Hamile kalmayı bekleyenler

canım leke leke ya once kırmızıydı sımdı kahve rengı ve pıhtı pıhtı dha 4 haftalık bişey zaten dusuk olsa da o kadar parca gelır mı kı?

Düşüklerde öyle oluyo kimyasal gebelik yani...ama sanmam yaaa içini ferah tut. kendinide üzmeeee

Kızlar bende yeni üye oldum bu siteye her ay erken gebelik belirtilerini okumaktan ...Burda biri hamileyim yazınca o kadar mutlu oluyorum ki Allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallahÇok güzel bir liste yapmışsınız beni de eklermisiniz :43

Hoşgeldin canım, kararlıyız hep birlikte, omuz omuza bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağızzz inşallah:)))
Giizzcim seni ekler tatlım listemize:))) Güzel haberlerini alırız inşallah:)))

Hoşgeldin,sefalar getirdin canım birliğimize:)) Amin canım, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah:))) Bat'ını yaz da tatlım, birlik başkanımız Giizz eklesin seni de listemize:)))

hoşbulduk:) beklenen bat 15 subat benide ekleyebilirsiniz , hepimize bol şans :)

Hoşgeldin canım, kararlıyız hep birlikte, omuz omuza bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağızzz inşallah:)))

Inşallah Rabbim o gūnleri gösterecek mi bizedeBu ay çok dua ettim hepimiz için isteyen herkes için

kızlaaar benim bat 9 şubattı, ama hala adet olmadım. 6 sında kan testi sonucum negatif çıkmıştı. Ama hala kırmızılar yok acaba kan testinin yanılma ihtimali varmıki?? :44: hemen de nasıl umutlar yaratıyorum kendime :)

Merhabaa hoşgeldin enguzelhediyem :)
Benim bat da 18 şubat. Bende 30 gunde bir oluyorum. Bu ilk denememiz olacak. Yumurtladığım günüde akıntım ile anladığımı sanıyorum. 2 subattı.
Umarım Bu ay mutlu haberler alırız birbirimizden:)))

birinin hamileyim yazışı bana da umut oluyor bende birgün yazıcam diyorum kendime :))) inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz o yumurcaklara....

bu ay daha bşr kararlı başladım bu topikle. ilaç bittii. tam önemli haftadayız şu an.... pazartesi yumurta kontrolü var bakalım bu ay olucak mı??? umarım olur.... dua bekliyorum herkesten...
bebek görünce içim gidiyor, eskiden hamileleri farketmiyordunm sanırım algıda seçicilik oldu ne kadar çok hamile var etrafta.... psikolojimi altüst ediyorlar. o kadar güzel ki bebişler ben bu duyguyu tadamıcam korkusuna düşürüyorlar beni ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…