Hamile kalmayı bekleyenler

öyle tatlım.

umut etmek Allah'tan,umutsuzluk şeytandan...
gercekten bukadar uzun sure beklemek cok ypratyo ınsanı tek care bebiş baska care yok
ben 5,5 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoz uzun süre olmamasına rağmen beklemek insanı yıpratıyor,yaşım da 33 çok istiyorum ama nasip işte,cuma dr gidecem hormon testine bakalım.

rabbım cok bekletmesın bende 26 yasındaym dıyorum kı sımdı 2. cocuguma hamıle kalrdım cok gec kaldm zamn gecıyo inş cok beklemzsn cnm

aminnn canımm inşallah Allah hepimize tez zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Slmmmm kızlarrrrr
Gizzzzz ayyy inşallahh yerleşmedir yaaa :))
Bnmde bat yarın 3-5gündür ağrısını çekiorum bi türlü gelemedi yaw :44:

inşallah canım hepimizz,sen ne zmn dır istiyorsun

27 aydır

eşim geçen sene kasımda varikosel ameliyatı oldu,sperm sayısında biraz düşüklük var.geçen ay aşılama yaptırdık ama tutmadı,öyle işte...

Ay inşallah canım, haber ver tamam mı, heyecanla bekliyoruz.

içimizi ferah tutalım Allah dualarımızı kabul etsin tez zmn da sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım

İnşallah canım, yerleşme olabilir mi canım sende,erken gelmiş ya kırmızıların, yine de 1 hafta sonra test yap istersen.

27 aydır

eşim geçen sene kasımda varikosel ameliyatı oldu,sperm sayısında biraz düşüklük var.geçen ay aşılama yaptırdık ama tutmadı,öyle işte...

Eşimdede spermazlığı vardı..Bizde bunları kullandık...sayısı 20 kat arttı iki ay gibi sürede
L-Argine toz+GNC megamen+Q10 kapsül+kırmızı ginseng kapsül+keçiboynuzu pekmezi

Slm kizlar benide eklermisiniz bat 22 subat ama ilacla adet oluyorum ondan kesin diiil tarih.pko hipotroid var.17 yildir tedavi oluyorum pkosla mucadele ediyorum.yas 29.yeniyim ama araniza katarsaniz sevinirim

test bozuk çıktı yaa ne kontrol cızgısı ne hamılelık cızgısı var tamamen bos cıktı anlamadım bende neyse sabahı beklicem sabahta hastalanmazsam tekrar sabah kalkar kalkmaz yapıcam:44:

Şansa bak canım ya((( Sabah daha iyi olur dediğin gibi canım:)) Sabah erkenden yap hemen yaz:)))) İnşallah güzel haberini alırız:)

Yeni listemiz çok güzel ve janjanlı olmuş:)) Ellerine sağlık gülom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…