hoşgeldinnn:)
netten ovulasyon testi al takibini yap...
ben ovulasyon testi almıştım,benim yumurtlama 14. gün olmuştu
yumurtlama takibi yap,yumurtlamadan 10 gün sonra kanda beta hcg baktır, varsa ona göre önlemini al canım... inş. hayırlısıyla hamile kalır,kucağına alırsın.
Rabbim hayirlisini versin bitanem kotu dusunme lutfenn stres yapma hayirlisiyla Allah nasip edecek inşallah bizede
canimmmm bu senin icinnn Eki Görüntüle 972719
canım leke leke ya once kırmızıydı sımdı kahve rengı ve pıhtı pıhtıdha 4 haftalık bişey zaten dusuk olsa da o kadar parca gelır mı kı?
hiç içimden gelmedı bugun gırmek çünkü yıne hamıle değilim yarın regl olcam yanı akşama ped almam lazım
Kızlar bende yeni üye oldum bu siteye her ay erken gebelik belirtilerini okumaktan ...Burda biri hamileyim yazınca o kadar mutlu oluyorum kiAllah isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah Çok güzel bir liste yapmışsınız beni de eklermisiniz :43
Hoşgeldin,sefalar getirdin canım birliğimize:)) Amin canım, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah:))) Bat'ını yaz da tatlım, birlik başkanımız Giizz eklesin seni de listemize:)))
Hoşgeldin canım, kararlıyız hep birlikte, omuz omuza bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağızzz inşallah:)))
Giizzcim seni ekler tatlım listemize:))) Güzel haberlerini alırız inşallah:)))
Inşallah Rabbim o gūnleri gösterecek mi bizedeBu ay çok dua ettim hepimiz için isteyen herkes için
mrb hanımlar ve sevgili admin. benim BAT 18 şubat,hani eklersen sevinirim:) herhalde herkes benm gibi bat.i bekliyor, erken tahlil yapan oldumu acaba. biz 6 aydır deniyoruz, doktora gitmedik hiç.bu ayda olmazsa ovül.testi alarak başlıcam.siklüsüm 30 gün.yumurtlama tarihi 16.gün diyorlar ama, daha erken veya geç olan varmı aranızda ki??
Kızlar bende yeni üye oldum bu siteye her ay erken gebelik belirtilerini okumaktan ...Burda biri hamileyim yazınca o kadar mutlu oluyorum kiAllah isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah Çok güzel bir liste yapmışsınız beni de eklermisiniz :43
Hoşgeldin canım, kararlıyız hep birlikte, omuz omuza bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağızzz inşallah:)))
Giizzcim seni ekler tatlım listemize:))) Güzel haberlerini alırız inşallah:)))
birinin hamileyim yazışı bana da umut oluyor bende birgün yazıcam diyorum kendime :))) inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz o yumurcaklara....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?