[
giizz, benide eklermsn canım BAt listesine. 18 şub.
canimmm benimmmm o kadar tatlisinkii kuzuuummmmoralim hic bozulmaz tatlimmm olurmu oyle sey iyiki anlattin :))) ben kendimde belirtiler hissetsem de aklima takmadim hemen atmaya çalıştım kafamdan yoksa baska da bikac degisiklik varr ama dun gozle gördüklerimi de atamadim iste aklımdann bebisiimm adet başlangıcı degil onu anlardim cunku biraz acik olacak ama ben ic camasirima akinti gelmesin diye peçete koyarim orda gördüm yani idrarimla gelmedi. ama neyse bakalim hayirlisi Rabbim kismet etmisse zaten olacak benimkisi merak iştee cancaziiimmmm sen nasilsinn tatlisimmm ne var ne yokkk
giizzzz
ya işin komik kısmı benim adetim 40 gün gelmedi daha dün test yaptımkızlar diolar az daha bekleseydin kucagına alırdın zaten şakalaşiyoruz yani son adet tarihim 3 aralık ve dün test yaptım daha
banada cevap verin
evet inanamayınca testte yapılmıo randeuv aldım bakalım gidicem neler olacak kan testi istemişlermiydi senden direkt ultrasyonlamı bakyılar 40 gün gecince istemiolarmıstaBeklemeyince demeyim de aslında olacağına inanmayınca çok şaşırıyor insan. Benim 4,5 sene olmayınca artık herşeyi akışına bırakmıştık.Adetim seninki gibi 40 günü de geçmişti ama her ay zaten geç geldiği için test bile yapmamıştım. Eşim test yap deyince, yav arkadaş olmadığını biliyorsun, neden testlerimi bitiriyorsun, gider eczaneden sen alırsın ha ona göre demiştim. Tam işe gitmek üzereydim, eşim test yapmazsan gitmene izin vermem, geç kalırsın deyince zorla yaptım.Sonraaa şimdi kızım 16 aylık:))))
evet inanamayınca testte yapılmıo randeuv aldım bakalım gidicem neler olacak kan testi istemişlermiydi senden direkt ultrasyonlamı bakyılar 40 gün gecince istemiolarmısta
:)) Merhaba canıım, senin sorunu göremedim beenn(
günaydın kızlar,bat:15 şubattı ama sabah kalktım belirtim gelmiş bilegeçen ay on yedisinde olmuştum neden bu ay böyle oldu ki
kızlarr beni de görün yaaa
merhaba bir sorum olacak özellikle ikiz annelerine.. 3 şubatta test yaptırdım 35 çıktı 11 şubatta yaptırdım 5000 çıktı ve dün hastaneye gittim iki kese görüldü ama biri boş doktorum dedi ki kan toplanması olabilir o kese yada diğer bi gebelik 10 gün sonra tekrar gidicem ama çok merak ediyorum sizinde başınıza geldi mi ? ailemde anneannem ikizdi ve teyzemin ikizleri var.
Buldum canım:))) Öncelikle hayırlı olsun tatlım. İkiz annesi değilim ama bence şu an bebiş(ler) çok küçük ya, ondan boş gibi görünmüş vb. olabilir. İlk zamanlarda doktorlar hep olumsuz şeyler söyleyebiliyorlar. Bence içini ferah tut, biraz daha büyüsün(ler) o zaman her şey yoluna girer ve daha net görünür bence. İkiz konusunda da tek doktora inanma, benim arkadaşıma doktoru sen bu ikizleri doğuramazsın birini alalım demişti mesela. Şimdi taş gibi iki oğlu var. ikiz takibi çok fazla uzmanlık gerektiren bir konu. Doktorunu ve hastaneni seçerken küvez durumunu mutlaka sor. Tam teşekküllü bir hastane seçmen lazım tatlım. Sağlıkla kucağına al inşallah.
merhaba canım nasılsın?
iyi değilim canım ya bat:15 şubattı ama sabah kırmızıları gördümaltı gün önce geldi bu ay onu düşünüp duruyom :44:
hadi yaaa olabilir canım ama normal.. bişey tetiklemiştir üzüntü stres veya yediğin şeylerden...olsun sıkma canını benimde 2 gün gecikti bu ay öyle daha çok heyecanlanıyosun...kendi kendime geciktirdim resmen sonra adet olunca üzüldüm..bu ay ovu. testi kullanmayı denicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?