Hamile kalmayı bekleyenler

kızlar benim sat 14 ocak, bu ay 9 şubatta pembemsi kan geldi ve durdu şuan baktım kahve leke var.
ama benim asıl sıkıntım yaklaşık 20 gündür kasık, yumurtalık ağrılarım var. ve yumurtalık bölgemde şişlik var karnım dada şişlik var
hamile kalmak için uğraşıyoruz 3 aydır ama. sanki gebelik belirtileri değilde başka bi rahatsızlık mı diye de korkuoyrum
bilgisi olan ya da böyle bi tecrübesi olannnnnnnnnnn

gunaydinnn bebegiimm nasilsin nedir durumlarr..

tatlım merhabaa umarımm yerleşmedırrrr umarımmmmmmmmmm ayy inş içime su serpildi sen hamiş ol kendım oolmuş kadar sevıncemm yemın ederım benım yarın regl gunum ben test yaptım 4 gun önce negatıf çıktı ama bılmıorum allah bılır yanı tatlımm sadece çok su içmek testı etkıler dıo bende gunde 2 lıtre içiyorum o gunde ınat gıbı çok su içtimm belkı dıorum hanııı umut dunyası yada test yanlıştı dıorum ama regl ağrısı falanda yok bugun olması gerekırdı hayırlısııııııııııııııı sence bı yorum yap

tatlım merhaba bende aynı durumları yaşıyorum bır rahatsızlık değill rahat ol sadece bazı dönemlerde yumurtalar bırden fazla çatlarmış buda süreklı bır ağrıya neden olabılıo ama gebelik te mümkünn umarımm öyledırr tatlımm

Slm kizlar benide eklermisiniz bat 22 subat ama ilacla adet oluyorum ondan kesin diiil tarih.pko hipotroid var.17 yildir tedavi oluyorum pkosla mucadele ediyorum.yas 29.yeniyim ama araniza katarsaniz sevinirim

bendee geldimmmm

kızlar bende 27 yaşındayım..
8 aydır deniyorum..bat: 5 MART
bu ay serephoneye başladık bakaım..yumurtalıklarım az çalışıyormuş..hormon testlerim normal düzeyde ama yumırtalıklarım az çalışıyor dedi doktor..
3 ay serephone tedaisi olmazsa iğneye başlıcaz dedii

Slm kizlar benide eklermisiniz bat 22 subat ama ilacla adet oluyorum ondan kesin diiil tarih.pko hipotroid var.17 yildir tedavi oluyorum pkosla mucadele ediyorum.yas 29.yeniyim ama araniza katarsaniz sevinirim

hgdınız aramızaa en kısa zamandaa umarım bebişin gelirr umut kapını kapatma yeterr

inan ki pantolonumu masama oturunca açamk zorunda kalıyorum çok korktum. inşallah dediğin gibidir canım. eger adet günüm gecerse
doktora gidicem o neden le bekledim cünkü belirgin agrılar bazen öksürürken de ağrıyor

anaaa aynı şey bendede vardı ma şuan gecti canım yarın regl olcam çıt yok bıraz bekle bırde kendını çok kasmaa

sabırsızlıkla bekliyorum..insallah iyi bişidir bunu gibi
seninle de hemen hemen adet günlerimiz aynı gibi..bakalım ne olacak BEBEK OLSUNNNN

ben erken gebelik testı yaptım canım 4 gun önce negatıf çıktı ben değilimdir ama sen olabılırsınn neden olmasın ben regl olucağımı bılp beklıorum kan yaptırcaktım ama şansımdan labrtuar da tadılat vardı bundada bır hayır vardır belkı

Cnm hoşgldnn

kızçeleeer benim bat 9 şubattaydı, hala adet olmadım ben :44: 6 sında da kan testi yaptırmıştım ama negatif çıkmıştı ama niye hala adet olmadım anlamadım. Kan testinin yanılma ihtimali var mı ki?? gerçi pek bir belirtimde yok sanki biraz midem bulanıyo ara ara birde, şişlik var karnımda. başkada belirti yok, ne olaki bu :44:

merhaba kızlar acaba bu ay hamilemiyim die düşünürken sancılarım çok fazla arttı bugün. adet günüm 13 ü yani yarın ve kendimi adet olacakmış gibi hissediyorum çok sancım var.ama hamilelik şüphelerim de vardı.hamileliğinizi öğrenmeden önce hastalığınızdan önce sizde çok sancılandınızmı adet olacakmış gibi

işte bende de şuan fazlasıyla kasık yumurtalık ağrısı var
ve bu bi çoğumuzda da oluyor sanırım. benimde bat 14 ü.
geçerse test yapıcam. ama yoksa da doktora bu ağrıların sebebini
öğrenmeye gidicem. hamilelik şüphelerin neler?

kendin de ev de test yaptın mı bu arada merak ettim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…