kızlar bugün adet günüm ama daha olmadım göğüslerim çok acıyor elleyemiyorum ve damarlar çok belirginleşti. daha önce böyle bir şey olmazdı adetlerimde falan. sizce hamile olabilir miyim test yapsam mı ???:18:
Dua ediyorum canım hepimiz için inş yumurtanın çatladığı gün eğer eşinle çalışma yaptıysanız bence hamile olabilirsin :)
Malesef negatif cikti.
Ama hala adet olamadim cnm
Çok üzüldüm ama hayırlısı olsun canım ya( İnşallah gelecek ay olacak diyip moralimizi yüksek tutmamız lazım.
Bilmiyorum
Bugunde mide bulantim var ve halen regl olmadim.
Aslında çıkmamış da olabilir, çok erken olunca çıkmıyor ya testte. Bir iki gün daha bekle de canım, tekrar test yap, ay inşallah güzel haberlerini alırız ya:)))
kızlar bugün adet günüm ama daha olmadım göğüslerim çok acıyor elleyemiyorum ve damarlar çok belirginleşti. daha önce böyle bir şey olmazdı adetlerimde falan. sizce hamile olabilir miyim test yapsam mı ???:18:
offffffff bana kimse yadımcı olmoyor neden cvp alamıyorum sizlerden kızlar:18:
Günaydın Kızlarrr haftasonu yoktum özledim siziiii ama bu haberlede çoook mutlu oldum.
Kelebekcim inan en az sen,n kadar mutlu oldummmm. İİşyerindeyim ve gözyaşımı tutamadımmm Rabbim kucağına almayı nasip etsinnnn darısı başımıza inşallahhhh.......
canım benim inşallaaah darısı sizlerin başına tüm isteyenlerin başına bebişim daha çok küçükmüş geç döllemnme olmuş4 haftalık bile değil teyzesi :) bugün doktora gittim ama görmedik haliyle 24 ünde tekrar gidicem bebişimi görmeye Eki Görüntüle 971376 Eki Görüntüle 971377
31/01/2014 16
03/02/2014 128
05/02/2014 512
06/02/2014 666
son artış biraz kotkuttu hayırlısı bakalım...
idrar testi yapmaktan bıktım artık battan bi gün önce silikti :)
onlar canını sıkmasın kanda baktır.
Canım benim,geç döllenme son derece normal bir olay. Kızımda da geç döllenme olmuştu:)) Son adet tarihimi doktor 12 gün ileri çekmişti:))) Sonra hangi doktora vb gidersem gideyim yeni verdiği SAT'ı söyledim.Doktorun adet tarihini değiştiriverir:))) Sabret biraz bekle, daha çok küçük o annesi:))))) Büyüsün de biraz öyle gör:)))))) Ya bu arada sen artık BAT'dan SAT'a kocaman bir basamak atladın artık 10 ay hamilelik 40 gün lohusalığı sayma en az bir 10 ay daha emzirmeden dolayı neredeyse iki sene BAT yok sana. Yasaklıyorum..Hhehehehehe:))
Allah hepimize Bat'dan Sat'a geçmeyi nasip etsiiiinn:)))))
kızlarrr merhaba bende bayadır takip ediyorum forumu artık yazmalıyım dedim ve aranıza katıldım, mayıs tan beri korunmuyoruz, birara ateş ölçme bir ara ovulasyon testi kullandım, adetlerim de düzenli, bekliyorum bakalım, allah nezaman nasip ederseallah bu yolda herkesin gönlündekini nasip etsin...:)
Kız esesim Allah sana şöyle baldan tatlı, elma yanaklı, kiraz dudaklı, kıvır kıvır saçlı, tini mini birr kııız evlat versin ama evlat gibi evlat versin, kız ama aslan gibi olsun:))) Büyünce de hanım hanımcık bir prenses olsuun inşallaaah:)) İçimden geldi kız, Allah kabul etsin inşallaah:)) Ay böyle nasıl içten söyledim bir görsenn:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?