Hamile kalmayı bekleyenler

canım cumartesi bitti benimki.yumrtalar oynaşıyor içeride dimi :)))

olac ağı varsa her türlü olur canım sen yinde doktora git kist olmasın yumurtalar. akıntı bende bu ay diğer aylardan çok daha fazla var . sanırım o da yumoşlardan dolayı :)

o zaman geriye yapman gereken tek sey kaliyor kuzuumm aklindan cikarip rahatlamakkkk

canım cumartesi bitti benimki.yumrtalar oynaşıyor içeride dimi :)))
yaa aynen sorma hemde çift taraflı..kızlara diyorum iş yerinde hamile gibiyim içimde birşeyler var kafaa gibi diye gülüyorlarrr

olac ağı varsa her türlü olur canım sen yinde doktora git kist olmasın yumurtalar. akıntı bende bu ay diğer aylardan çok daha fazla var . sanırım o da yumoşlardan dolayı :)

gideceğim canım..ihmale gelmez böle şeyler..
yaa sorma daha dün bitti bugün akıntı geliyor..resmen ıslaklık hissediyorummm

Aaa bide kskdeim deme bna canım bnde başkent üniversitesinde mesut özsoy var ona gidiorum,bu dediklerini duymamıştım yaa..bi bakiim olmadı..bu ay kararsızım açıkcası doktora hiç gitmeden kendi halinemi bıraksam die

o zaman geriye yapman gereken tek sey kaliyor kuzuumm aklindan cikarip rahatlamakkkk

gizzz benide listeye ekleyebilirmisinn şekerimm...

yaş 27 bat:5 mart

daha öncede yazdım ama görmedin sanırımmm..
eklersen sevinirimmm

gordum tatlım senden ne haber varmı belırtıler

valla tatlimm belirti var ama ben onlari umursamiyorum psikolojik olabilir diye..ama dun iki kere kahverengi leke gördüm kanama degil ama cok net anlaşılıyor bugunde bise yok.hayırlisı deyip beklemekten başka bi carem yok bakalım

nbr güzeller?geçen ayki durumdan dolayı tüm hevesim kaçtı,eşime bile yanaşasım gelmiyor resmen zoraki hissediyorum bebek için sırf diye ve bu çok kötü bi durum ((( ya bi de bu ay yumurtladığımı hiç hissetmedim önceden olsa bariz anlardım akıntıdan..ama bu ay akıntımda hiiiç öyle yumurtluyormuşum gibi bi yoğunlaşma olmadı ( canım sıkıldı ya ( yoksa bu ay yumurtam olmicak mı ??belirti vermeden de yumurtlama olur mu ki kızlar ??ne dersiniz?

Aaaa bende karşıyakalıyım şimdi sordum kuzenime oda Ege tüp bebekte Kaan bey e gitmiş çok iyi dedi yani aklında bulunsun cnm mutlaka iyidir doktorun ama içinin rahat olması da önemli

Cnm stres yapma ne olursun çok önemli stres pozitif düşün öyle olsun bir gün olacak İnan

tatlimm özel su hospital de Nurettin Ersöz İnce genç ve süper bilgili bir doktor.o burdan ayrıldı artık kime gidecegini şaşırdı millet ben de düşünüyorum kime gideceğimi o varken herkesin agzinda tek isim vardı

kızlar bişi sorucam 3 gündür ateş basmam var ama reglim yarın yumurtlama günüm olabilir mi acaba :S
bu kdr ateş basması niye anlamadım hasta falan da değilim...
kahverengi akıntıdan bahsediosunuz o bende olmadı,kafam çok karışık kısacası ümitlenmekte istemiorm çok bnm gibi sadece ateş basmasıyla gebeliğini öğrenen var mı aranız da

gizzz benide listeye ekleyebilirmisinn şekerimm...

yaş 27 bat:5 mart

daha öncede yazdım ama görmedin sanırımmm..
eklersen sevinirimmm

canimm hosgeldinn kusura bakma görmemisim alınti yapmadan yazanlari malesef zor görüyorum bi çoğu da gozden kaçıyor..hemen ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…