Hamile kalmayı bekleyenler

İnşallah ikinci seçenektir:) hayırlısı canımm :)

ya crazy aynen benim doktorum öle dedi 3 ay kullan gel..
bende burada okudum yalnış birşey var..
ama doktorumda konyadaki en ünlü doktor..
kime sorsam sakın vazgeçme diyorlar..bu adam işin piri diyorlar..
ama 3 ay gelme dedi yaa..
ben bu ay gitmicem ama adet günümde gideceğim eğer kist mist oluşursa sorarım hesabını onaaa

Ya bnm aslında yumurtalarımda yada çatlamalarında bi sorun yok oyüzden birazda kullanmaya karşı çıkıorumm bide bnm yumurtam geçen ay 22cmdi 10.günde,şimdi ilaç kullanınca ya çok büyük olupta çatlamazda kiste dönüşürse die korkuorum işte (

crazy şimdi kafama takıldı..
ben yok durmam yaa..
giderim baktırırımmm..
şimdi dün ilaç bitti ne gün gitmem lazım yumurtalara baktırmak içinnn :44::44: dicem doktora ağrım var..yumrta takibi yapmanız gerekmiyormu diye sorucamm

Cnm benim benim gittiğim doktorda aynen yani Gaziantep'te Euro fertil doçent ben buralı değilim o yüzden o kadar araştırdım parayı sorun etmedik en iyisi olsun dedik ama sonuç ortada biliyorsun gitme bence de çünki gerçekten mantıklı düşününce bir ilaç kullanıyorsun yumurtlamak için ilaç bitince çağırıp bakması gerekmez mi ne olmuş diye her gittiğimizde 300 muayene parası veriyorduk ilk hsg çekildi öbür ay hormon testleri öbür ay ilaç tedavisi dedi 1500 lira para verdik tahliller falan sonucunda olanlara bak bu ay başlamadan ilaca başka bir doktora daha gözük canım bence bir şey kaybetmezsin bitanem

bebikiimmm dualarin icinn cok tesekkurlerrr aminnn insallaahh Allah hepimizin gonlune gore versin ayy varsa da teyze olacaksinizzz canimmm ama senin kocisi ikna etmen gerek sonuçta bir cocugunuz var sorunlu ikiniz de degilsiniz..bir de kendisi muayene olsa ne kaybeder doktor da iyi değil bence kocani muayene etmeden nasil sana sende bu bu bu var olmuyorsa sebebi budur dersin..bence sen ne yap et kocisi ikna et ve baska doktora gidin canooo

Teşekkür ediorummm cvbın içinn tatlımm düşünüorumda doktorum klomen vercem sana 5gün kullancaksn yumurtanı takip etcez dedi :)) ama benim biraz unutkan bi doktorum var çok şeker ama unutkan bunu farkediorum :)) kan istemişti bnden sonuçlarını göstermeye gittim o gün aynı zamanda ovitrelle vurcaktı kan sonuçlarıma baktı geçmiş olsun dedi,dedim bakılcaktı yumurtalarıma,biliorum biliorum dedi hanfendiyi nazikçe hazırlayalım dedi snra alttan bakmak için dedimki üstten bakıp çatlatcaktık aa doğru ya fln dedi snra bi baktıki çatlamış bile yumurta :))) doktor deiştircm ama kime gitsem bilmiorumm izmirdeimm

aetin 5. günü başladım canım ilaca. 4. GÜNÜ Doktora gittik günde 2 tane 5 bün içtim. bu hfat perşembe cumartesi ilişki dedi pazartesi bana gel dedi. pazartesi gidicez bakalım. ilaç biteli 5 gün oldu. yumurtaları resmen hissediyorum canım fazla gelişti sanırım. pazartsi çatlamış mı yoksa iğne ile mi çatlatılacak ona bakacak. tekrar ilişki günü söylicek. ama ilaç ağır br ilaçmış canım onu farkettim etkisini çok hissediyorum ben sanki ...

Yrn git tatlım çok iyi denk gelmiş bak

Canım beni aydınlattığın için önce tşkr ederimmm...söle bncede doktora bunun 2güne bi bakılması lazım bncee kaç yumurtan oluşmuş nolmuş çatlatcakmı çatlamışmı hepsine bakmalı

canimm aynen bende doğum kntrl hapını ilaca karsi birisi olarak nasil ictim hayretler icindeyim canimm sen sanirimm izmirdesin burdan izmire giden muthis bir doktor var burda herkes ona gidiyordu diyebilirim. ama malesef izmire gittii ismini yazabilirmiyizki

inşallah canım ya dua yı eksk etmiyorum ben rahatım doktora gittim hi bir sorun yok herşeyi göze alıp aklımda kalmasın diye rahim filmi de çektirdim o da temiz çıktı şükür. heralde bizim bebeğin daha zamanı var:))))))

Eet tatlım izmirdeimm..Aaa gerçektenmiii ismini yazabiliriz bildiğim kadarıyla canımm..ya bnm doktorım çok ii aslında prof. Bide ama dalgın gbi biraz,gerçi kaç yüz hastası oluo haftada oda normal..notlarda alıo bnmle ilgili bi defteri var ama ne bileim bilemedim..

canım ilaç bittikten 5 gün sonra ki senin dün bitmiş . pazar ve salı ilşkide bulunup çarşamba doktora gitmen gerekiyor, sonrasıda kotrol zaten eğer çatladıysa sorun yok çatlamadıysa iğne yaapcak sana.

Canım beni aydınlattığın için önce tşkr ederimmm...söle bncede doktora bunun 2güne bi bakılması lazım bncee kaç yumurtan oluşmuş nolmuş çatlatcakmı çatlamışmı hepsine bakmalı

kesinlikle canım şu anda kafam çok karıştı çok sinir oldum doktorumaa

Yrn git tatlım çok iyi denk gelmiş bak

yarın 11.günüm oluyoer canım..
doktorumun ameliyat günüymüş..
cuma günü gideceğim 12.gün geç olmaz değilmi

yaa bu doktoruda öven övene..bir görsen hasta sayısını şaşarsın..millet bana git diyor ama şu anda yalnışık var bu işte belli..

doktorun doğru olanı yapmış canım..
canım senin ilaç ne zaman bitti..
şimdi perşeme cumartesi diye gün vermiş ya..
benim ilcım dün bitti..
ama ciddi ciddi bende birşeyler hissediyorummm

Aaaaa bende izmirliyim Mitra kadın hast ve doğum merkezi var ksk da Ali Ata Özdemir iyi bir doktor birde alsancakta kadomer Hatice hnm var oda çok iyi birde benim kuzenimin bir doktoru vardı oda çok uğraştı şimdi ikinci kızına hamile onada bir sorayım onun doktoru kim oda çok memnundu ararım şimdi yazarım

canım ilaç bittikten 5 gün sonra ki senin dün bitmiş . pazar ve salı ilşkide bulunup çarşamba doktora gitmen gerekiyor, sonrasıda kotrol zaten eğer çatladıysa sorun yok çatlamadıysa iğne yaapcak sana.

aa çok iyi o zaman canım..ben o zaman bu hafta değil çarşamba günü gideyim..
perşembede eşim ameliyat olacak yaa..
16. gün oluyor..biz böle ayarlamamıştık ters geldi ama kısmet..
çarşamba gideyim ben doktora..
çok saol canım yardımın için..
birde ilacım dün bitti ya bugün bende böle beyaz sarı gibi tam yumurta akı kıvamında yoğun akıntım var sizde oldumu:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…