Hamile kalmayı bekleyenler

Cnm o nasıl yapılıo baslamak için adetliyknmi başlıosun bilgi verirmisin

CNm adetin 7 günü başladım ben ama heryerde adet bittikten sonra diye tarif ediyor 15 gün sabah akşam her seferinde taze yapmalısın 2bardak klorsuz suyu kaynatıyosun normal yemeklik soğanı 4 e bölüp 5 dakika kaynatıp bir bardak ılık olarak yemeklerden yarım saat önce içiyorsun 15 günden fazla kullanmıyorsun

giiizzzz 10 subatta adet oldum bu gecıkme cok canımı sıkmstı kendımj resmen hamıle ılan etmşym of ya yenı bj bekleyıs yenı bır umut nolcak bızım halimiz bat 10 mart

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Listeye beni de ekler misiniz bat 13 şubat

Hımmm 10. Gunundeyım bı dahakı aya denıım o zamn cnm yaww

giiizzzz 10 subatta adet oldum bu gecıkme cok canımı sıkmstı kendımj resmen hamıle ılan etmşym of ya yenı bj bekleyıs yenı bır umut nolcak bızım halimiz bat 10 mart

Üzülüoruz ama umutumuz var hiç umutsuz degılızZ gulsenın ne düşünürsen o olur parcasını dınler güzel bır hayal kurrr ve bekle cnm umutumuz bızdeyse o bebekler geleceklwrrrrr

cnm tşk ederim yorumların için ...ben zaten doktora sebep ne diye gitmiştim tüplerin açıkmı diye röntgen çekelim sonrada eşinin sperm sayısına bakalım dedi kontrola aldı ilk beni sinir aldı rahim agzı kanser tarama sonra yumurtalıklara baktı yumurtalıkların ve rahim gayet saglıklı dedi ymurtalarından biri çatlamış beraber oldun mu dedi 3 ,4 gün önce oldum dedim bakan hamilede olabilirsin bu ay dedi eyer hamile deilsen adetinin son günü röntgen çekecegiz dedi olay bu işte:18::18::18:

cnm allah razı olsun çok bilgilendirdin beni haklısın sölediklerinde...ve doktor dedi hamile olmazsan da adet olursan rahim rönkgeni çekelim bakalım tüpler açıkmı kapalımı diye ve eşinede sperm sayısına bakalım dedi bakalım allahım ne eylerse güzel eyler benimde bitane kızım var 5 yaşında 2cisinide rabbimden istiyorum allah olmayanlara nasib etsin

hışgeldin canım...

Kızlar benim bat 15 şubat ama şimdiden bütün regl belirtileri başladı
bugün hastaneye gidip doktora aşılama yaptırmak istediğimi söyledim..
bakalım bu ayda olmazsa önce ovulasyon testi ile deneyeceiğim, yine olmazsa aşılama yaptıracağım...
:1

allah razı olsun cnm okadar iyi konular yazmışsınki içim ferahladı ...3 ay önce düşük yaptım adet üstüne hamilelik olmuş ama oluşmadan düştü şimdi bakalım kısmet cuma günü kan testi yaptıracam 19 ocak adet olmştum doktora gittim günde 7 şubat yumurtanın çatladıgı gün olsa gerek adetime 2,3 gün kala kanda test yapsam çıkar heralde işllh 5 yaşında kızım var allahtan 2cisini istiyorum allah herkesin gönlüne göre versin....

Hımmm anldımm cnmm ınsallah gerek kalmaz bnı yanlıs anlama artık doktora yapmıs kadar oldum bu konudaa o yuzden uyarmk ıstedımm 1,5 senedır tıpı bıtırdım gbı bıseyy😄😄😄

Hımmm anldımm cnmm ınsallah gerek kalmaz bnı yanlıs anlama artık doktora yapmıs kadar oldum bu konudaa o yuzden uyarmk ıstedımm 1,5 senedır tıpı bıtırdım gbı bıseyy😄😄😄

cnm ben bişey anlamadım sölediklerin özür tekrar yazarmısın nedemek istedigini lütfennnnn

selam kızlarrr. aksamları pek gıren kımse yok galıba. son hafta ıcındeyım heyecanla beklemedeyım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…