kesinlikle canım şu anda kafam çok karıştı çok sinir oldum doktorumaa
yarın 11.günüm oluyoer canım..
doktorumun ameliyat günüymüş..
cuma günü gideceğim 12.gün geç olmaz değilmi
yaa bu doktoruda öven övene..bir görsen hasta sayısını şaşarsın..millet bana git diyor ama şu anda yalnışık var bu işte belli..
doktorun doğru olanı yapmış canım..
canım senin ilaç ne zaman bitti..
şimdi perşeme cumartesi diye gün vermiş ya..
benim ilcım dün bitti..
ama ciddi ciddi bende birşeyler hissediyorummm
aa çok iyi o zaman canım..ben o zaman bu hafta değil çarşamba günü gideyim..
perşembede eşim ameliyat olacak yaa..
16. gün oluyor..biz böle ayarlamamıştık ters geldi ama kısmet..
çarşamba gideyim ben doktora..
çok saol canım yardımın için..
birde ilacım dün bitti ya bugün bende böle beyaz sarı gibi tam yumurta akı kıvamında yoğun akıntım var sizde oldumu:44::44:
inşallah canım ya dua yı eksk etmiyorum ben rahatım doktora gittim hi bir sorun yok herşeyi göze alıp aklımda kalmasın diye rahim filmi de çektirdim o da temiz çıktı şükür. heralde bizim bebeğin daha zamanı var:))))))
yaa aynen sorma hemde çift taraflı..kızlara diyorum iş yerinde hamile gibiyim içimde birşeyler var kafaa gibi diye gülüyorlarrrcanım cumartesi bitti benimki.yumrtalar oynaşıyor içeride dimi :)))
olac ağı varsa her türlü olur canım sen yinde doktora git kist olmasın yumurtalar. akıntı bende bu ay diğer aylardan çok daha fazla var . sanırım o da yumoşlardan dolayı :)
Aaaaa bende izmirliyimMitra kadın hast ve doğum merkezi var ksk da Ali Ata Özdemir iyi bir doktor birde alsancakta kadomer Hatice hnm var oda çok iyi birde benim kuzenimin bir doktoru vardı oda çok uğraştı şimdi ikinci kızına hamile onada bir sorayım onun doktoru kim oda çok memnundu ararım şimdi yazarım
o zaman geriye yapman gereken tek sey kaliyor kuzuumm aklindan cikarip rahatlamakkkk
gordum tatlım senden ne haber varmı belırtıler
öyle tatlimm sen dusunmemeye çalış bi kac gun geçsin kan testi yaptır kuzumm en temizindenn
Aaa bide kskdeim deme bnacanım bnde başkent üniversitesinde mesut özsoy var ona gidiorum,bu dediklerini duymamıştım yaa..bi bakiim olmadı..bu ay kararsızım açıkcası doktora hiç gitmeden kendi halinemi bıraksam die
nbr güzeller?geçen ayki durumdan dolayı tüm hevesim kaçtı,eşime bile yanaşasım gelmiyor resmen zoraki hissediyorum bebek için sırf diye ve bu çok kötü bi durum((( ya bi de bu ay yumurtladığımı hiç hissetmedim önceden olsa bariz anlardım akıntıdan..ama bu ay akıntımda hiiiç öyle yumurtluyormuşum gibi bi yoğunlaşma olmadı ( canım sıkıldı ya ( yoksa bu ay yumurtam olmicak mı ??belirti vermeden de yumurtlama olur mu ki kızlar ??ne dersiniz?
Eet tatlım izmirdeimm..Aaa gerçektenmiii ismini yazabiliriz bildiğim kadarıyla canımm..ya bnm doktorım çok ii aslında prof. Bide ama dalgın gbi biraz,gerçi kaç yüz hastası oluo haftada oda normal..notlarda alıo bnmle ilgili bi defteri var ama ne bileim bilemedim..
gizzz benide listeye ekleyebilirmisinn şekerimm...
yaş 27 bat:5 mart
daha öncede yazdım ama görmedin sanırımmm..
eklersen sevinirimmm
geçerse tabıı ben yarın sana yenı batımı yazarım benım hayatta sekmez yarın olurum yada olmam bakalımmm
bugün yaparım, 1 saate kadar, haber veririm tatlımmm :)
olmazsa üzülmem, rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah, dediğin gibi olmadı bir sonraki ay bekleriz ne yapalım, iyi ki sizler varsınız sizlerle beklemek daha çekilir hale geliyor :)hepimiz için hayırlısı
evet hayırlı sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah
habrini bekliyorum...
birbirimize destek oluyoruz ne güzel
yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman bebegiiimmm
inşşşşşşşşşşşşş allah buyuk yazdıysaa olur zatennnn
Aklıma soktun şimdi çok fenaa :) deniyim baari ya, dediğin gibi denemekten birşey çıkmaz. hayırlısı bakalııımmmm :)[/QU
ne zaman yapacaksın???
haberini bekliyorum..
ama olmazsa da sakın üzülme olur mu?
cünkü Allah büyük bu ay olmazsa öbür ay
canımmm evde test yaptım tek çizgi malesef. 1-2 güne daha olmazsam doktora gideyim ben en iyisi. İnşallah kötü birşey yoktur :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?