Hamile kalmayı bekleyenler

lekelenme dun oldu zaten kuzum yok ilişki olmadı dun ve onceki gun..bebegiimm bnde seni iyi görmek istiyorum ama degilsinn gibii senin bat ne zaman tatlimm

lekelenme dun oldu zaten kuzum yok ilişki olmadı dun ve onceki gun..bebegiimm bnde seni iyi görmek istiyorum ama degilsinn gibii senin bat ne zaman tatlimm

sadece gribim canım ondan biraz durgunum:2:..ilişki olsaydı ondan olabilir dicektim bi kere cok cok az olmuştu bende ama umarım bu yerleşme kanaması falandır zaten oda bildiğimiz kan rrengi deil kahverengi oluyor ayy hadi bakalım simdi batı yazarsam ben yine delii gibi regl tarihini beklerim cano

canım gitcem de gidemiorum ay komik yaaa tövbe yarabbim sinir geldi

İnsan inanamıyor değil mi:) Sanki rüyadan uyanacaksın gibi böyle, biri çıkıp hehehe şakaaa diyecek gibi, yerde miyim gökte miyim neredeyim diyorsun değil mi:))) Ben 1 ay "hamileyim" diyememiştim, haber verirken annemlere falan bebek durumları var falan diye anlatmıştım.
O zaman zorlama canım kendini, nasıl olsa hamilesin, bir kaç gün bekle, o zaman duruma biraz alışırsın. Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman git canım.

kızlar merhaba :) Bal çörek otu tarçının bugun son günü. Dün 14.gündü. Ovu testtim hala negatif, ama yinede denedik. 1 gün dene 1 gün dinlen yapalım diyoruz. Bu ay çoook istiyoruz ve umutluyuz. Allahım hepimizin yardımcısı olsun :)

ya işin komik kısmı benim adetim 40 gün gelmedi daha dün test yaptım kızlar diolar az daha bekleseydin kucagına alırdın zaten şakalaşiyoruz yani son adet tarihim 3 aralıkve dün test yaptım daha

allah nasipo etsin cnm bendede yumurtlamada sorun vardı romanyadan ilac getirttim arkadas tavsiye etti 3 ay kullandım igrenc bi tadı var gebeyim imkanın varsa dene derim bal cörekotu bende işe yaramamıstı:s

canimmm benimmmm o kadar tatlisinkii kuzuuummm moralim hic bozulmaz tatlimmm olurmu oyle sey iyiki anlattin :))) ben kendimde belirtiler hissetsem de aklima takmadim hemen atmaya çalıştım kafamdan yoksa baska da bikac degisiklik varr ama dun gozle gördüklerimi de atamadim iste aklımdann bebisiimm adet başlangıcı degil onu anlardim cunku biraz acik olacak ama ben ic camasirima akinti gelmesin diye peçete koyarim orda gördüm yani idrarimla gelmedi. ama neyse bakalim hayirlisi Rabbim kismet etmisse zaten olacak benimkisi merak iştee cancaziiimmmm sen nasilsinn tatlisimmm ne var ne yokkk

allah nasipo etsin cnm bendede yumurtlamada sorun vardı romanyadan ilac getirttim arkadas tavsiye etti 3 ay kullandım igrenc bi tadı var gebeyim imkanın varsa dene derim bal cörekotu bende işe yaramamıstı:s

yumurtların çok güzel diyor doktor canım ama reglim düzensiz olduğu için hangi gün çatlıyorlar bilmiyorum :)
Birde anlamadığım yumurta çatlamadan önceki gün mü, çatladıktan sonraki gün mü deneyeceğiz bebeği :))))
İlacın ismi nedir?
Allahım bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

merhaba bir sorum olacak özellikle ikiz annelerine.. 3 şubatta test yaptırdım 35 çıktı 11 şubatta yaptırdım 5000 çıktı ve dün hastaneye gittim iki kese görüldü ama biri boş doktorum dedi ki kan toplanması olabilir o kese yada diğer bi gebelik 10 gün sonra tekrar gidicem ama çok merak ediyorum sizinde başınıza geldi mi ? ailemde anneannem ikizdi ve teyzemin ikizleri var. acil cevappp

aynen oyle kahverengiydi tatlimm zaten adet gibi degil net fark ediliyor..aman hayirlisi bakalim varsa cikacak zaten Rabbim ne zaman kismet ettiyse artik..cok gecmis olsunn bebegimm grip olmak guzel hamilelik öncesi bise soylicektim ama vazgectim umut etmek belirti aramak yok tamam bati da bosver unutalim gitsin canoo

cok saol cnaım benimmm soylee ama merak ederimmm ben simdiiiiiii

cok saol cnaım benimmm soylee ama merak ederimmm ben simdiiiiiii

valla benim cevremde ve burada duydugum kadariyla hamile oldugunu ogrenmeden genelde grip oluyorlar kuzumm önce sacma geldii biraz arastirdim bunye zayifladigi için burun tikanikligi ve halsizlik genelde olurmus Ama biz Rabbim hayirlisini dogru zamanda versin diyor ve konuyu kapatiyoruuzz

:) gelseee cok sevindirir beniii su bebiş ama bakalımm biraz uykum varr azcık uyucam canım cook cok erken uyandım bugun uyandığımda geri gelirim burda olursan yazrım tatlımmm dilerim ki Rabbim sana bebeğini verir canına can katar tatlım benim

insallahhhh Rabbim hepimizi sevindirir tatlimmm minigimizi icimizde hissetmek bizede kismet olur inşallah ben burdayim canooo sana iyi uykularr guzelce dinlen geldiğinde ekleselim istersen diger topikte gormustunuz birbirinizi de ben karismamistim sanirim sen de vardiin..hadi sana iyi dinlenmelerr canoooo

hoşbulduk canım:) ben takip etmedim belirtileri ama int.ten çok defa hesapladım, 4 şubat çıktı. o günlerde hep ilişki oldu. dün çok ama çok güzel bir rüya gördüm Allah'ım.İnşallah güzel haber alınca anlatacağım.Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun test? Benim ara ara pıt pıt ağrım oluyor.sol tarafımdan özellikle. 2 gündür de akşam saatlerinde midem kalkıyor yemeğe başlamadan evvel,sonra geçiyor.psikolojikte olabilir.bakacağız artık

Nasılsın gizz? Seninde batımız aynı günmüş. Sende herhangi bir his belirti filan varmı oldumu hiç?
Bende batmalar oluyordu son 2 gündür yok. :/

canimm iyiyim sen nasilsinn evet ayni gunmus batlarimiz :)) valla tatlim bende de bikac belirti var ama onlari düşünmek istemiyorum ama dun iki kere kahverengi lekelerim oldu bitek o bariz dikkatimi cekti bakalim hayirlisi olsun insallah..

tatlimm inşallah olur akisina birak canini sıkma hic Rabbim hayirlisiyla kisa zamanda kismet eder insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…