ne kadar zamandır istiyorsun bebiş
gercekten bukadar uzun sure beklemek cok ypratyo ınsanı tek care bebiş baska care yoköyle tatlım.
umut etmek Allah'tan,umutsuzluk şeytandan...
ben 5,5 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoz uzun süre olmamasına rağmen beklemek insanı yıpratıyor,yaşım da 33 çok istiyorum ama nasip işte,cuma dr gidecem hormon testine bakalım.
gercekten bukadar uzun sure beklemek cok ypratyo ınsanı tek care bebiş baska care yok
rabbım cok bekletmesın bende 26 yasındaym dıyorum kı sımdı 2. cocuguma hamıle kalrdım cok gec kaldm zamn gecıyo inş cok beklemzsn cnm
en büyük hayalim uzun zmn dır istiyorum da geç evlendim ben 33 yaşındayım 5,5 aylık evliyim
Slmmmm kızlarrrrr
Gizzzzz ayyy inşallahh yerleşmedir yaaa :))
Bnmde bat yarın 3-5gündür ağrısını çekiorum bi türlü gelemedi yaw :44:
inşallah en kısa zamanda hayaline kavuşursun:)
inşallah canım hepimizz,sen ne zmn dır istiyorsun
27 aydır
eşim geçen sene kasımda varikosel ameliyatı oldu,sperm sayısında biraz düşüklük var.geçen ay aşılama yaptırdık ama tutmadı,öyle işte...
içimizi ferah tutalım Allah dualarımızı kabul etsin tez zmn da sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım
kızlar bugün adet günüm 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım 0,100 cıkmıstı ama mıde bulantısı bacak cekılmesı kasık batması gibi şeyler vardı, tamamen hayal ürünüde olabilir tabii, birazdan bi hamilelik testi daha alıp bakıcam aslında şansım çok çok az biliyorum ama belki geç döllenme olmuştur diye ümidediyorum:44:
içimizi ferah tutalım Allah dualarımızı kabul etsin tez zmn da sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım
27 aydır
eşim geçen sene kasımda varikosel ameliyatı oldu,sperm sayısında biraz düşüklük var.geçen ay aşılama yaptırdık ama tutmadı,öyle işte...
Ay inşallah canım, haber ver tamam mı, heyecanla bekliyoruz.
test bozuk çıktı yaa ne kontrol cızgısı ne hamılelık cızgısı var tamamen bos cıktı anlamadım bende neyse sabahı beklicem sabahta hastalanmazsam tekrar sabah kalkar kalkmaz yapıcam:44:
Şansa bak canım ya((( Sabah daha iyi olur dediğin gibi canım:)) Sabah erkenden yap hemen yaz:)))) İnşallah güzel haberini alırız:)
canm ya inş bebişin sennledr umut ve bızede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?