Hamile kalmayı bekleyenler

mrb hanımlar ve sevgili admin. benim BAT 18 şubat,hani eklersen sevinirim:) herhalde herkes benm gibi bat.i bekliyor, erken tahlil yapan oldumu acaba. biz 6 aydır deniyoruz, doktora gitmedik hiç.bu ayda olmazsa ovül.testi alarak başlıcam.siklüsüm 30 gün.yumurtlama tarihi 16.gün diyorlar ama, daha erken veya geç olan varmı aranızda ki??

canım leke leke ya once kırmızıydı sımdı kahve rengı ve pıhtı pıhtı dha 4 haftalık bişey zaten dusuk olsa da o kadar parca gelır mı kı?

Cnm bat haftasında olan dusukleri kımyasal dıolar bebegın dollenmesınde olusan bı aksaklıkdan ya bebek tutunuo dunyaya sakat bı bebek gelıo yada 4-6 hafta arası duşuo tutunmuo ama senınkı pıhtıysa düşükyür bnm 5 haftaykrn pıhtı pıhtı gelmişdi bide druna kan pıhtılasma testı yaptr eger pıhtılasman varsa kontrol altında olman lazım

Tabiki cnm ana hakkında hayırlı olan belkı de bu ızulmen en dogalı bebek bir canlıistioruz hepimiz ama allahım kucagımıza o bebeklerı alana kadar o uzuntuler an an olacak kucagımıza alıncada annelıhımızı sorgulıcaz suanda tek düşüncen hayırlısı olsun bak streslı bı donemdeymısssın bu donmde bebegın olsa bıle zarar verebılırdin ona emin olkı bebegının karnında oldgunu bılıp de kaybetmek daha zorrr ben ıkı kere yasadım o yuzden allaha sıgın vardır bır hayrı de ve benden sana tavsıye ac gulşenden ne düşünürsen o olur ve dinle bı pencereyı ac bı nefesalll hadıı ıyı hbrlerini ver tatlım ve uzulme

Cnm adetın pıhtı pıhtıysa hamilelik de kan pıhtılasması olusuomus gec kalmadan testını yap için rahat etsin kuzuu

Umutsuzluğa kapılma canım belli olmaz geç döllenme olabilir bazı insanlar bir den fazla yumurtlayabiliyor hayırlısı inş

Son düzenleme:

ınan o kadar mutsuz ve zor bı donemımdeyım kı su doktora gıdıp tahlıl yaptırma bıle bana acı verıyor yapmıcam

canım nasıl guzel bı parca bu ılk defa duyuyorum.. hep dınleyecegım artık...

canlarım hepınıze tesekkur edeerım. Allaha sıgınıyorum dedıgınız gıbı. hayırlısı ne ıse o olsun artık

ınan o kadar mutsuz ve zor bı donemımdeyım kı su doktora gıdıp tahlıl yaptırma bıle bana acı verıyor yapmıcam
Ne demek test acı verıo kızacam ama ılerde daha buyuk acı cekmenden ıyıdır hemen ıplerini bırakmaa amaa aaa kızcam şimdii.. Sen hamıle oluncada ufacık bısey olsa umutsuzluga kapılıp uzceksın yegenımıı aaa

canım nasıl guzel bı parca bu ılk defa duyuyorum.. hep dınleyecegım artık...
Kesınlıkle mukemmel bn devamlı dınlıyorumm tam bıZlık

hoşgeldinnn:)
netten ovulasyon testi al takibini yap...
ben ovulasyon testi almıştım,benim yumurtlama 14. gün olmuştu

kizlaarr herkese gecikmis bir merhabaaa haftasonu yoktuk dun aksam geldik. bugünde aksama misafirim var sabahtan beri temizlik yapiyorum yemek yapmaya gecmeden canlarima bi bakim dedim nasilsinizz kizlarr inşallah guzel haberler vardirr

aaaaaaaaaaaaaaaa inanmiyoruuuummmm BASARAANNSSS bildirimlere yeni baktim gördüm mesajini o ne guzell haberrr simdi iki tane hamisimiz daha mi vaaaarrrrr KELEBEEKKKK RAHMEYLEYARABBI tebrikkk ediyoruummm sizi yaaa yeni annelerrrrrrr burdamisinizzzz olleeeeyyy beeeeeee

ben dün hassas testten yaptım ılk defa neatıf çıktı yarını beklıorum kuzu kuzu regl oluyum dıee bebiiikkk yok

Giziiim dön artık:)) özledik bak, hem de iki tane hamişimiz daha var baaak:))) Ne zaman geleceksinnn:)))))

Hayırlı olsuuun caniiiiiiiiiim:)) göğüslerinin sancısından belliydi zaten)) amaaan 3.bebegimiz geliyoooor:)) giizzcim seyahatten dönünce hep birlikte halayaaaa:)))

Eki Görüntüle 971526
Hamile myim iki kere yaptm boyle cikti

slmm kızlarrrr giziiiimmmmmm nerdesın senn

Giizzciiiiim listemize bebeklerimizin cinsiyetlerini de yazalım mı :)))

kızzlaarrrrrrrrr idrar sonucum pozitifff an kan verdim 1 saat sonra alıcm sonucumu Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065 Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065

kelebeekkm rahmeyleyarabbi guzel annelerrrrr tebrik ediyoruuumm sizii Rabbim saglikla hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhhhh cok cok cokkkkk sevindimmm gozlerim ayrildi gorunceeee

basaransss kuzuuumm geldimm bennn evett haklisinnnn cinsiyetleri de yazalimmm hadi toplaşin da halay cekelimmm bu arada bilgi verdigin icin cok tesekkurlerr bebegimm

tuanabatu yayladaydik kocisle dun akşam geldik çok özledim siziiiiii nasilsinnnn bebegimmm

Bilmiyom kii bebeğimm iyiyim sanırsam reglimi bekliommm kapıları açtımm

kızlar hepinize çoook teşekkür ederim. dün gece kan testi yaptırdık değerim 718 çıktı bugün doktora gidiyoruz inş. :) Rabbim hepinizin sesini duysun en kısa zamanda nasip etsin sizlere dee

tebrikler canım

benimde adetimin gecikmesinin 5. günü.dün test yaptım gene negatif.emzirdiğim için olmadım sanırım.hayırlısı olsun.ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…