Eki Görüntüle 971526
Hamile myim iki kere yaptm boyle cikti
berfincim kan sonuçlarına daha sonra baktırdınmı benim 181,74 çıktı ilk yaptığımda bidaha yaptırmadım bugün kadın doğuma gittim cumrtesi yaptırmıştım tahlil dr daha çok küçük 4 haftalık bile değil keseyi ancak 20 sinden sonra görebiliriz muhtemelen geç döllenme olmuş dedi 24 üne randevu aldım görücem bebişimi senin durumun nasıl bende çok şişlik kasık ağrısı var
Kızlarrrr yaaa çok tuhaf bi rüya gördümmm
2arkadaşım var yanımda bişi var onunla hamile olup olmadığımızı öğrenebiliomuşuz,önce ikisi bakıo ikisininde pozitif çıkıo snra ben bakıorumm göremiorum ne çıktığını çünkü tam o sırada alarm çalıo ve uyanıorumama uyandığımda bi sevinç vardı içimde :)) bu ay ztn olmazda önümüzdeki aya inş yaa bata 3gün var adet ağrılarım bgnden başladı :))
Kuzummmm ikinci çizgin ortadaaa :)) bence hamilesin hayırlı olsunnn :)) hemen kan verrr :)
İnşbu ayki hamiş listesindesindir canim.
Tesekkur ederrim. :) acaba bu saatte kan testi yaptirblir miyim
Hamilesinnnnn hayirli olsun
Eki Görüntüle 971526
Canımmmm benimmmm çok dua etttama bu ay yumurtayı kaçırdık biz bîde ağrılarımda başladı önümüzdeki aya inşallahhh tatlımmm
İnşallah canımm,Allah sana da nasip etsin hayirlisiylaaa
İnşallah canımm,Allah sana da nasip etsin hayirlisiylaaa
Cnm hamılenın duası kbul olurmus bızlerıde al arkana cnm 2 olumden sonra sebebını buldum artık bnde ıstıorummm
Merhaba kızlar bende yeniyim burda. Benide listeye eklermisin batim 23 Şubat. Çok sık idrar sorunum var bugünlerde ve arada bi kasiklarimda agri var sanki adet olacakmışim gibi geliyor.Sizdede oluyorumu böyle
Eki Görüntüle 971526
Eki Görüntüle 971526
Dua ediyorum canım hepimiz için inş yumurtanın çatladığı gün eğer eşinle çalışma yaptıysanız bence hamile olabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?