Hamile kalmayı bekleyenler

bebegimmm cok teşekkür ederim dualarin icinn insallahh hepimiz hamile oluruz en en en mutlu bizzz oluruuuzzz tatlim 4 gün once yaptigin testin negatif olmasi normal yarin sabah ilk idrarinla yap bence..yada bi kac gün sonra kana git olmazmii

Canımm geçmiş olsuun. ben daha yeni gittim sayılır doktora ultrasonla da baktı, kan testi de yaptı herşey normal, sağlıklı dedi. Ama kan testi negatif çıktı. 6 sında gittiydim işte 9 unda olmam lazımdı. bugün oldu olmadım hala. bir iki gün daha bekleyip gideyim bari tekrar. inşallah kötü birşey değildir

ama hayatım erken gebelik testıydıı buuueşim 10 liraya almış predıctormudur neyseeeee

bence bir de evde yap ben hala adet görmemiş olsaydım
hemen yapardım denemekten bişey çıkmaz.
negatif çıksada olmadığım süre için de tekrar ederdim
hiç belli olmaz hayatımmmmmm
inşallahhhhhhhhhhhh

tatlimm ben keşfettim gibi..cok rahat bi ay gecirdim hamile olurum olmam o kadarini bilemem Rabbim bilir ama olmazsa kendimi hirpalamam paşa paşa doktora gider muayenemi olurum bi sorun varsa onlem aliriz yoksada stresten deriz ne zaman hayırlısiysa nasip olur elbet Allahin izniyle..

kendimizi sıkmadan bunaltmadan, sebat ederek beklemekte fayda var
çünkü beyin nasıl da hükmediyor vücuda bakalım Rabbım hepimize hayırlısını versin..

Aklıma soktun şimdi çok fenaa :) deniyim baari ya, dediğin gibi denemekten birşey çıkmaz. hayırlısı bakalııımmmm :)

bebegimm insallah bakalimm hayirlisii..sende ilac içme emi agrin var diye nolur nolmazz

Tatlımmmmm ilaca çokk karşı olduğum içinn deli gbi ağrıda çeksem almamkiii doğumkontrol hapını nası kullandım bilmiom zatenn :)) bikere ertesi gün hapı almsk zorunda kalmıştım ağlamıştım resmen bu hapı içiorum die :)))
Şimdi dokttior klomen vermek istio hayır diorum ama bi yandanda bna faydası olcaksa bebeim olması için alsammı diede düşünmekten kendimi alamıorum pufff :18:
Kızlarrr varmı aranızda klomen kullanan???drum bi zararı yok dedi ama bilmiorum kiste dönüşebilme ve çoğul gebelik riski varmış,gerçi ikizimmm olsunnn çoookk isterim o ayrıda :)))
Kuzucuklar aranızda kullanan varsa bna bi fikir versinnn napiiimmm :18:

Yok cnm kontrol olmuşsun kist dediğim zaten yumurta ya çatlamamış yada dışındaki kabuk kalıyormuş adet olduğunda gidiyor zaten ama belki geç yumurtlamış olabilirsin hem tekrar kanda bakarlar inşallah 2.seçenektir bizede umut olur

ben ay kullanıyorum tatlım serephone..
ilk ayım kist falan yapıyormuş öle diolar ama 8 ay olmayınca doktor ilaca başlayalım dedi..
başladık bakalımm..
bence sende başlayabilirsin..

ben ay kullanıyorum tatlım serephone..
ilk ayım kist falan yapıyormuş öle diolar ama 8 ay olmayınca doktor ilaca başlayalım dedi..
başladık bakalımm..
bence sende başlayabilirsin..

Oda klomen gbi aynı ilaçmı canımm??
Ya bizdede şansı artırmak için doktor yapalım dioo bilmiorum napsakk (

Oda klomen gbi aynı ilaçmı canımm??
Ya bizdede şansı artırmak için doktor yapalım dioo bilmiorum napsakk (

evet canım buda klomen ismi farklı sadece..
5 gün kullandım günde 2 defa..
şansı artırmak adına yapılıyor..doktor bana pko var ama çok az yumurtlamanda sorun var dedi..bunu hızlandıralım diye veriyorum dedi..
bakalım 3 ay kullancakmışım olmazsa iğnelerde desteklicez dediii

Cnm bende serephone kullanıyorum klomen le aynı zaten evet bende kist oldu bu ilaçtan ama doktorun ihmali çünki yumurta takibi yapmadı yumurtalar çok büyüdü ve çatlamadı ama yumurta takibi yapsaydı çatlatma iğnesi yapacaktı kist falan olmazdı doktoru değiştirdim tabii Yani hiç korkma kullan ama doktorun 3 ay kullan olmazsa gel diyorsa değiştir doktorunu ilaç bittikten sonra seni kontrole çağırması lazım zaten kutuda 10 tane tablet var 5 gün içiyorsun bitince kontrole çağırıp yumoşlara bakması lazım umarım yardımcı olmuşumdur tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…