Hamile kalmayı bekleyenler

Günaydınnnnn dunya guzeli anneciklerrr ve anne adaylariiiii bikaç günlük yogunluktan sonra bugun sanirim topikle ilgilenebilecem nasilsinizz kuzularrr birazdan gecmise goz gezdirip listeyi guncellicem hamişlerimize eklicemm daha çok annemiz olur inşallahhhh

bide kizlar bise sormak istiyorum ben batim gecikene kadar belirti aramayacagima soz vermiştim ama dun iki kere kahverengi lekelerim oldu onlari da görmezden gelmem mumkun olmadi,bugun de gelecek mi bilmiyorum ama aklima tek gelen malumunuz yerlesme kananasi olabilecegiydi.batim 18 subat. boyle bişey yasayip o ay hamile olduğunu öğrenen varmı aranizda, yada benimde oldu ama hamile degilmisim diyen :44:

gizzzzzzzzzzzzzzz

Günaydınnnn Anneciklerrr.. Mutlu ve musmutluu bir gün diliyormmm herkeseeeee. Günler aydın olsun adetleriniz geciksin sebebide göbişlerdeki bebişlerrr olsunnnn inşallahhhhhh:))))

Günaydın canımcımmm inşaallahh hamileliktendirrrrrrrrrrrrrrrr Gizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))))

bebegiiiimmm caniiimmmm ben artik burdayiimm sadece sen açikmisin diye bakıyordum ama yakalayamadim hic senii nasılsın cancaziiiimmmm ben çok ozledimm senii

iyiyim canım arada açıp bakıorumm ama artık kimseler yok bnde aynı hersey sen nasılsın neler yapıorsun bata ne kadar var

Tatlım günaydın,
Adetine 2-3 gün kala kan testi çıkar. İnşallah hamilesindir ama değilsen de moralini bozma sakın çünkü daha önce bebek sahibi olmuşsun sonuçta ve yine anne olacaksın ama sabredeceğiz birazcık daha. Rahim röntgeni çektirmende çok fayda var, aklında olsun rahim röntgeninden beni çok korkuttular çevremdekiler ama hiç zor bir şey değil. Aynı anda eşin de doktora görünür, kısa zamanda tüm soru işaretlerinden kurtulursunuz. Daha önce gebelik ve düşük yaşadığına göre hamile kalabiliyorsun demek ki ama 3 sene korunmayıp hamile kalamadığını söylemiştin demek ki eşinde ufak tefek sorunlar olabilir, kolayca çaresini bulurlar merak etme. Eşin çok kilolu ya da çook zayıfsa kilo versin/alsın, sigara içiyorsa bıraksın bunlar da sperm sayısını ve kalitesini çok arttırır.
Eğer hamile değilsen bu ay erkenden doktora gidin de canım, hem senin hem de eşinin testleri yapılsın. Bir kaç testle sorun nerede onu bulursunuz. çok zaman kazanırsınız. Ufak tefek sorunlar çözüldükten sonra yaklaşık 3 ay içinde hamile kalırsın inşallah.
Allah hepimize hayırlısını versin.

iyiyim canım arada açıp bakıorumm ama artık kimseler yok bnde aynı hersey sen nasılsın neler yapıorsun bata ne kadar var

evet yok zaten bikac kisi vardi konustugum onlardan biri topik sahibi olmayinca hatta ona yazdiklarimdan da cevap alamayinca ne isim var burda dedim birden bidaha girmedim..ama seni cokkk ozlediiimmm bide ariver var iste...sende siteye girip kafani takmak istemiyosun diye hissediyorum kuzuumm yani hamilelik fikrini aklindan atmak icin..o yuzden seni de rahatsiz etmek istemedim acik gorseydim konusacaktimm...amaann neyse işte benim Bat 18 şubat bebisiiimm hayirlisi bakalim dune kadar hic belirti aramadim yani hala aramiyorum da dun iki kere kahverengi leke geldi aklim orda şimdi :44:

günaydın kızlar,bat:15 şubattı ama sabah kalktım belirtim gelmiş bile geçen ay on yedisinde olmuştum neden bu ay böyle oldu ki

eevt canım ozellikle adet bitiminden sonra 10 gun herseyden uzak kaldım cunku ister istemez bunu düşünerek iilişki olacaktı..birde biliyorsun dr a gittim oda bi güzel azarladı zaten aklıma takmamam için elimden geldiğince attım bu fikri aklımdan arada geçtim ama artıkk kimse pek geçmiyor anne adayları bebeklerden dolayı biraz rahatsız oluyorlar malumm bebişler büyüyor galiba eskisi gibi gecen olmaz..seni iyi gordum cok sevindim hai hayırlısı fazla birsey kalmamış sana canım lekelenme olduğu gun ilşki oldu mu

GİZİİİİMMM günayyydıın tatlıııı kuşşşş:)))
Tatlım inşallah yerleşmedir yaaaaaa:) Valla olabiliiirr:)
Ben yaklaşık 2 ay kadar önce benzerini yaşadım, ama benim lekelerim adetime 10 gün kala olmuştu, hemen yana yakıla doktoru aradım, zannediyorum ki o da diyecek ki amanıııın hemen kan testi yap, adam erken adet oluyorsun dedi kapattı teli:)))) yaklaşık bir hafta boyunca inanmadım ama maalesef değilmişim. Hemen bunları okuyup canın sıkılmasın, senin durumun farklı gibi, çünkü adetine yaklaşık 1 hafta kala başlamış. Yerleşme olabilir ama maalesef erken adet belirtisi de olabilir. İnşalllaaaahh yerleşmedir ama gebeliğin tüm belirtileri adet belirtileri ile aynı ya nerdeyse bu da aynen öyle. Lekelerini takip et canım, eğer 3-4 gün kadar sadece leke olarak kalırsaaaa ve kesilirse o zamaaann halaaaaayyyy:))))) Ay inşallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…