eevt canım ozellikle adet bitiminden sonra 10 gun herseyden uzak kaldım cunku ister istemez bunu düşünerek iilişki olacaktı..birde biliyorsun dr a gittim oda bi güzel azarladı zaten aklıma takmamam için elimden geldiğince attım bu fikri aklımdan arada geçtim ama artıkk kimse pek geçmiyor anne adayları bebeklerden dolayı biraz rahatsız oluyorlar malumm bebişler büyüyorgaliba eskisi gibi gecen olmaz..seni iyi gordum cok sevindim hai hayırlısı fazla birsey kalmamış sana canım lekelenme olduğu gun ilşki oldu mu
lekelenme dun oldu zaten kuzum yok ilişki olmadı dun ve onceki gun..bebegiimm bnde seni iyi görmek istiyorum ama degilsinn gibii senin bat ne zaman tatlimm
canım gitcem de gidemiorum ay komik yaaa tövbe yarabbim sinir geldi
İnsan inanamıyor değil mi:) Sanki rüyadan uyanacaksın gibi böyle, biri çıkıp hehehe şakaaa diyecek gibi, yerde miyim gökte miyim neredeyim diyorsun değil mi:))) Ben 1 ay "hamileyim" diyememiştim, haber verirken annemlere falan bebek durumları var falan diye anlatmıştım.
O zaman zorlama canım kendini, nasıl olsa hamilesin, bir kaç gün bekle, o zaman duruma biraz alışırsın. Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman git canım.
allah nasipo etsin cnm bendede yumurtlamada sorun vardı romanyadan ilac getirttim arkadas tavsiye etti 3 ay kullandım igrenc bi tadı var gebeyim imkanın varsa dene derim bal cörekotu bende işe yaramamıstı:skızlar merhaba :) Bal çörek otu tarçının bugun son günü. Dün 14.gündü. Ovu testtim hala negatif, ama yinede denedik. 1 gün dene 1 gün dinlen yapalım diyoruz. Bu ay çoook istiyoruz ve umutluyuz. Allahım hepimizin yardımcısı olsun :)
GİZİİİİMMM günayyydıın tatlıııı kuşşşş:)))
Tatlım inşallah yerleşmedir yaaaaaa:) Valla olabiliiirr:)
Ben yaklaşık 2 ay kadar önce benzerini yaşadım, ama benim lekelerim adetime 10 gün kala olmuştu, hemen yana yakıla doktoru aradım, zannediyorum ki o da diyecek ki amanıııın hemen kan testi yap, adam erken adet oluyorsun dedi kapattı teli:)))) yaklaşık bir hafta boyunca inanmadım ama maalesef değilmişim. Hemen bunları okuyup canın sıkılmasın, senin durumun farklı gibi, çünkü adetine yaklaşık 1 hafta kala başlamış. Yerleşme olabilir ama maalesef erken adet belirtisi de olabilir. İnşalllaaaahh yerleşmedir ama gebeliğin tüm belirtileri adet belirtileri ile aynı ya nerdeyse bu da aynen öyle. Lekelerini takip et canım, eğer 3-4 gün kadar sadece leke olarak kalırsaaaa ve kesilirse o zamaaann halaaaaayyyy:))))) Ay inşallaaahhh
allah nasipo etsin cnm bendede yumurtlamada sorun vardı romanyadan ilac getirttim arkadas tavsiye etti 3 ay kullandım igrenc bi tadı var gebeyim imkanın varsa dene derim bal cörekotu bende işe yaramamıstı:s
sadece gribim canım ondan biraz durgunum:2:..ilişki olsaydı ondan olabilir dicektim bi kere cok cok az olmuştu bende ama umarım bu yerleşme kanaması falandır zaten oda bildiğimiz kan rrengi deil kahverengi oluyorayy hadi bakalım simdi batı yazarsam ben yine delii gibi regl tarihini beklerim cano
aynen oyle kahverengiydi tatlimm zaten adet gibi degil net fark ediliyor..aman hayirlisi bakalim varsa cikacak zaten Rabbim ne zaman kismet ettiyse artik..cok gecmis olsunn bebegimm grip olmak guzel hamilelik öncesibise soylicektim ama vazgectim umut etmek belirti aramak yok tamam bati da bosver unutalim gitsin canoo
kızlar selam kan testine gidicem nedense korkuyorum anlamadım gitti:SEki Görüntüle 973798
cok saol cnaım benimmm soylee ama merak ederimmm ben simdiiiiiii
valla benim cevremde ve burada duydugum kadariyla hamile oldugunu ogrenmeden genelde grip oluyorlar kuzumm önce sacma geldii biraz arastirdim bunye zayifladigi için burun tikanikligi ve halsizlik genelde olurmusAma biz Rabbim hayirlisini dogru zamanda versin diyor ve konuyu kapatiyoruuzz
kızlar selam kan testine gidicem nedense korkuyorum anlamadım gitti:SEki Görüntüle 973798
:) gelseee cok sevindirir beniii su bebiş ama bakalımm biraz uykum varr azcık uyucam canım cook cok erken uyandım bugun uyandığımda geri gelirim burda olursan yazrım tatlımmm dilerim ki Rabbim sana bebeğini verir canına can katar tatlım benim
Merhabaa hoşgeldin enguzelhediyem :)
Benim bat da 18 şubat. Bende 30 gunde bir oluyorum. Bu ilk denememiz olacak. Yumurtladığım günüde akıntım ile anladığımı sanıyorum. 2 subattı.
Umarım Bu ay mutlu haberler alırız birbirimizden:)))
Nasılsın gizz? Seninde batımız aynı günmüş. Sende herhangi bir his belirti filan varmı oldumu hiç?
Bende batmalar oluyordu son 2 gündür yok. :/
bizimde 3 şubat canım:)) biz sadece ilk 3 ay korunduk sonrasında bıraktık.9 aydır umutla bekliyrum ama gelemedi bir türlü(( umarım sen o kadar beklemezsin. çünkü insan çok hayal kırklığına uğruyor,çok üzülüyor,yıpranıyor. belki bir gün olacak hatırlmıcaz bile bugünleri ama ne bileyiö işte... bir gün annemi arayıp o kadar hazılrığın boşa gitmicek bebek geliyor demeyi o kadar çok isityorum ki.....hiçbir sıkıntı yok bütün tahliller yapıldı, rahim filmi çekildi, bu ay yumurtlama takibine başladık, umarım artık olur :)
inş canm ya bı keseyı gorebılsem kalp atısını duysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?