canımm bişey olmaz merak etme ama kendınıde germee bu kadarr takma kafana benımde kasıklarımda kı batma falan bugun hiç yok nede bacak ağrısı bugun tık yokk neden kıı
canım benim takılma hiçbirşey senden daha önemli değillll bak düşün eger bebeğin varsa onun için sıkma canını..
Canım bı kanama var acaba regl mı yoksa dun cok uzuldugum ıcın dusuk mu yapıyorumO kadar canım sıkkın ki su an
İnşallah darisi basina canim senin bat ne zamn
canım nasıl oldun ben de dun aksamdan beri gogus agrım gıttı sımdı tuvalete gıttım peceteye kan geldıRegl mı oldum ben ya allahım! Cok uzgunum
Canım batına daha 5 gün var neredeyse, şimdi gebelik testi yaparsan çıkmaz zaten.
Ovulasyon testlerinde çizgi silik oluyor önce, her gün yaparsan günden güne daha da netleşiyor. Test çizgisi ile kontrol çizgisinin netliği aynı olduğunda iki gün içinde yumurtlayacaksın demektir. İki çizginin de aynı netlikte olmadığı durumlarda (silikse) idrardaki LH miktarı artıyor ama yumurtlama için yeterli değil demek. LH da yumurta oluşumunu ve çatlamasını sağlayan hormon.
Cnm bnm bat 5 mart daha cok var allahın ıznıyle bebegım gelck ınsallah
idrar testi şimdi yaparsan varsa bile negatif çıkma olasılığı yüksek. ama çooookkkkk merak ediyosan kantesti ver ozaman bebiş varsa pozitif çıkabilir çünkü.
benim sormak istedigim cnm 3 yıla yakındır korunmadımız halde hala hamile kalamadım geçen pazar enson eşimle beraber olmuştuk ve cuma doktora muayene olmaya gittim yumurtalıklarım baya bir saglıklı oldugunu söledi hatta ymurtan çatlamış hamilede olabilirsin dedi ama bana demedi yumurtan çatladı eşinle beraber ol ve ben son pazar gününki ilişki üzerindeyim hala yani budurumda hamile olmam sıfırmı yani offffffffff
Cnm vatdır bı hayır uzulmeee sakın allahım bılıo dgru zamanı vardır bı hayrı allaha bırak
gelecek ay iyi haberlerini duyarız inşallah
canım benim takılma hiçbirşey senden daha önemli değillll bak düşün eger bebeğin varsa onun için sıkma canını..
Canım bı kanama var acaba regl mı yoksa dun cok uzuldugum ıcın dusuk mu yapıyorumO kadar canım sıkkın ki su an
ben buay ovulasyon testini kullanarak yumurtlamayı hesapladım çift çizgiyi görüncede 2 gün çalıştık ben şimdi gebemiyim diye yaptım bazıları yazıyordu ovulayon testiyle gebeliğimi öğrendim diye oyüzden yaptım erken gebelik testi yapsam yineden çıkmazmı ya
bat gününse regl olmuşundur canım. düşük olması için cok aşırı kanama ve parça halinde gelmesi lazım ama emin olmak için bi kan testi yaptırabilirsin.
kızlar hepinize çoook teşekkür ederim. dün gece kan testi yaptırdık değerim 718 çıktı bugün doktora gidiyoruz inş. :) Rabbim hepinizin sesini duysun en kısa zamanda nasip etsin sizlere dee
canım leke leke ya once kırmızıydı sımdı kahve rengı ve pıhtı pıhtıdha 4 haftalık bişey zaten dusuk olsa da o kadar parca gelır mı kı?
Canım içini ferah tut, çok ağrın falan da olurdu zaten ters bir durum olduğunu hissederdin düşük olsa. Benim adetlerim kendimi bildim bileli pıhtılıdır. Eğer miktarı azsa yerleşme falan olabilir, takip et bakalım canım. Olmadı SerAynnımın dediği gibi kan testi yaptırırsın.
Eki Görüntüle 971526
Hamile myim iki kere yaptm boyle cikti
Süpersin canım:))) Çok iyi takip etmişsin tebrik ederim:)) Net iki çizgiyi yakalamak çok zor çünkü:=)
Erken gebelik olur bak:)) O çıkar. İlişkiden yaklaşık 5 gün sonra sonuç veriyor erken gebelikler. Erken gebelik testleri de çok pahalı valla kararsız kaldım, harcamasan mı, ama 4 gün de beklemek çok zor:)) O zaman yap erken gebeliği de haberrr verrrrrr:))) Ay heyecanlandımmm:)) Hadi inşallaaah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?