Hamile kalmayı bekleyenler

strestendir büyük ihtimal cuma dr gidecem hormon testi yaptırayım içim rahatlasın,kendi kendimize yapıyoruz işte ben de deneyim ovu.testini bari

bende dün yaptırdım hazır adet olmuşken..yarın sonuçlarımı alıcam inşallah bişey çıkmazz :18:

selam hatunlar

gıızzz napıyosun bakıyım sen?geldim ben

kızzlaarrrrrrrrr idrar sonucum pozitifff an kan verdim 1 saat sonra alıcm sonucumu Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065 Eki Görüntüle 968064 Eki Görüntüle 968065

kızlarrrrrr yeni bat 12 mart hayırlısı olsun..gizciğim ilk sayfadan değiştirirmisin..

Merhaba kızlar bende yeniyim burda. Benide listeye eklermisin batim 23 Şubat. Çok sık idrar sorunum var bugünlerde ve arada bi kasiklarimda agri var sanki adet olacakmışim gibi geliyor.Sizdede oluyorumu böyle

kızlar hepinize çoook teşekkür ederim. dün gece kan testi yaptırdık değerim 718 çıktı bugün doktora gidiyoruz inş. :) Rabbim hepinizin sesini duysun en kısa zamanda nasip etsin sizlere dee

hoşbulduk:) beklenen bat 15 subat benide ekleyebilirsiniz , hepimize bol şans :)

Benimde bat 22 Şubat kızlar

giiizzzz 10 subatta adet oldum bu gecıkme cok canımı sıkmstı kendımj resmen hamıle ılan etmşym of ya yenı bj bekleyıs yenı bır umut nolcak bızım halimiz bat 10 mart

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Listeye beni de ekler misiniz bat 13 şubat

Selamm kizlarr araniza alirsanz beni musmutlu olurum bat 15 subat son 3 gün ins. Bu sfer dolu bi gebeligim olurrr

Canim ben adet oldum benim tarihi 9 mart yaparmisin.Insallah bu son adetim olur

günaydın kızlar,bat:15 şubattı ama sabah kalktım belirtim gelmiş bile geçen ay on yedisinde olmuştum neden bu ay böyle oldu ki

=giizz;33585215][
giizz, benide eklermsn canım BAt listesine. 18 şub.

Gizzz yeni hamişlerimizideee listemize ekledeee açtıkça gözümüz gönlümüz açılsınnnn...))

simdii hepsini ekliyoruum kızlar yarim saate listemiz ilk sayfada guncellenmis olur.

KELEBEK amiiinn inşallah Allah razi olsun duan için cookk teşekkürlerrr umarim isteyen herkes hayırlı evlat sahibi olur sen nasılsınn nasıl geciyor hamilelikk

ENGUZELHEDIYEM benimde batim 18 subat Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah

Son düzenleme:

Canım hadi bakalım hepimize uğurlu gelsinn

hoşbuldum hayatım

yaa haklısın,madem gelecek gününde gelsin,niye gecikip umutlandırıyo ki...

hesaplamamak daha iyi galiba beklentiye girmek daha zor ne düşüneceğimi şaşırdım bende artık :44:

rabbım umut koymus yuregımıze herdefasında yenıden ayaklanabılelım dıye umut ve unutmak cok guzel bı duygu napalım elimiZde degıl aynı seylerı yıne yenıden yasıycz

rabbım umut koymus yuregımıze herdefasında yenıden ayaklanabılelım dıye umut ve unutmak cok guzel bı duygu napalım elimiZde degıl aynı seylerı yıne yenıden yasıycz

Allah hakkımızda hayırlısını versin,sabah kırmızıları görünce enerji gitti bende

kesinlikle...
oluruna bırakmak gerekiyor,ben artık takmıyorum,oluruna bıraktım.zaten olmazsa ağustos yada eylülde tüp bebek yaptıracağım.

haklısın canım en güzeli oluruna bırakmak,sabah hüsrana uğradım en başa dönmüş gibi oldum yine ister istemez psikolojim bozuluyor böyle olunca hesap kitap zor iş

öyle tatlım.

umut etmek Allah'tan,umutsuzluk şeytandan...

haklısın canım en güzeli oluruna bırakmak,sabah hüsrana uğradım en başa dönmüş gibi oldum yine ister istemez psikolojim bozuluyor böyle olunca hesap kitap zor iş

ne kadar zamandır istiyorsun bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…