Noldu cnmm yardımcı olayım bn sana
hamile olabilecegmi sanmıyorum umudum yok ben en son geçen pazar beraber oldum cuma günüde umurtalıklara baktıgında çatladıgını söledi bu durumda hamile olma ihtimali sıfır doktor demedide bana yumurtanın çatladıgı gün beraber ol bende hala beraber olmadım
Canım bi kere sıfır ihtimal diye bi şey yoktur.. Allah ol derse olur..
Ayrıca beraber olduktan sonra da yumurtam çatlasa da o spermler 3 gün canlı kalabiliyor içerde merak etme..
içini ferah tut ve tabii ki dua et
merhaba cennet kokulu nasılsın ben yeni katıldım aranıza
teşekkür ederim tatlım, cennet kokulu ben değilim minik meleğim olursa o olcak inşallah tabi rabbim nasip ederse, hoş geldin sen nasılsın
benim sormak istedigim cnm 3 yıla yakındır korunmadımız halde hala hamile kalamadım geçen pazar enson eşimle beraber olmuştuk ve cuma doktora muayene olmaya gittim yumurtalıklarım baya bir saglıklı oldugunu söledi hatta ymurtan çatlamış hamilede olabilirsin dedi ama bana demedi yumurtan çatladı eşinle beraber ol ve ben son pazar gününki ilişki üzerindeyim hala yani budurumda hamile olmam sıfırmı yani offffffffff
canım benim inşallaaah darısı sizlerin başına tüm isteyenlerin başına bebişim daha çok küçükmüş geç döllemnme olmuş4 haftalık bile değil teyzesi :) bugün doktora gittim ama görmedik haliyle 24 ünde tekrar gidicem bebişimi görmeye Eki Görüntüle 971376 Eki Görüntüle 971377
Eki Görüntüle 971526
Hamile myim iki kere yaptm boyle cikti
bebeğimmm bana bir şeyler söyleeee ağrılarım geçtı şimdi ben regl mı olcam yaaa
Eki Görüntüle 971526
Hamile myim iki kere yaptm boyle cikti
Hayirli.ugurlu olsun canim hersey ortada hamilesin allah kucagina almayi nasip.etsin bizler icinde dua et[/QUe
evet hayırlı olsun canım ya bende yaptım ama benimki bukadar belirgin değildi daha 4 günüm var
gebelik testi mi yaptınKızlar günaydın nasılsınız ya bişey soracam ben dün ovulasyon testi yaptım ilk başta çok silik sonra biraz daha belirginleşti ama çok değil çok çok silik değil acaba ben hamilemiyim bat 15 şubat yine hüsranla sonuçlanacak diye korkuyorum
gebelik testi mi yaptın
silik çıkabilir ilk günler,hamile olabilirsin.
gebelik değil ovulasyon yaptım aslında ilkinde silikti sonradan belirginleşti gebelik testi almayı düşünüyorum ama korkuyorum ya değilsem diye
eğer 15 şubatsa reglin bekle bence. regl gününde olmassan ozaman yaparsın testini de
gebelik değil ovulasyon yaptım aslında ilkinde silikti sonradan belirginleşti gebelik testi almayı düşünüyorum ama korkuyorum ya değilsem diye
ya ama çok merak ediyorum ya hamileysem diye bilmiyorum ne yapayım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?