Hamile kalmayı bekleyenler

Cuma 1040 çıkmisti bugün çok ağrım vardı sancıdan duramadım doktora gittim,ağrılar normal dedi. Keseyi karından gördük 6.7 mm sat'a göre 4+5 olması gerekiyordu doktor 4+3 dedi. Beta HCG 2500'ün üzerinde oldu mu kese görünebilirmiş

İnşbu ayki hamiş listesindesindir canim.

Giziiim dön artık:)) özledik bak, hem de iki tane hamişimiz daha var baaak:))) Ne zaman geleceksinnn:)))))

Merhaba kızlar bende yeniyim burda. Benide listeye eklermisin batim 23 Şubat. Çok sık idrar sorunum var bugünlerde ve arada bi kasiklarimda agri var sanki adet olacakmışim gibi geliyor.Sizdede oluyorumu böyle

Merhaba kızlar bende yeniyim burda. Benide listeye eklermisin batim 23 Şubat. Çok sık idrar sorunum var bugünlerde ve arada bi kasiklarimda agri var sanki adet olacakmışim gibi geliyor.Sizdede oluyorumu böyle

hoşgeldin canım bendede kasık ağrıları oluyordu,adet ağrısına benzer bir ağrıydi daha çok yumurtlama sonrasında olmustu

Dua ediyorum canım hepimiz için inş yumurtanın çatladığı gün eğer eşinle çalışma yaptıysanız bence hamile olabilirsin :)

hamile olabilecegmi sanmıyorum umudum yok ben en son geçen pazar beraber oldum cuma günüde umurtalıklara baktıgında çatladıgını söledi bu durumda hamile olma ihtimali sıfır doktor demedide bana yumurtanın çatladıgı gün beraber ol bende hala beraber olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…