Hamile kalmayı bekleyenler

Umarım hamilesindir canım 1-2 gün sonra idrar testi yap bence hatta bügünde yapabilirsin ama bence az bekle

Dua ediyorum canım hepimiz için inş yumurtanın çatladığı gün eğer eşinle çalışma yaptıysanız bence hamile olabilirsin :)

cnm ben en son eşimle pazar gecesi sabaha karşı beraber olmuştum tabi ondan öncesi de var cuma gittigimde yumurtanın çatladıgını söledi tabi ayni gün yada daha sonra ilişki yaşamadım :18:

Hamile olabilirsinnnnnnnn, belirtiler öyle gösteriyor:))) Bence yarın yap testi canım:))))

Kızlarrrr yaaa çok tuhaf bi rüya gördümmm
2arkadaşım var yanımda bişi var onunla hamile olup olmadığımızı öğrenebiliomuşuz,önce ikisi bakıo ikisininde pozitif çıkıo snra ben bakıorumm göremiorum ne çıktığını çünkü tam o sırada alarm çalıo ve uyanıorum ama uyandığımda bi sevinç vardı içimde :)) bu ay ztn olmazda önümüzdeki aya inş yaa bata 3gün var adet ağrılarım bgnden başladı :))

kızlarrr merhaba bende bayadır takip ediyorum forumu artık yazmalıyım dedim ve aranıza katıldım, mayıs tan beri korunmuyoruz, birara ateş ölçme bir ara ovulasyon testi kullandım, adetlerim de düzenli, bekliyorum bakalım, allah nezaman nasip ederse allah bu yolda herkesin gönlündekini nasip etsin...:)

canım benim inşallaaah darısı sizlerin başına tüm isteyenlerin başına bebişim daha çok küçükmüş geç döllemnme olmuş4 haftalık bile değil teyzesi :) bugün doktora gittim ama görmedik haliyle 24 ünde tekrar gidicem bebişimi görmeye Eki Görüntüle 971376 Eki Görüntüle 971377

Canım benim,geç döllenme son derece normal bir olay. Kızımda da geç döllenme olmuştu:)) Son adet tarihimi doktor 12 gün ileri çekmişti:))) Sonra hangi doktora vb gidersem gideyim yeni verdiği SAT'ı söyledim.Doktorun adet tarihini değiştiriverir:))) Sabret biraz bekle, daha çok küçük o annesi:))))) Büyüsün de biraz öyle gör:)))))) Ya bu arada sen artık BAT'dan SAT'a kocaman bir basamak atladın artık 10 ay hamilelik 40 gün lohusalığı sayma en az bir 10 ay daha emzirmeden dolayı neredeyse iki sene BAT yok sana. Yasaklıyorum..Hhehehehehe:))

Allah hepimize Bat'dan Sat'a geçmeyi nasip etsiiiinn:)))))

berfincim kan sonuçlarına daha sonra baktırdınmı benim 181,74 çıktı ilk yaptığımda bidaha yaptırmadım bugün kadın doğuma gittim cumrtesi yaptırmıştım tahlil dr daha çok küçük 4 haftalık bile değil keseyi ancak 20 sinden sonra görebiliriz muhtemelen geç döllenme olmuş dedi 24 üne randevu aldım görücem bebişimi senin durumun nasıl bende çok şişlik kasık ağrısı var

amiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Eki Görüntüle 971459 herkezin göbişine bebek gelsin inşallah

Kız esesim Allah sana şöyle baldan tatlı, elma yanaklı, kiraz dudaklı, kıvır kıvır saçlı, tini mini birr kııız evlat versin ama evlat gibi evlat versin, kız ama aslan gibi olsun:))) Büyünce de hanım hanımcık bir prenses olsuun inşallaaah:)) İçimden geldi kız, Allah kabul etsin inşallaah:)) Ay böyle nasıl içten söyledim bir görsenn:)))

Hoşgeldin,sefalar getirdin canım birliğimize:)) Amin canım, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah:))) Bat'ını yaz da tatlım, birlik başkanımız Giizz eklesin seni de listemize:)))

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnn bacımmm saolll insallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…