı tamamlarım herhalde ne dersiniz ne yapayım...?
slm kızlar ben yeni katıldım aranıza 7 yıldır evliyim 5 yaşında bir kzıım var 3 yıla yakındır korunmuyoruz son cuma günü doktora gittim neden hamile kalamıyorum diye doktor kontrol etti yumurtalıklarımın gayet saglıklı oldugunu söledi ve yumurtalardan biri kırılmış yani bu yumurta kırılması olayı nedir ne olur yani kırılınca lütfen yardımcı olun merahtan ölcem yaaaaa:18:
Selam kızlar yazamadım epeydir umarım herkes iyidir..Bugün gg den ovulasyon testimi sipariş verdim sabırsızlıkla bekliyorum :)
Hoşgeldin canım yumurta kırılmasını duymadım kırılma derken çatlama demek istemiştir bence keşke doktora sorsaydın..bana göre yumurtanın çatladığı gün hamile kalma ihtimalin var
sgl tşk ederim işlh dua edin nolur alllahın kimin duasının kabul olcagı belli olmaz ..adetime 7 gün var ama hiçbir belirti yok ilk çocugumdada hiçbir belirtilerim olmamıştı ama çok merah ediyorum işte
Cnm sıkma kendını asılamadan hmn sonra kendi kendineolan çok duydum umudunu kesmee lütfen bnada dr um asılama yı tavsıye etmıo dogal yolla kalmak bebk için senın hamılelıgın ıcın daha saglıklı dıo blkı sanada normal gelckbebişin merak etme kuzuubekleyelım görelım
merhaba cnm dolanıyodum öyle lap diye atladım ama daha dört aylık evlisin kendim geldi aklıma ilk aylardan bu kadar yıpratma kendini bende öyleydim ağlardım yataklara filan bak 16 dır bebek yok kendimi ilk aylardan strese sokunca oldumu sanki olmadı rabbim ne zaman kısmet ederse bize bebişlerimizi biz o mzn alıcaz kucağımıza hayırlısını isteyelim ama çok zor bu evreden geçmek rabbim bize acısın evlat hasretiyle fazla yakmasın kimsenn göbeciğini boş bırakmasın
sgl tşk ederim işlh dua edin nolur alllahın kimin duasının kabul olcagı belli olmaz ..adetime 7 gün var ama hiçbir belirti yok ilk çocugumdada hiçbir belirtilerim olmamıştı ama çok merah ediyorum işte
yumurta çatlayınca berabermi olmak gerek yoksa yumurta çatmadan önce olan olmuşmudur yani sperm oldugu içinmi yumurta çatlar gülüm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?