Hamile kalmayı bekleyenler

bendeee hamiş olmak istiyorrumm bebeğim olsun babasına nazlansın istiyorummmm ah aaahh

Noldu cnmm yardımcı olayım bn sana

benim sormak istedigim cnm 3 yıla yakındır korunmadımız halde hala hamile kalamadım geçen pazar enson eşimle beraber olmuştuk ve cuma doktora muayene olmaya gittim yumurtalıklarım baya bir saglıklı oldugunu söledi hatta ymurtan çatlamış hamilede olabilirsin dedi ama bana demedi yumurtan çatladı eşinle beraber ol ve ben son pazar gününki ilişki üzerindeyim hala yani budurumda hamile olmam sıfırmı yani offffffffff

Canım bi kere sıfır ihtimal diye bi şey yoktur.. Allah ol derse olur..
Ayrıca beraber olduktan sonra da yumurtam çatlasa da o spermler 3 gün canlı kalabiliyor içerde merak etme..
içini ferah tut ve tabii ki dua et

Canım bi kere sıfır ihtimal diye bi şey yoktur.. Allah ol derse olur..
Ayrıca beraber olduktan sonra da yumurtam çatlasa da o spermler 3 gün canlı kalabiliyor içerde merak etme..
içini ferah tut ve tabii ki dua et

allah razı olsun çok üzülüyorum çok bakalım adetime 6 gün var cuma günü kan testi yaptırıyorum allahım hayırlısı işlh:18:

merhaba cennet kokulu nasılsın ben yeni katıldım aranıza

teşekkür ederim tatlım, cennet kokulu ben değilim minik meleğim olursa o olcak inşallah tabi rabbim nasip ederse, hoş geldin sen nasılsın

teşekkür ederim tatlım, cennet kokulu ben değilim minik meleğim olursa o olcak inşallah tabi rabbim nasip ederse, hoş geldin sen nasılsın

hb iyiyim sglunuz.. rabbim hepizin gönlüne göre versn hepimiz ayni amaçlardan burdayız gülüm benimde olsa keşke allah yardımcımız olsun

Ya arkadaslarim 5. Gun oldu gecikmem ve hala bi belirti yok. Test yaptim 2 tane negatif. Planlamadigimiz icin olmus olmasi beni mutlu edicek acikcasi ara ara batmalarim devam ediyo istahim gel gitli. Doktora gidicem bir kac gune ama morale de ihtiyacim var. Benim durumlarimi yasayip da hamile kalmis olanlar var ise oneri ve tecrubelerinizi bekliyorum. Goguslerimden ben pek anlayamam adet donemlerimi de acikcasi cunku fazla kucukler :) off lutfen lutfen lutfen o sevinci bende yasayayim Allahimmm

Canım tabiki sıfır değil ama çatlar çatlamaz olsaydı bile hamile olman kesin değil ki, kısmet neyse o olacak..O kadar çok arkadaşım var ki aşılama yaptıran ama olmayan, olmayınca olmuyor. Ben yumurtlama ilacı kullandım, üzerine çatlatma iğnesi ona ragmen 4,5 sene olmadı benim. Sonradan kendiğinden oldu mesela:))
Senin yumurtalıkların güzel ve baksana yumurtan çatlıyor:)) Benimki ancak ilaçla çatlıyor:)) Sanslısın o yüzden ve anladığım kadarıyla sende bir problem yok ve 3 senedir olmuyorsa maalesef eşinde ufak tefek sorunlar olabilir. Eğer bu ay da olmadıysa Fatma arkadaşımın dediği gibi spermler 3 gün canlı kalabiliyor, bence eşin üroloji bölümüne gidip muayene olsun.
Ben 4,5 senenin ardından olmuyor diye doktora gittiğimde 3 ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi olduğum halde olmayınca eşimi araştırdılar ki ne görsünler:)))
Eşin doktora gitmek istemeyen biri ise ki benimki de uzunca bir süre gitmek istemedi, keçi boynuzu kürü yapabilirsin. Sperm kalitesini ve sayısını müthiş arttırıyor. İnternette tarifi var, bulamazsan bana özelden msj at ben yazayım sana. Biz onu yapınca eşimin durumu düzeldi.
Şimdi ikinciyi istiyoruz. Ben zaten tedavideyim, eşime de keçi boynuzuna devam.
Canını sıkma canım,diyorum ya ne zaman kısmetse o zaman olacak, biz ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor. Tüp bebek bile tutmuyor bazen.
Geçmiş geçmişte kaldı boşver. Şöyle yap, doktora gittiğin ve yumurtanın çatladı dediği gün belli.Son adet tarihin de belli. Takvimden iki tarihi de işaretle. Adetinin ilk gününden yumurtanın çatladığı güne kadar say. Gelecek ay ilk adet gününden o kadar sayarsan yaklaşık yumurtlama gününü bulursun. O güne 2 gün kala, yumurtlama gününde, bir de iki gün sonra ilişkiye girersen şansın çok artmış olur. Doktorun yakında ise, tahmini yumurtlama gününde doktora git bir baksın ve sana söylesin ne zaman ilişkiye gireceğini.
Aslında işi şansa bırakmasan da eşin bir muayene olsa çok zaman kazanırsın.

hadi bakalımm çok sevindim

Eki Görüntüle 971526
Hamile myim iki kere yaptm boyle cikti

evet canım hamilesinnnn tebriklerr..

bebeğimmm bana bir şeyler söyleeee ağrılarım geçtı şimdi ben regl mı olcam yaaa

canım benim bu kadar yıpratma kendini herşey kısmet biliyorsun. boyle strese girme hayatımmmm

Kızlar günaydın nasılsınız ya bişey soracam ben dün ovulasyon testi yaptım ilk başta çok silik sonra biraz daha belirginleşti ama çok değil çok çok silik değil acaba ben hamilemiyim bat 15 şubat yine hüsranla sonuçlanacak diye korkuyorum

gebelik testi mi yaptın
silik çıkabilir ilk günler,hamile olabilirsin.

gebelik değil ovulasyon yaptım aslında ilkinde silikti sonradan belirginleşti gebelik testi almayı düşünüyorum ama korkuyorum ya değilsem diye

Canım batına daha 5 gün var neredeyse, şimdi gebelik testi yaparsan çıkmaz zaten.
Ovulasyon testlerinde çizgi silik oluyor önce, her gün yaparsan günden güne daha da netleşiyor. Test çizgisi ile kontrol çizgisinin netliği aynı olduğunda iki gün içinde yumurtlayacaksın demektir. İki çizginin de aynı netlikte olmadığı durumlarda (silikse) idrardaki LH miktarı artıyor ama yumurtlama için yeterli değil demek. LH da yumurta oluşumunu ve çatlamasını sağlayan hormon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…