Yok cnm kontrol olmuşsun kist dediğim zaten yumurta ya çatlamamış yada dışındaki kabuk kalıyormuş adet olduğunda gidiyor zaten ama belki geç yumurtlamış olabilirsin hem tekrar kanda bakarlar inşallah 2.seçenektir bizede umut olur
Cnm bende serephone kullanıyorum klomen le aynı zaten evet bende kist oldu bu ilaçtan ama doktorun ihmali çünki yumurta takibi yapmadı yumurtalar çok büyüdü ve çatlamadı ama yumurta takibi yapsaydı çatlatma iğnesi yapacaktı kist falan olmazdı doktoru değiştirdim tabiiYani hiç korkma kullan ama doktorun 3 ay kullan olmazsa gel diyorsa değiştir doktorunu ilaç bittikten sonra seni kontrole çağırması lazım zaten kutuda 10 tane tablet var 5 gün içiyorsun bitince kontrole çağırıp yumoşlara bakması lazım umarım yardımcı olmuşumdur tatlım
evet canım buda klomen ismi farklı sadece..
5 gün kullandım günde 2 defa..
şansı artırmak adına yapılıyor..doktor bana pko var ama çok az yumurtlamanda sorun var dedi..bunu hızlandıralım diye veriyorum dedi..
bakalım 3 ay kullancakmışım olmazsa iğnelerde desteklicez dediii
Aklıma soktun şimdi çok fenaa :) deniyim baari ya, dediğin gibi denemekten birşey çıkmaz. hayırlısı bakalııımmmm :)[/QU
ne zaman yapacaksın???
haberini bekliyorum..
ama olmazsa da sakın üzülme olur mu?
cünkü Allah büyük bu ay olmazsa öbür ay
bugün yaparım, 1 saate kadar, haber veririm tatlımmm :)
olmazsa üzülmem, rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah, dediğin gibi olmadı bir sonraki ay bekleriz ne yapalım, iyi ki sizler varsınız sizlerle beklemek daha çekilir hale geliyor :)hepimiz için hayırlısı :)
ya crazy aynen benim doktorum öle dedi 3 ay kullan gel..
bende burada okudum yalnış birşey var..
ama doktorumda konyadaki en ünlü doktor..
kime sorsam sakın vazgeçme diyorlar..bu adam işin piri diyorlar..
ama 3 ay gelme dedi yaa..
ben bu ay gitmicem ama adet günümde gideceğim eğer kist mist oluşursa sorarım hesabını onaaa
AY tatlııım inşallahh yerleşmediiir ya, bence şu an öyle görünüyor:))) Ay inşallah bir nur topun olsun artık:))))) Melek o melek yerim ben onuuu:))
Ben ne yapayım canım, 35-36 gün ya benim periyotlarım daha 1 ay var bata:))) HEHEHE o kadar uzun zaman ki valla bekle bekle bitmiyor:)) Artık saymıyorum:))) İşin kötüsü şimdi böyle gamsız olunca da (4sene çook üzdüm kendimi çünkü) yumurtlama tarini falan kaçırıyor insannn:)))Doktor bu haftasonu çağırdı, bakalım durumlara diye de, benim adam doktorun yanında ben taş gibiyim, tüm sorun aha bunda diye beni göstermesin mi:))) Sinir oldum ya,benim adam yüzünden 4,5 sene bebemiz olmadı,onu geçtim bende pko var,sorun bendedir diye kimse eşimi araştırmadı ve bu sürede bana yapmadıkları test kalmadı,deney hayvanına döndüm:)) Adam hepsine sünger çekmiişşş,zeytinyağ gibi üste çıktı..Doktor da diyor ki evet zaten sorun belli, normal kadınlar yılda 11-12 yumurta üretir, sen 5-6 dedi çıktı işin içinden:))) Sonra ya niye öyle yaptın canım diyince de bende bir şey yok ki, olsa bu kız nasıl oldu diyor:))))) Gene olan bana olacak biliyorum, doktora gidip gelip ki doktorun canına minnet, dünyanın parasını döküyoruz günah ya valla..Biliyorum bu kadar emeğe yazık olacak, benim adam yüzünden gene olmayacak.. Ahh ahh:))) İnşallah beni utandırır:))))
Böyle Giziiim:) Bana da bir dokun bin ahhhhh işit değil mi:))))
Cnm bende serephone kullanıyorum klomen le aynı zaten evet bende kist oldu bu ilaçtan ama doktorun ihmali çünki yumurta takibi yapmadı yumurtalar çok büyüdü ve çatlamadı ama yumurta takibi yapsaydı çatlatma iğnesi yapacaktı kist falan olmazdı doktoru değiştirdim tabiiYani hiç korkma kullan ama doktorun 3 ay kullan olmazsa gel diyorsa değiştir doktorunu ilaç bittikten sonra seni kontrole çağırması lazım zaten kutuda 10 tane tablet var 5 gün içiyorsun bitince kontrole çağırıp yumoşlara bakması lazım umarım yardımcı olmuşumdur tatlım
canim benim sağlık olsun üzülme sakin ne zaman hayırlıysa o zaman olur insallahhh..batini guncelledim senin bebegim
sen nasıl kullandın tatlım..
bana adetimin 3. günü başla dedi günde 2 tane 5 gün iç dedi..
sonra 15. gün progestan verdi onu iç dedi..
adet günün 2 gün gecikirse gel dedi..
sende nasıl uygulandı..
ben dün son ilacı aldım..bugün kasıklarımda dolgunluk var arada batmalar oluyor sende varmı birşey
crazy şimdi kafama takıldı..
ben yok durmam yaa..
giderim baktırırımmm..
şimdi dün ilaç bitti ne gün gitmem lazım yumurtalara baktırmak içinnn :44::44: dicem doktora ağrım var..yumrta takibi yapmanız gerekmiyormu diye sorucamm
ben yok durmam yaa..
giderim baktırırımmm..
şimdi dün ilaç bitti ne gün gitmem lazım yumurtalara baktırmak içinnn :44::44: dicem doktora ağrım var..yumrta takibi yapmanız gerekmiyormu diye sorucamm
Tatlımmmmm ilaca çokk karşı olduğum içinn deli gbi ağrıda çeksem almamkiiidoğumkontrol hapını nası kullandım bilmiom zatenn :)) bikere ertesi gün hapı almsk zorunda kalmıştım ağlamıştım resmen bu hapı içiorum die :)))
Şimdi dokttior klomen vermek istio hayır diorum ama bi yandanda bna faydası olcaksa bebeim olması için alsammı diede düşünmekten kendimi alamıorum pufff :18:
Kızlarrr varmı aranızda klomen kullanan???drum bi zararı yok dedi ama bilmiorum kiste dönüşebilme ve çoğul gebelik riski varmış,gerçi ikizimmm olsunnn çoookk isterim o ayrıda :)))
Kuzucuklar aranızda kullanan varsa bna bi fikir versinnn napiiimmm :18:
tatlimm ben keşfettim gibi..cok rahat bi ay gecirdim hamile olurum olmam o kadarini bilemem Rabbim bilir ama olmazsa kendimi hirpalamam paşa paşa doktora gider muayenemi olurum bi sorun varsa onlem aliriz yoksada stresten deriz ne zaman hayırlısiysa nasip olur elbet Allahin izniyle..
yok tatlım battan 4 gün öncee ama ne diyim olacağı varsa olur bundada vardır bır hayırr
canimm aynen bende doğum kntrl hapını ilaca karsi birisi olarak nasil ictim hayretler icindeyimcanimm sen sanirimm izmirdesin burdan izmire giden muthis bir doktor var burda herkes ona gidiyordu diyebilirim. ama malesef izmire gittii ismini yazabilirmiyizki
ben yok durmam yaa..
giderim baktırırımmm..
Canım beni aydınlattığın için önce tşkr ederimmm...söle bncede doktora bunun 2güne bi bakılması lazım bncee kaç yumurtan oluşmuş nolmuş çatlatcakmı çatlamışmı hepsine bakmalı
Yrn git tatlım çok iyi denk gelmiş bak
Cnm benim benim gittiğim doktorda aynen yani Gaziantep'te Euro fertil doçent ben buralı değilim o yüzden o kadar araştırdım parayı sorun etmedik en iyisi olsun dedik ama sonuç ortada biliyorsun gitme bence de çünki gerçekten mantıklı düşününce bir ilaç kullanıyorsun yumurtlamak için ilaç bitince çağırıp bakması gerekmez mi ne olmuş diye her gittiğimizde 300 muayene parası veriyorduk ilk hsg çekildi öbür ay hormon testleri öbür ay ilaç tedavisi dedi 1500 lira para verdik tahliller falan sonucunda olanlara bak bu ay başlamadan ilaca başka bir doktora daha gözük canım bence bir şey kaybetmezsin bitanem
aetin 5. günü başladım canım ilaca. 4. GÜNÜ Doktora gittik günde 2 tane 5 bün içtim. bu hfat perşembe cumartesi ilişki dedi pazartesi bana gel dedi. pazartesi gidicez bakalım. ilaç biteli 5 gün oldu. yumurtaları resmen hissediyorum canım fazla gelişti sanırım. pazartsi çatlamış mı yoksa iğne ile mi çatlatılacak ona bakacak. tekrar ilişki günü söylicek. ama ilaç ağır br ilaçmış canım onu farkettim etkisini çok hissediyorum ben sanki ...
Teşekkür ediorummm cvbın içinn tatlımm düşünüorumda doktorum klomen vercem sana 5gün kullancaksn yumurtanı takip etcez dedi :)) ama benim biraz unutkan bi doktorum var çok şeker ama unutkan bunu farkediorum :)) kan istemişti bnden sonuçlarını göstermeye gittim o gün aynı zamanda ovitrelle vurcaktı kan sonuçlarıma baktı geçmiş olsun dedi,dedim bakılcaktı yumurtalarıma,biliorum biliorum dedi hanfendiyi nazikçe hazırlayalım dedi snra alttan bakmak için dedimki üstten bakıp çatlatcaktık aa doğru ya fln dedi snra bi baktıki çatlamış bile yumurta :))) doktor deiştircm ama kime gitsem bilmiorumm izmirdeimm
canım ilaç bittikten 5 gün sonra ki senin dün bitmiş . pazar ve salı ilşkide bulunup çarşamba doktora gitmen gerekiyor, sonrasıda kotrol zaten eğer çatladıysa sorun yok çatlamadıysa iğne yaapcak sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?