strestendir büyük ihtimal cuma dr gidecem hormon testi yaptırayım içim rahatlasın,kendi kendimize yapıyoruz işteben de deneyim ovu.testini bari
bende dün yaptırdım hazır adet olmuşken..yarın sonuçlarımı alıcam inşallah bişey çıkmazz :18:
insallahhhh Rabbim kismet ettiyse o da olacakk kuzumm
selam hatunlar
gıızzz napıyosun bakıyım sen?geldim ben
tatlım adeg oldum ben malesef 3 gun gecıktı belırtıler o bıcım ama olmadı işte bat 10 mart canm
zaten ben artık belirtiyede inanmıyorum.
kızzlaarrrrrrrrr idrar sonucum pozitifff an kan verdim 1 saat sonra alıcm sonucumu Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065 Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065
kızlarrrrrr yeni bat 12 mart hayırlısı olsun..gizciğim ilk sayfadan değiştirirmisin..
bende size katılmak istiyorum benimde bat 28 şubat. bu ay klomen kullandım ben yumurta takibide yapıyoruz aşılama yapıcaz muhtemelen persembe yada çarşamba benide yazın listenize....aylardır kendim takip ettim olmadı 11 ay oldu artık doktor takibine başlayalım dedik bizde. eşim uzakta die doktorda aşılama deneyelim işimizi şansa bırakmayalım dedi çünkü eşimdede bendede küçük sorunlar var die bakalım bu kez ne olacak inşallh 12. denemenin sonundaa mutlu sona kavuşuruz tabiki isteyen herkezle beraber
Merhaba kızlar bende yeniyim burda. Benide listeye eklermisin batim 23 Şubat. Çok sık idrar sorunum var bugünlerde ve arada bi kasiklarimda agri var sanki adet olacakmışim gibi geliyor.Sizdede oluyorumu böyle
kızlar hepinize çoook teşekkür ederim. dün gece kan testi yaptırdık değerim 718 çıktı bugün doktora gidiyoruz inş. :) Rabbim hepinizin sesini duysun en kısa zamanda nasip etsin sizlere dee
mrb hanımlar ve sevgili admin. benim BAT 18 şubat,hani eklersen sevinirim:) herhalde herkes benm gibi bat.i bekliyor, erken tahlil yapan oldumu acaba. biz 6 aydır deniyoruz, doktora gitmedik hiç.bu ayda olmazsa ovül.testi alarak başlıcam.siklüsüm 30 gün.yumurtlama tarihi 16.gün diyorlar ama, daha erken veya geç olan varmı aranızda ki??
hoşbulduk:) beklenen bat 15 subat benide ekleyebilirsiniz , hepimize bol şans :)
Benimde bat 22 Şubat kızlar
giiizzzz 10 subatta adet oldum bu gecıkme cok canımı sıkmstı kendımj resmen hamıle ılan etmşym of ya yenı bj bekleyıs yenı bır umut nolcak bızım halimiz bat 10 mart
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Listeye beni de ekler misiniz bat 13 şubat
Selamm kizlarr araniza alirsanz beni musmutlu olurum bat 15 subat son 3 gün ins. Bu sfer dolu bi gebeligim olurrr
Canim ben adet oldum benim tarihi 9 mart yaparmisin.Insallah bu son adetim olur
günaydın kızlar,bat:15 şubattı ama sabah kalktım belirtim gelmiş bilegeçen ay on yedisinde olmuştum neden bu ay böyle oldu ki
=giizz;33585215][
giizz, benide eklermsn canım BAt listesine. 18 şub.
Gizzz yeni hamişlerimizideee listemize ekledeee açtıkça gözümüz gönlümüz açılsınnnn...))
kelebeekkm rahmeyleyarabbi guzel annelerrrrr tebrik ediyoruuumm sizii Rabbim saglikla hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhhhh cok cok cokkkkk sevindimmm gozlerim ayrildi gorunceeee
canım benim teşşekür ederiizz darısı başına bu ay senden güzel haberler bekliyoruz bak senin listen uğurlu geldi bizimde bebişlerimiz sana uğur getirsin inşallah Eki Görüntüle 974069
selam guzel hatun sende hısgeldın:))))
canm bende artık belırtılerle butun baglarımı kooardım bıttı artk adet gecıkmesı sınırlerimi boZuyo oda kkmasa gelcekse gununde gelsjn dımı ama
zaten ben artık belirtiyede inanmıyorum.
simdii hepsini ekliyoruum kızlar yarim saate listemiz ilk sayfada guncellenmis olur.
KELEBEK amiiinn inşallah Allah razi olsun duan için cookk teşekkürlerrr umarim isteyen herkes hayırlı evlat sahibi olursen nasılsınn nasıl geciyor hamilelikk
ENGUZELHEDIYEM benimde batim 18 subat Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah
hoşbuldum hayatım
yaa haklısın,madem gelecek gününde gelsin,niye gecikip umutlandırıyo ki...
hesaplamamak daha iyi galiba beklentiye girmek daha zorne düşüneceğimi şaşırdım bende artık :44:
rabbım umut koymus yuregımıze herdefasında yenıden ayaklanabılelım dıye umut ve unutmak cok guzel bı duygu napalım elimiZde degıl aynı seylerı yıne yenıden yasıycz
hesaplamamak daha iyi galiba beklentiye girmek daha zorne düşüneceğimi şaşırdım bende artık :44:
Allah hakkımızda hayırlısını versin,sabah kırmızıları görünce enerji gitti bende
kesinlikle...
oluruna bırakmak gerekiyor,ben artık takmıyorum,oluruna bıraktım.zaten olmazsa ağustos yada eylülde tüp bebek yaptıracağım.
rabbım umut koymus yuregımıze herdefasında yenıden ayaklanabılelım dıye umut ve unutmak cok guzel bı duygu napalım elimiZde degıl aynı seylerı yıne yenıden yasıycz
haklısın canım en güzeli oluruna bırakmak,sabah hüsrana uğradım en başa dönmüş gibi oldum yine ister istemez psikolojim bozuluyor böyle olunca hesap kitap zor iş
bı kac gune yenıden gelıyo moral canm ne kadardr ıstyn cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?