Hamile kalmayı bekleyenler

AY tatlııım inşallahh yerleşmediiir ya, bence şu an öyle görünüyor:))) Ay inşallah bir nur topun olsun artık:))))) Melek o melek yerim ben onuuu:))
Ben ne yapayım canım, 35-36 gün ya benim periyotlarım daha 1 ay var bata:))) HEHEHE o kadar uzun zaman ki valla bekle bekle bitmiyor:)) Artık saymıyorum:))) İşin kötüsü şimdi böyle gamsız olunca da (4sene çook üzdüm kendimi çünkü) yumurtlama tarini falan kaçırıyor insannn:)))Doktor bu haftasonu çağırdı, bakalım durumlara diye de, benim adam doktorun yanında ben taş gibiyim, tüm sorun aha bunda diye beni göstermesin mi:))) Sinir oldum ya,benim adam yüzünden 4,5 sene bebemiz olmadı,onu geçtim bende pko var,sorun bendedir diye kimse eşimi araştırmadı ve bu sürede bana yapmadıkları test kalmadı,deney hayvanına döndüm:)) Adam hepsine sünger çekmiişşş,zeytinyağ gibi üste çıktı..Doktor da diyor ki evet zaten sorun belli, normal kadınlar yılda 11-12 yumurta üretir, sen 5-6 dedi çıktı işin içinden:))) Sonra ya niye öyle yaptın canım diyince de bende bir şey yok ki, olsa bu kız nasıl oldu diyor:))))) Gene olan bana olacak biliyorum, doktora gidip gelip ki doktorun canına minnet, dünyanın parasını döküyoruz günah ya valla..Biliyorum bu kadar emeğe yazık olacak, benim adam yüzünden gene olmayacak.. Ahh ahh:))) İnşallah beni utandırır:))))
Böyle Giziiim:) Bana da bir dokun bin ahhhhh işit değil mi:))))

ya işin komik kısmı benim adetim 40 gün gelmedi daha dün test yaptım kızlar diolar az daha bekleseydin kucagına alırdın zaten şakalaşiyoruz yani son adet tarihim 3 aralıkve dün test yaptım daha

Beklemeyince demeyim de aslında olacağına inanmayınca çok şaşırıyor insan. Benim 4,5 sene olmayınca artık herşeyi akışına bırakmıştık.Adetim seninki gibi 40 günü de geçmişti ama her ay zaten geç geldiği için test bile yapmamıştım. Eşim test yap deyince, yav arkadaş olmadığını biliyorsun, neden testlerimi bitiriyorsun, gider eczaneden sen alırsın ha ona göre demiştim. Tam işe gitmek üzereydim, eşim test yapmazsan gitmene izin vermem, geç kalırsın deyince zorla yaptım.Sonraaa şimdi kızım 16 aylık:))))

Nasılsın canım, gittin mi doktora? Haber ver merakla bekliyoruuuz haberlerini:))

evet inanamayınca testte yapılmıo randeuv aldım bakalım gidicem neler olacak kan testi istemişlermiydi senden direkt ultrasyonlamı bakyılar 40 gün gecince istemiolarmısta

evet inanamayınca testte yapılmıo randeuv aldım bakalım gidicem neler olacak kan testi istemişlermiydi senden direkt ultrasyonlamı bakyılar 40 gün gecince istemiolarmısta

Canım doktor ultrasonla bakar zaten teste gerek yok. Kan testi emin olmak için. Eğer istersen sağlık ocağında vb. yaptırabilirsin ama ertesi gün çıkar sağlık ocağında. Özeller bir saate veriyor sonucu ama gerek yok bence zaten hamilesin. :))) Sağlıkla kucağına al inşallahh:)
Ayrıca kan tahlili de isteyebilirler, kan değerlerine bakmak için. Zamanın varsa ve özel doktora gideceksen, sağlık ocağında kan testini yaptır ve kan değerlerine baktır derim. Sonuçları da özel doktoruna gösterirsin. Bir de ayrı ücret ödemezsin.

:)) Merhaba canıım, senin sorunu göremedim beenn(

merhaba bir sorum olacak özellikle ikiz annelerine.. 3 şubatta test yaptırdım 35 çıktı 11 şubatta yaptırdım 5000 çıktı ve dün hastaneye gittim iki kese görüldü ama biri boş doktorum dedi ki kan toplanması olabilir o kese yada diğer bi gebelik 10 gün sonra tekrar gidicem ama çok merak ediyorum sizinde başınıza geldi mi ? ailemde anneannem ikizdi ve teyzemin ikizleri var.

Buldum canım:))) Öncelikle hayırlı olsun tatlım. İkiz annesi değilim ama bence şu an bebiş(ler) çok küçük ya, ondan boş gibi görünmüş vb. olabilir. İlk zamanlarda doktorlar hep olumsuz şeyler söyleyebiliyorlar. Bence içini ferah tut, biraz daha büyüsün(ler) o zaman her şey yoluna girer ve daha net görünür bence. İkiz konusunda da tek doktora inanma, benim arkadaşıma doktoru sen bu ikizleri doğuramazsın birini alalım demişti mesela. Şimdi taş gibi iki oğlu var. ikiz takibi çok fazla uzmanlık gerektiren bir konu. Doktorunu ve hastaneni seçerken küvez durumunu mutlaka sor. Tam teşekküllü bir hastane seçmen lazım tatlım. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Son düzenleme:

cevap yazdım tatlım sana ama alıntı yapamadım,sorun oldu:)

çooook teşekkürler. İnş. sağlıklı iki tane bebek nasip eder allahım bana

kızlar bugün adet günüm 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım 0,100 cıkmıstı ama mıde bulantısı bacak cekılmesı kasık batması gibi şeyler vardı, tamamen hayal ürünüde olabilir tabii, birazdan bi hamilelik testi daha alıp bakıcam aslında şansım çok çok az biliyorum ama belki geç döllenme olmuştur diye ümidediyorum:44:

kelebeekkm rahmeyleyarabbi guzel annelerrrrr tebrik ediyoruuumm sizii Rabbim saglikla hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhhhh cok cok cokkkkk sevindimmm gozlerim ayrildi gorunceeee

canım benim teşşekür ederiizz darısı başına bu ay senden güzel haberler bekliyoruz bak senin listen uğurlu geldi bizimde bebişlerimiz sana uğur getirsin inşallah Eki Görüntüle 974069

iyi değilim canım ya bat:15 şubattı ama sabah kırmızıları gördüm altı gün önce geldi bu ay onu düşünüp duruyom :44:

hadi yaaa olabilir canım ama normal.. bişey tetiklemiştir üzüntü stres veya yediğin şeylerden...olsun sıkma canını benimde 2 gün gecikti bu ay öyle daha çok heyecanlanıyosun...kendi kendime geciktirdim resmen sonra adet olunca üzüldüm..bu ay ovu. testi kullanmayı denicem...

strestendir büyük ihtimal cuma dr gidecem hormon testi yaptırayım içim rahatlasın,kendi kendimize yapıyoruz işte ben de deneyim ovu.testini bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…