Günaydınnnnn dunya guzeli anneciklerrr ve anne adaylariiiiibikaç günlük yogunluktan sonra bugun sanirim topikle ilgilenebilecem nasilsinizz kuzularrr birazdan gecmise goz gezdirip listeyi guncellicem hamişlerimize eklicemm daha çok annemiz olur inşallahhhh
bide kizlar bise sormak istiyorum ben batim gecikene kadar belirti aramayacagima soz vermiştim ama dun iki kere kahverengi lekelerim oldu onlari da görmezden gelmem mumkun olmadi,bugun de gelecek mi bilmiyorum ama aklima tek gelen malumunuz yerlesme kananasi olabilecegiydi.batim 18 subat. boyle bişey yasayip o ay hamile olduğunu öğrenen varmı aranizda, yada benimde oldu ama hamile degilmisim diyen :44:
Günaydınnnnn dunya guzeli anneciklerrr ve anne adaylariiiiibikaç günlük yogunluktan sonra bugun sanirim topikle ilgilenebilecem nasilsinizz kuzularrr birazdan gecmise goz gezdirip listeyi guncellicem hamişlerimize eklicemm daha çok annemiz olur inşallahhhh
bide kizlar bise sormak istiyorum ben batim gecikene kadar belirti aramayacagima soz vermiştim ama dun iki kere kahverengi lekelerim oldu onlari da görmezden gelmem mumkun olmadi,bugun de gelecek mi bilmiyorum ama aklima tek gelen malumunuz yerlesme kananasi olabilecegiydi.batim 18 subat. boyle bişey yasayip o ay hamile olduğunu öğrenen varmı aranizda, yada benimde oldu ama hamile degilmisim diyen :44:
gizzzzzzzzzzzzzzz
Günaydın canımcımmm inşaallahh hamileliktendirrrrrrrrrrrrrrrr Gizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))))
bebegiiiimmm caniiimmmm ben artik burdayiimmsadece sen açikmisin diye bakıyordum ama yakalayamadim hic senii nasılsın cancaziiiimmmm ben çok ozledimm senii
kızlar selam kan testine gidicem nedense korkuyorum anlamadım gitti:SEki Görüntüle 973798
gunaydinnn bebegiimm yaa insallahh ama umutlanmak istemiyorum iste bi sorayim dedim merak yanii
allah razı olsun cnm okadar iyi konular yazmışsınki içim ferahladı ...3 ay önce düşük yaptım adet üstüne hamilelik olmuş ama oluşmadan düştü şimdi bakalım kısmet cuma günü kan testi yaptıracam 19 ocak adet olmştum doktora gittim günde 7 şubat yumurtanın çatladıgı gün olsa gerek adetime 2,3 gün kala kanda test yapsam çıkar heralde işllh 5 yaşında kızım var allahtan 2cisini istiyorum allah herkesin gönlüne göre versin....
kızlar selam kan testine gidicem nedense korkuyorum anlamadım gitti:sEki Görüntüle 973798
Canim ben adet oldum benim tarihi 9 mart yaparmisin.Insallah bu son adetim olur
iyiyim canım arada açıp bakıorumm ama artık kimseler yokbnde aynı hersey sen nasılsın neler yapıorsun bata ne kadar var
ay kuşum hamilesiiiiin ya gitttt hemeeenn gittttttt:))))))
evet yok zaten bikac kisi vardi konustugum onlardan biri topik sahibi olmayinca hatta ona yazdiklarimdan da cevap alamayinca ne isim var burda dedim birden bidaha girmedim..ama seni cokkk ozlediiimmm bide ariver var iste...sende siteye girip kafani takmak istemiyosun diye hissediyorum kuzuumm yani hamilelik fikrini aklindan atmak icin..o yuzden seni de rahatsiz etmek istemedim acik gorseydim konusacaktimm...amaann neyse işte benim Bat 18 şubat bebisiiimmhayirlisi bakalim dune kadar hic belirti aramadim yani hala aramiyorum da dun iki kere kahverengi leke geldi aklim orda şimdi :44:
test yaptım en azından şok olmuycamm tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?