Soğan kürünü yaptım bakalım 4gün sonra bitiyor
Cnm o nasıl yapılıo baslamak için adetliyknmi başlıosun bilgi verirmisin
CNm adetin 7 günü başladım ben ama heryerde adet bittikten sonra diye tarif ediyor 15 gün sabah akşam her seferinde taze yapmalısın 2bardak klorsuz suyu kaynatıyosun normal yemeklik soğanı 4 e bölüp 5 dakika kaynatıp bir bardak ılık olarak yemeklerden yarım saat önce içiyorsun 15 günden fazla kullanmıyorsun
giiizzzz 10 subatta adet oldum bu gecıkme cok canımı sıkmstı kendımj resmen hamıle ılan etmşym of ya yenı bj bekleyıs yenı bır umut nolcak bızım halimiz bat 10 mart
Hayır cnm sıfır dıe bı ıhtımal yok yumurtan catlıosa yumurtlama problmın yok bu cepte eger esınden kalıtelı bı sperm bırlesrse olurrr bazı yumurtalar kenara bıyere saklanıo ve sen yumurtlamadan sonrada bırlıkte olsan bulacak o saklananı gec dollnmede olabılırsın daha hıc bısey yok karar verıp uzulme rahat oll akısına bırakalım. 3 sene bayaga uzun bı donm tup fılmi esinin spermlerıne baktrdınmıı sadece yumurtlama fayda dgıl
Canım tabiki sıfır değil ama çatlar çatlamaz olsaydı bile hamile olman kesin değil ki, kısmet neyse o olacak..O kadar çok arkadaşım var ki aşılama yaptıran ama olmayan, olmayınca olmuyor. Ben yumurtlama ilacı kullandım, üzerine çatlatma iğnesi ona ragmen 4,5 sene olmadı benim. Sonradan kendiğinden oldu mesela:))
Senin yumurtalıkların güzel ve baksana yumurtan çatlıyor:)) Benimki ancak ilaçla çatlıyor:)) Sanslısın o yüzden ve anladığım kadarıyla sende bir problem yok ve 3 senedir olmuyorsa maalesef eşinde ufak tefek sorunlar olabilir. Eğer bu ay da olmadıysa Fatma arkadaşımın dediği gibi spermler 3 gün canlı kalabiliyor, bence eşin üroloji bölümüne gidip muayene olsun.
Ben 4,5 senenin ardından olmuyor diye doktora gittiğimde 3 ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi olduğum halde olmayınca eşimi araştırdılar ki ne görsünler:)))
Eşin doktora gitmek istemeyen biri ise ki benimki de uzunca bir süre gitmek istemedi, keçi boynuzu kürü yapabilirsin. Sperm kalitesini ve sayısını müthiş arttırıyor. İnternette tarifi var, bulamazsan bana özelden msj at ben yazayım sana. Biz onu yapınca eşimin durumu düzeldi.
Şimdi ikinciyi istiyoruz. Ben zaten tedavideyim, eşime de keçi boynuzuna devam.
Canını sıkma canım,diyorum ya ne zaman kısmetse o zaman olacak, biz ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor. Tüp bebek bile tutmuyor bazen.
Geçmiş geçmişte kaldı boşver. Şöyle yap, doktora gittiğin ve yumurtanın çatladı dediği gün belli.Son adet tarihin de belli. Takvimden iki tarihi de işaretle. Adetinin ilk gününden yumurtanın çatladığı güne kadar say. Gelecek ay ilk adet gününden o kadar sayarsan yaklaşık yumurtlama gününü bulursun. O güne 2 gün kala, yumurtlama gününde, bir de iki gün sonra ilişkiye girersen şansın çok artmış olur. Doktorun yakında ise, tahmini yumurtlama gününde doktora git bir baksın ve sana söylesin ne zaman ilişkiye gireceğini.
Aslında işi şansa bırakmasan da eşin bir muayene olsa çok zaman kazanırsın.
kelebeekkm rahmeyleyarabbi guzel annelerrrrr tebrik ediyoruuumm sizii Rabbim saglikla hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhhhh cok cok cokkkkk sevindimmm gozlerim ayrildi gorunceeee
basaransss kuzuuumm geldimm bennnevett haklisinnnn cinsiyetleri de yazalimmm hadi toplaşin da halay cekelimmm bu arada bilgi verdigin icin cok tesekkurlerr bebegimm
tuanabatu yayladaydik kocisle dun akşam geldik çok özledim siziiiiii nasilsinnnn bebegimmm
Canım tabiki sıfır değil ama çatlar çatlamaz olsaydı bile hamile olman kesin değil ki, kısmet neyse o olacak..O kadar çok arkadaşım var ki aşılama yaptıran ama olmayan, olmayınca olmuyor. Ben yumurtlama ilacı kullandım, üzerine çatlatma iğnesi ona ragmen 4,5 sene olmadı benim. Sonradan kendiğinden oldu mesela:))
Senin yumurtalıkların güzel ve baksana yumurtan çatlıyor:)) Benimki ancak ilaçla çatlıyor:)) Sanslısın o yüzden ve anladığım kadarıyla sende bir problem yok ve 3 senedir olmuyorsa maalesef eşinde ufak tefek sorunlar olabilir. Eğer bu ay da olmadıysa Fatma arkadaşımın dediği gibi spermler 3 gün canlı kalabiliyor, bence eşin üroloji bölümüne gidip muayene olsun.
Ben 4,5 senenin ardından olmuyor diye doktora gittiğimde 3 ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi olduğum halde olmayınca eşimi araştırdılar ki ne görsünler:)))
Eşin doktora gitmek istemeyen biri ise ki benimki de uzunca bir süre gitmek istemedi, keçi boynuzu kürü yapabilirsin. Sperm kalitesini ve sayısını müthiş arttırıyor. İnternette tarifi var, bulamazsan bana özelden msj at ben yazayım sana. Biz onu yapınca eşimin durumu düzeldi.
Şimdi ikinciyi istiyoruz. Ben zaten tedavideyim, eşime de keçi boynuzuna devam.
Canını sıkma canım,diyorum ya ne zaman kısmetse o zaman olacak, biz ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor. Tüp bebek bile tutmuyor bazen.
Geçmiş geçmişte kaldı boşver. Şöyle yap, doktora gittiğin ve yumurtanın çatladı dediği gün belli.Son adet tarihin de belli. Takvimden iki tarihi de işaretle. Adetinin ilk gününden yumurtanın çatladığı güne kadar say. Gelecek ay ilk adet gününden o kadar sayarsan yaklaşık yumurtlama gününü bulursun. O güne 2 gün kala, yumurtlama gününde, bir de iki gün sonra ilişkiye girersen şansın çok artmış olur. Doktorun yakında ise, tahmini yumurtlama gününde doktora git bir baksın ve sana söylesin ne zaman ilişkiye gireceğini.
Aslında işi şansa bırakmasan da eşin bir muayene olsa çok zaman kazanırsın.
cnm tşk ederim yorumların için ...ben zaten doktora sebep ne diye gitmiştim tüplerin açıkmı diye röntgen çekelim sonrada eşinin sperm sayısına bakalım dedi kontrola aldı ilk beni sinir aldı rahim agzı kanser tarama sonra yumurtalıklara baktı yumurtalıkların ve rahim gayet saglıklı dedi ymurtalarından biri çatlamış beraber oldun mu dedi 3 ,4 gün önce oldum dedim bakan hamilede olabilirsin bu ay dedi eyer hamile deilsen adetinin son günü röntgen çekecegiz dedi olay bu işte:18::18::18:
Cevabım üstte canım alıntı yapmadım
Hımmm anldımm cnmm ınsallah gerek kalmaz bnı yanlıs anlama artık doktora yapmıs kadar oldum bu konudaa o yuzden uyarmk ıstedımm 1,5 senedır tıpı bıtırdım gbı bıseyy😄😄😄
cnm ben bişey anlamadım sölediklerin özür tekrar yazarmısın nedemek istedigini lütfennnnn
selam kızlarrr. aksamları pek gıren kımse yok galıba. son hafta ıcındeyım heyecanla beklemedeyım bakalım
selam kızlarrr. aksamları pek gıren kımse yok galıba. son hafta ıcındeyım heyecanla beklemedeyım bakalım
Canım bende son 3 gün.. beklemedeyim.. heyecanla... ümitle.. duaylaa.....selam kızlarrr. aksamları pek gıren kımse yok galıba. son hafta ıcındeyım heyecanla beklemedeyım bakalım
ben de son haftaya giriyorum yarın itibariyle ve çoktan yoklamaya başladım kendimi belirti var mı diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?