gunaydinnn bebegiimm nasilsin nedir durumlarr..
kızlar benim sat 14 ocak, bu ay 9 şubatta pembemsi kan geldi ve durdu şuan baktım kahve leke var.
ama benim asıl sıkıntım yaklaşık 20 gündür kasık, yumurtalık ağrılarım var. ve yumurtalık bölgemde şişlik var karnım dada şişlik var
hamile kalmak için uğraşıyoruz 3 aydır ama. sanki gebelik belirtileri değilde başka bi rahatsızlık mı diye de korkuoyrum
bilgisi olan ya da böyle bi tecrübesi olannnnnnnnnnn
Slm kizlar benide eklermisiniz bat 22 subat ama ilacla adet oluyorum ondan kesin diiil tarih.pko hipotroid var.17 yildir tedavi oluyorum pkosla mucadele ediyorum.yas 29.yeniyim ama araniza katarsaniz sevinirim
Slm kizlar benide eklermisiniz bat 22 subat ama ilacla adet oluyorum ondan kesin diiil tarih.pko hipotroid var.17 yildir tedavi oluyorum pkosla mucadele ediyorum.yas 29.yeniyim ama araniza katarsaniz sevinirim
tatlım merhaba bende aynı durumları yaşıyorum bır rahatsızlık değill rahat ol sadece bazı dönemlerde yumurtalar bırden fazla çatlarmış buda süreklı bır ağrıya neden olabılıo ama gebelik te mümkünn umarımm öyledırr tatlımm
inan ki pantolonumu masama oturunca açamk zorunda kalıyorum çok korktum. inşallah dediğin gibidir canım. eger adet günüm gecerse
doktora gidicem o neden le bekledim cünkü belirgin agrılar bazen öksürürken de ağrıyor
sabırsızlıkla bekliyorum..insallah iyi bişidiranaaa aynı şey bendede vardı ma şuan gecti canım yarın regl olcam çıt yok bıraz bekle bırde kendını çok kasmaa
sabırsızlıkla bekliyorum..insallah iyi bişidirbunu gibi
seninle de hemen hemen adet günlerimiz aynı gibi..bakalım ne olacak BEBEK OLSUNNNN
ben erken gebelik testı yaptım canım 4 gun önce negatıf çıktı ben değilimdir ama sen olabılırsınn neden olmasın ben regl olucağımı bılp beklıorum kan yaptırcaktım ama şansımdan labrtuar da tadılat vardı bundada bır hayır vardır belkı[/Q
vardır tabi ki bi hayır. gerçi genelde gebelik testi her zaman doğru sonuc vermiyor.
geç oluşuyor bazen ama umarım hepimizin gönlündeki olur.
ben erken gebelik testı yaptım canım 4 gun önce negatıf çıktı ben değilimdir ama sen olabılırsınn neden olmasın ben regl olucağımı bılp beklıorum kan yaptırcaktım ama şansımdan labrtuar da tadılat vardı bundada bır hayır vardır belkı[/Q
vardır tabi ki bi hayır. gerçi genelde gebelik testi her zaman doğru sonuc vermiyor.
geç oluşuyor bazen ama umarım hepimizin gönlündeki olur.
bılmıorum canım kuzu kuzu yarını beklemekten başka çarem yok beklıorum işte dua et benım için olur mu
bılmıorum canım kuzu kuzu yarını beklemekten başka çarem yok beklıorum işte dua et benım için olur mu
Dualarımız seninle...
emin ol edicem ve insallah hayırlısıyla tüm isteyenlerin kucakları dolsun. o zaman yarnda hbrini alırız ??
merhaba kızlar acaba bu ay hamilemiyim die düşünürken sancılarım çok fazla arttı bugün. adet günüm 13 ü yani yarın ve kendimi adet olacakmış gibi hissediyorum çok sancım var.ama hamilelik şüphelerim de vardı.hamileliğinizi öğrenmeden önce hastalığınızdan önce sizde çok sancılandınızmı adet olacakmış gibi
Yeni listemiz çok güzel ve janjanlı olmuş:)) Ellerine sağlık gülom:)
kızçeleeer benim bat 9 şubattaydı, hala adet olmadım ben :44: 6 sında da kan testi yaptırmıştım ama negatif çıkmıştı ama niye hala adet olmadım anlamadım. Kan testinin yanılma ihtimali var mı ki?? gerçi pek bir belirtimde yok sanki biraz midem bulanıyo ara ara birde, şişlik var karnımda. başkada belirti yok, ne olaki bu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?