Hamile kalmayı bekleyenler

canımm bişey olmaz merak etme ama kendınıde germee bu kadarr takma kafana benımde kasıklarımda kı batma falan bugun hiç yok nede bacak ağrısı bugun tık yokk neden kıı

canım nasıl oldun ben de dun aksamdan beri gogus agrım gıttı sımdı tuvalete gıttım peceteye kan geldı Regl mı oldum ben ya allahım! Cok uzgunum

ben buay ovulasyon testini kullanarak yumurtlamayı hesapladım çift çizgiyi görüncede 2 gün çalıştık ben şimdi gebemiyim diye yaptım bazıları yazıyordu ovulayon testiyle gebeliğimi öğrendim diye oyüzden yaptım erken gebelik testi yapsam yineden çıkmazmı ya

idrar testi şimdi yaparsan varsa bile negatif çıkma olasılığı yüksek. ama çooookkkkk merak ediyosan kantesti ver ozaman bebiş varsa pozitif çıkabilir çünkü.

kan testini bende yapmayı düşünüyordum 2 gün içinde test yapmaya giderim teşekkür ederim canım

Hayır cnm sıfır dıe bı ıhtımal yok yumurtan catlıosa yumurtlama problmın yok bu cepte eger esınden kalıtelı bı sperm bırlesrse olurrr bazı yumurtalar kenara bıyere saklanıo ve sen yumurtlamadan sonrada bırlıkte olsan bulacak o saklananı gec dollnmede olabılırsın daha hıc bısey yok karar verıp uzulme rahat oll akısına bırakalım. 3 sene bayaga uzun bı donm tup fılmi esinin spermlerıne baktrdınmıı sadece yumurtlama fayda dgıl

Cnm vatdır bı hayır uzulmeee sakın allahım bılıo dgru zamanı vardır bı hayrı allaha bırak

içim acıyor ya.. Allaha ısyan etmek ıstemıyorum ama cok cok cok uzgunum. Belki de bugun ıtıbarı ıle işten ayrılmıs olacagım bır de o olay var.. Ardından bu. Yemın ederım ruyamda gordugum sey anında gercek oluyor.. Ben ınanamıyorum.. Ve ınandığım bısı var ki dun ki yasadıgım o olaydan sonra bunlar oldu. Vardır her serde bir hayır..
Belki de hayırlı olşan budur allah bılıyor.

kızlar hepinize çoook teşekkür ederim. dün gece kan testi yaptırdık değerim 718 çıktı bugün doktora gidiyoruz inş. :) Rabbim hepinizin sesini duysun en kısa zamanda nasip etsin sizlere dee

bat gününse regl olmuşundur canım. düşük olması için cok aşırı kanama ve parça halinde gelmesi lazım ama emin olmak için bi kan testi yaptırabilirsin.

Süpersin canım:))) Çok iyi takip etmişsin tebrik ederim:)) Net iki çizgiyi yakalamak çok zor çünkü:=)
Erken gebelik olur bak:)) O çıkar. İlişkiden yaklaşık 5 gün sonra sonuç veriyor erken gebelikler. Erken gebelik testleri de çok pahalı valla kararsız kaldım, harcamasan mı, ama 4 gün de beklemek çok zor:)) O zaman yap erken gebeliği de haberrr verrrrrr:))) Ay heyecanlandımmm:)) Hadi inşallaaah:)

bat gününse regl olmuşundur canım. düşük olması için cok aşırı kanama ve parça halinde gelmesi lazım ama emin olmak için bi kan testi yaptırabilirsin.

canım leke leke ya once kırmızıydı sımdı kahve rengı ve pıhtı pıhtı dha 4 haftalık bişey zaten dusuk olsa da o kadar parca gelır mı kı?

kızlar hepinize çoook teşekkür ederim. dün gece kan testi yaptırdık değerim 718 çıktı bugün doktora gidiyoruz inş. :) Rabbim hepinizin sesini duysun en kısa zamanda nasip etsin sizlere dee

Hayırlı uğurlu olsun canım, anne-bebek sağlıkla birbirinize kavuşun inşallah:))) Bahtı güzel olsun, Allah iyilerle karşılaştırsınm:))

canım leke leke ya once kırmızıydı sımdı kahve rengı ve pıhtı pıhtı dha 4 haftalık bişey zaten dusuk olsa da o kadar parca gelır mı kı?

Canım içini ferah tut, çok ağrın falan da olurdu zaten ters bir durum olduğunu hissederdin düşük olsa. Benim adetlerim kendimi bildim bileli pıhtılıdır. Eğer miktarı azsa yerleşme falan olabilir, takip et bakalım canım. Olmadı SerAynnımın dediği gibi kan testi yaptırırsın.

tamam canım sağol

ciddimisin alayım bugün yarın sabah yapayım inşallah tutmuştur bu ay çok sıkı takip ettik bu ay inşallah hamileyimdir tabiki veririm cok teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…