Hamile kalmayı bekleyenler

Günaydın canım benim is yerinde bi sorun yaşadım ağla ağla şimdi izinliyim eve geldim. O kadar belirtim var inan öyle korkuyorim ki üzüntüden bişi. Olacak diye inşallah bebeğim varsa allahm korusun onu

canımm bişey olmaz merak etme ama kendınıde germee bu kadarr takma kafana benımde kasıklarımda kı batma falan bugun hiç yok nede bacak ağrısı bugun tık yokk neden kıı

bugun sadece mıdem kötu kızlarr yanma var mıdem de o kadarr mılet ağrım sızım olmasın der bende ağrı yok dıe panık oluyorumm bugun teste gıdıyım mı kızlarrr ne dersınızzz

bebeğimmm bana bir şeyler söyleeee ağrılarım geçtı şimdi ben regl mı olcam yaaa

merhaba cnm dolanıyodum öyle lap diye atladım ama daha dört aylık evlisin kendim geldi aklıma ilk aylardan bu kadar yıpratma kendini bende öyleydim ağlardım yataklara filan bak 16 dır bebek yok kendimi ilk aylardan strese sokunca oldumu sanki olmadı rabbim ne zaman kısmet ederse bize bebişlerimizi biz o mzn alıcaz kucağımıza hayırlısını isteyelim ama çok zor bu evreden geçmek rabbim bize acısın evlat hasretiyle fazla yakmasın kimsenn göbeciğini boş bırakmasın

ben bu konuda bıraz hassasım canım teşk ederım takıntılı değilim gayet pozıtıfım ama bunları yaşamak bılee guzell

slm kızlar ben yeni katıldım aranıza 7 yıldır evliyim 5 yaşında bir kzıım var 3 yıla yakındır korunmuyoruz son cuma günü doktora gittim neden hamile kalamıyorum diye doktor kontrol etti yumurtalıklarımın gayet saglıklı oldugunu söledi ve yumurtalardan biri kırılmış yani bu yumurta kırılması olayı nedir ne olur yani kırılınca lütfen yardımcı olun merahtan ölcem yaaaaa:18:

Selam arkadaşlar ben herhalde bizraz erken başladım ama soğan kürüne başladım bugun 4.günün ve hiç şikayetci değilim çok şükür gayet istikrarlı devam ediyorum...sabah akşam içiyorum... Ama birsey sormak istiyorum sizlere ben adetimin 2. günü başladım çook çookk erken oldu farkındayım ama o zaman hazır hissettim kendimi hazır hissetmişkende fırsat bu fırsat diye başladım zarar gelmez herhalde diye düşünüyorum soğan sonuçta ilaç felan değil ... tam bir ayı tamamlarım herhalde ne dersiniz ne yapayım...?

bnde iyiyimm kuzumm bekliyoruuz bakalimm

canım yeni bat 12 mart benim...ben bu ay 2 gün geç adet oldum sanırım yumurtlama günümü kaçırdım bu yüzden..düzenim değişmiş..o yüzden önümüzdeki ay ovu.testi kullanıcam..

bence devam et canım soğan sonuçta bi zararı olmazki bende adetim bitince başlıycam...bir arkadaşım soğanı normal salataya doğrayıp yemiş her akşam bu sayede kisti gitmiş..rahmi temizliyomuş..ben öyle yapıcam sanırım suyunu içmek zor gelir bana..bir de çalışıyorum hergün taze yapmakla uğraşamam ki soğan suyunu...

Hoşgeldin canım yumurta kırılmasını duymadım kırılma derken çatlama demek istemiştir bence keşke doktora sorsaydın..bana göre yumurtanın çatladığı gün hamile kalma ihtimalin var

Selam kızlar yazamadım epeydir umarım herkes iyidir..Bugün gg den ovulasyon testimi sipariş verdim sabırsızlıkla bekliyorum :)

kızlar bugün adet günüm ama daha olmadım göğüslerim çok acıyor elleyemiyorum ve damarlar çok belirginleşti. daha önce böyle bir şey olmazdı adetlerimde falan. sizce hamile olabilir miyim test yapsam mı ???:18:

Hoşgeldin canım yumurta kırılmasını duymadım kırılma derken çatlama demek istemiştir bence keşke doktora sorsaydın..bana göre yumurtanın çatladığı gün hamile kalma ihtimalin var

sgl tşk ederim işlh dua edin nolur alllahın kimin duasının kabul olcagı belli olmaz ..adetime 7 gün var ama hiçbir belirti yok ilk çocugumdada hiçbir belirtilerim olmamıştı ama çok merah ediyorum işte

sgl tşk ederim işlh dua edin nolur alllahın kimin duasının kabul olcagı belli olmaz ..adetime 7 gün var ama hiçbir belirti yok ilk çocugumdada hiçbir belirtilerim olmamıştı ama çok merah ediyorum işte

yumurta çatlayınca berabermi olmak gerek yoksa yumurta çatmadan önce olan olmuşmudur yani sperm oldugu içinmi yumurta çatlar gülüm:18:

insallahh cnmm zamana bıraktımm bakalımmm..
Mevlam neyler,neylerse güzell eylerr insallahhhh kısmettt...

offffffff bana kimse yadımcı olmoyor neden cvp alamıyorum sizlerden kızlar:18:

Dua ediyorum canım hepimiz için inş yumurtanın çatladığı gün eğer eşinle çalışma yaptıysanız bence hamile olabilirsin :)

yumurta çatlayınca berabermi olmak gerek yoksa yumurta çatmadan önce olan olmuşmudur yani sperm oldugu içinmi yumurta çatlar gülüm:18:

Yumurtayı tutan bi zar yada kese gibi birşey var o yırtılınca yada tıp dilinde çatlayınca yumurtanın etrafında zar olmadığı için spermleri açık bi hale geliyor o nedenle yumurtamızın çatladığı yada yumurtladığımız gün adet olduğumuz günden itibaren sayıldığında 14.güne geliyor canım 14.günden 3 gün önce den itibaren birliktelik yaşandığında hamile olma şansımız yüksek oluyor hakkında hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…