Hamile kalmayı bekleyenler

selam canım var mı sende belirti falan?

olmaz mıı :) zaten bende her ay belirti oluyor da neyse :) ama göğüslerim feci acımaya başladı, bir de kasıklarımda batma var. adet belirtileri de olabiliyor ya bunlar o yüzden çok da ümitlenmek istemiyorum. bir de biz bu ay tam yumurtlama günüm olduğunu tahmin ettiğim gün eşimle buluşabildik, öncesinde o şehir dışındaydı. ya erken yumurtladıysam ve günü kaçırdıysam diye de endişe ediyorum.

Hahahhh herkes son kalan günlerini yazmış bnde kıskandım yazaım dedim bnmde son 2gün kızlar bat perşembe her türlü regl belirtisi var yarına gelirr :)))

canım senin bat ne zamandı?
benim 15 şubat...

Kızlar ben geçen ay 12.01 adet oldum ve 09.01 de son kez doğum kontrol hapı kulandım. Hesabıma göre bat 09. Şubat hafta sonu bütün adet öncesi belirtilerde oldu kasık sancılaması, göğüs ağrısı ve şişme dün vardı ama hala gelmedi kırmızılar..?? Doğum kontrolü bıraktığımdanmı acaba?

Hımmm 10. Gunundeyım bı dahakı aya denıım o zamn cnm yaww

Cnm misafirlerim vardı geç yazdım kusura bakma adetin bittikten sonra ki 7 .günde başlayabilirsin ben yumurta büyütme ilacından sonra kistlerim oldu bakalım işe yarayacakmı gerçekten :18:

Selamm kizlarr araniza alirsanz beni musmutlu olurum bat 15 subat son 3 gün ins. Bu sfer dolu bi gebeligim olurrr

Cnm tuplrıne baktır dedım ya haddım olmadan bırden soledım kusra bkma dedım 1,5 senedr artık tum olumsxluklarla karsı karsıya geldgımden olumsuzlukları yok et dıe karıstım ddm cnmm

bence karış bilmdigimiz okadar çok şey varki bizim içinde tercübe olur sglunuz düşünceleriniz için:))))))))))

Canim ben adet oldum benim tarihi 9 mart yaparmisin.Insallah bu son adetim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…