tatlım merhabaa umarımm yerleşmedırrrr umarımmmmmmmmmm ayy inş içime su serpildi sen hamiş ol kendım oolmuş kadar sevıncemm yemın ederım benım yarın regl gunum ben test yaptım 4 gun önce negatıf çıktı ama bılmıorum allah bılır yanı tatlımm sadece çok su içmek testı etkıler dıo bende gunde 2 lıtre içiyorum o gunde ınat gıbı çok su içtimm belkı dıorum hanııı umut dunyası yada test yanlıştı dıorum ama regl ağrısı falanda yok bugun olması gerekırdı hayırlısııııııııııııııı sence bı yorum yap
Cnm doktora gitmeni tavsiye ederim benimde geçen ay aynı şey başıma geldi testler negatif iki tane kist oluşmuş ilaçla adet oldum inşallahhh öyle bir şey yoktur ama varsa da en azından vakit kaybetmemiş olursun cnm
bebegimmm cok teşekkür ederim dualarin icinn insallahh hepimiz hamile oluruz en en en mutlu bizzz oluruuuzzztatlim 4 gün once yaptigin testin negatif olmasi normal yarin sabah ilk idrarinla yap bence..yada bi kac gün sonra kana git olmazmii
hayır olmuyordu canımm. tam gününde oluyordum. Korunmadan önce de korunmayı bırakalı ilk ayda da zamanında oldum. Ama şimdi niye gecikti anlamadım. Evet doktora adet günümden 4 gün önce gitmiştim. ayy dediğin gibi evde bi test yapsam mı ki ne yapsam :44:
İnşallah bir süpriz olsa ne güzel oluray ne yapsam bilemedim.
ASLINDA işte onu nasıl yapacağımı keşfedemedim ben daha((((( bebkle yatıp bebekle kalkıyoruz, bir bebek görünce ya da hamile birinin haberini duyunca sanki ben hiç o duyguları yaşayamıcakmışım gibi, bağırıp ağlamak istiyorum. aşamadım daha ben bu da stres yaratıyor, birtanecik eşim yazık sürekli beni etselli etmeye çalışıyor, bu bizim sorunumuz o da üzülüyor ama ben bencillik edip onun beni teselli etmesini bekliyorum. umarım zaman ilaç olur hemen de daha fazla yıpranmayız. ((((((
inşallah canım Allah'ım o duyguyu her isteyene nasip eder yaşamayı tez zaman da
İşte o belirtiler var gibiydide sancımda çok bugün bildiğin adet günü psikolojisine girdim o hissiyatlardayım sancıdan.Umarım hersey istediğimiz gibi olur.
Allah dileğini kabul etsin canım kucağında mıncıklamayı
ama hayatım erken gebelik testıydıı buuueşim 10 liraya almış predıctormudur neyseeeee
bence bir de evde yap ben hala adet görmemiş olsaydım
hemen yapardım denemekten bişey çıkmaz.
negatif çıksada olmadığım süre için de tekrar ederdim
hiç belli olmaz hayatımmmmmm
inşallahhhhhhhhhhhh
Canım hadi bakalım hepimize uğurlu gelsinn
kendimizi sıkmadan bunaltmadan, sebat ederek beklemekte fayda var
çünkü beyin nasıl da hükmediyor vücuda bakalım Rabbım hepimize hayırlısını versin..
bebegimm insallah bakalimm hayirlisii..sende ilac içme emi agrin var diye nolur nolmazz
selam hatunlar
gıızzz napıyosun bakıyım sen?geldim ben
Canımm geçmiş olsuun. ben daha yeni gittim sayılır doktora ultrasonla da baktı, kan testi de yaptı herşey normal, sağlıklı dedi. Ama kan testi negatif çıktı. 6 sında gittiydim işte 9 unda olmam lazımdı. bugün oldu olmadım hala. bir iki gün daha bekleyip gideyim bari tekrar. inşallah kötü birşey değildir
Tatlımmmmm ilaca çokk karşı olduğum içinn deli gbi ağrıda çeksem almamkiiidoğumkontrol hapını nası kullandım bilmiom zatenn :)) bikere ertesi gün hapı almsk zorunda kalmıştım ağlamıştım resmen bu hapı içiorum die :)))
Şimdi dokttior klomen vermek istio hayır diorum ama bi yandanda bna faydası olcaksa bebeim olması için alsammı diede düşünmekten kendimi alamıorum pufff :18:
Kızlarrr varmı aranızda klomen kullanan???drum bi zararı yok dedi ama bilmiorum kiste dönüşebilme ve çoğul gebelik riski varmış,gerçi ikizimmm olsunnn çoookk isterim o ayrıda :)))
Kuzucuklar aranızda kullanan varsa bna bi fikir versinnn napiiimmm :18:
tatlım adeg oldum ben malesef 3 gun gecıktı belırtıler o bıcım ama olmadı işte bat 10 mart canm
Aklıma soktun şimdi çok fenaa :) deniyim baari ya, dediğin gibi denemekten birşey çıkmaz. hayırlısı bakalııımmmm :)[/QU
ne zaman yapacaksın???
haberini bekliyorum..
ama olmazsa da sakın üzülme olur mu?
cünkü Allah büyük bu ay olmazsa öbür ay
ben ay kullanıyorum tatlım serephone..
ilk ayım kist falan yapıyormuş öle diolar ama 8 ay olmayınca doktor ilaca başlayalım dedi..
başladık bakalımm..
bence sende başlayabilirsin..
himmm ama yinede keske bi kac gun kala yapsaydin kuzum yaa bat tan 6 gun once yapmış oluyorsun yani o testi dimi
Oda klomen gbi aynı ilaçmı canımm??
Ya bizdede şansı artırmak için doktor yapalım dioo bilmiorum napsakk(
Tatlımmmmm ilaca çokk karşı olduğum içinn deli gbi ağrıda çeksem almamkiiidoğumkontrol hapını nası kullandım bilmiom zatenn :)) bikere ertesi gün hapı almsk zorunda kalmıştım ağlamıştım resmen bu hapı içiorum die :)))
Şimdi dokttior klomen vermek istio hayır diorum ama bi yandanda bna faydası olcaksa bebeim olması için alsammı diede düşünmekten kendimi alamıorum pufff :18:
Kızlarrr varmı aranızda klomen kullanan???drum bi zararı yok dedi ama bilmiorum kiste dönüşebilme ve çoğul gebelik riski varmış,gerçi ikizimmm olsunnn çoookk isterim o ayrıda :)))
Kuzucuklar aranızda kullanan varsa bna bi fikir versinnn napiiimmm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?