Hamile kalmayı bekleyenler

beş günn gecikmeli kırmızı kartı gördüm.bilginize

kendin de ev de test yaptın mı bu arada merak ettim??

hayır canımm, test yapmadım evde. Pembe bir akıntım olmuştu, ufak bir kanama ayın 2 sinde o yüzden gitmiştim doktora. Kan testi yaptı oda, sonuç negatif çıktı. 9 unda olmam lazımdı ama hala adet olmadım :44:

bende bu ay içinde doktora gidcem artık olmazsa inşallah gerek kalmaz ama
kokulara karşı hassaslaştım sanki ufak bişeyde midem bulanıyor sürekli uyumak istiyorum falan ağız kuruluğu çok olmaya başladı bide ufak sancılarım oluodu ay içeriisnde burda arkadaşlar sancı oluyor yazmışlar.ama psikolojikte olabilir benimkiler tabi kendimi bunlara inandırmışta olabilirim.umarım Allah gönlümüze göre verir canım

Sizden bır rıcam var adıma peygamber efndımızı şefaatçi araya vasıta kılıp benım adıma durumu musaıt olan içinden geldiği kadar salavat getırebılır mıı şimdiden tşk edrımm

bu ay bende serephone kullandım adetim 1 mart umarım işe yarar bu hap bizde :))))

ilginç bi durum gecikmelerin oluyormuydu normal zamanlarda da?
hiç belli olmaz bir de ev de kendin dene derim bakalım ne olacak
ama inşallah sana çok güzel bir sürpriz olur
doktora adetinden önce gittin anladığım kadarıyla?

Cnm doktora gitmeni tavsiye ederim benimde geçen ay aynı şey başıma geldi testler negatif iki tane kist oluşmuş ilaçla adet oldum inşallahhh öyle bir şey yoktur ama varsa da en azından vakit kaybetmemiş olursun cnm

çok güzel belirtiler tabi kendin yapmıyorsan cünkü bunu isteyen herkes bazen belirti hissedebiliyor
ama bana kalırsa güzel gelişmeler bunlar ve devamı da güzel olucak inşallah
inşallahhh onu kucagıma alıp her yerini ısırmak için sabırsızlanıyorum

bu ay bende serephone kullandım adetim 1 mart umarım işe yarar bu hap bizde :))))

sen nasıl kullandın tatlım..
bana adetimin 3. günü başla dedi günde 2 tane 5 gün iç dedi..
sonra 15. gün progestan verdi onu iç dedi..
adet günün 2 gün gecikirse gel dedi..
sende nasıl uygulandı..
ben dün son ilacı aldım..bugün kasıklarımda dolgunluk var arada batmalar oluyor sende varmı birşey

hayır olmuyordu canımm. tam gününde oluyordum. Korunmadan önce de korunmayı bırakalı ilk ayda da zamanında oldum. Ama şimdi niye gecikti anlamadım. Evet doktora adet günümden 4 gün önce gitmiştim. ayy dediğin gibi evde bi test yapsam mı ki ne yapsam :44:
İnşallah bir süpriz olsa ne güzel olur ay ne yapsam bilemedim.

sende düşünmemeye calis canimm at kafandann..

ASLINDA işte onu nasıl yapacağımı keşfedemedim ben daha ((((( bebkle yatıp bebekle kalkıyoruz, bir bebek görünce ya da hamile birinin haberini duyunca sanki ben hiç o duyguları yaşayamıcakmışım gibi, bağırıp ağlamak istiyorum. aşamadım daha ben bu da stres yaratıyor, birtanecik eşim yazık sürekli beni etselli etmeye çalışıyor, bu bizim sorunumuz o da üzülüyor ama ben bencillik edip onun beni teselli etmesini bekliyorum. umarım zaman ilaç olur hemen de daha fazla yıpranmayız.((((((

inşallah canım Allah'ım o duyguyu her isteyene nasip eder yaşamayı tez zaman da
İşte o belirtiler var gibiydide sancımda çok bugün bildiğin adet günü psikolojisine girdim o hissiyatlardayım sancıdan.Umarım hersey istediğimiz gibi olur.
Allah dileğini kabul etsin canım kucağında mıncıklamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…