Hamile kalmayı bekleyenler

ben 9 ocakta kan testi yapmıştım sonuc 0.48 cıkınca çökmüştüm aradan 3 hafta gecince hala regl olmayınca tekrar gittim kan testi yaptırdm ve degerim 1000 ustundeydı hamıle oldugumu öğrendigğimde havalara uctum mutluluktan 9unda değilde 11 inde yaptırsam gebelık kanda gorunurmus hayırlısı 4 gün sevinebildik 4GÜN sonra sancılı kanamamla bebegım düştü 15 gun sürdü kanamam bgunlerde yeni toparlandm tekrar istiyorm mevlam nasip eder inşallahh szlere tavsiyem kan testinide erken yaptırmayın belki ben beklesem zamanında öğrensem bebegm dusmezdı

Merhabaa :)
Benimde sol tarafımda batma gibi bi his oluyor aynen. Test yapmayı regl gecikince diye düşünüyorum.
Bende yoruluyorum bu sıralar ama zaten yoğunum o yüzden bilemiyorum ne yorgunluğu bu.
Umarım rüyan gerçekleşir :)

ben aralık ayında klomen kullandm ama yumurtlamam henüz olmamıstı soğan suyu kaynattım içtim yumurtlamam gerceklestı hatta catlatm ıgnesıyle catlatıldı hamılede kaldm ama hamılelıgmı gec ögrendıgım için bebegım dustu dıkkat etsem belki dusmezdı hayırlısı 20 gun önce düşük yaptım yumurtlama sorunu ysayanlar soğan suyu için gercekten ben yasadım cok faydalı ama beyaz soğan
Cnm stres yapma ne olursun çok önemli stres pozitif düşün öyle olsun bir gün olacak İnan

ahh canimn benimm cok aci şeyler yaşadıklarin Allahin izniyle tekrar hamile kalırsın umarim Rabbim tez zamanda hayirlisini versin

inşallah canm allahın izniyle isteyen herkese yaşatsız mevlam o duyguyu . . bende yumurtlama sorunu var ayrıca klomen ve catlatma iğnesi olmuştum 2 aydır sürekli doktor takıbınde yumurta takibi yaptırıyordum inanki hergün doktora gidip baktırıyordum yumurtladımmı diye 2 ay cok yoruldm okdar ugrastım hamileliği bukdar isterken sadece erken kan testi yaptıgım için gec öğrendm 9unda değilde 11 inde yapsaymısım testi belkide erken öğrenip tedbir alıcaktm uykum geliyor diye sürekli kahve icmicektm dunyam yıkıldı ama umudumu kaybetmedim insallah allah ızın verise tekrar yasarız duyguyu hep birlikte
tabi canm ekliyorum hosgeldinn

ahh canimn benimm cok aci şeyler yaşadıklarin Allahin izniyle tekrar hamile kalırsın umarim Rabbim tez zamanda hayirlisini versin

GİİZZ cim, ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Ben 15inde yapayım diyorum bi idrar testiyle. 18ini bekleyemem.

canimm mesajıni yeni gördüm alinti yapmadıgin icin bildirim gelmemis alintiyla yaz yazacagin zaman bebegim.valla ben şöyle bi gunum gecsin belki bikac gun sonra test yaparim erken yapmaya hic niyetim yok gecen ay aldim boyumun olcusunu zaten test almadim dayanamam diye evim de eczaneye uzak cok üşenirim cook

selam kızlar ben bugun sabah test yaptım negatif çıktı erken gebelik testi acaba doğrumudur ya sabah sabah canım fena sıkıldı

canim kendini hirpalamayi birak lutfen dusecegi varsa 9 ay yatsan da duser, hayırlı değilmis demekki Allah korusun bi anormalligi olsa daha cok kahrolurdun Rabbimden herzaman hayirlisini iste..kahveyle falan da alakasi yok Benim arkadaşim bebegini ogrendiginde 2 aylikti maşallah sapasaglam dogdu.2 ay boyunca adet olmus o yuzden gec ogrendi.lutfen kendini uzmeyi birak Allaha sigin sadece..umarim hepimiz icin hayirlisi olur...

Geçmiş olsun cnm Allah bir daha göstermesin bende içiyorum bu ay soğan suyu 3 gün kaldı bitmesine kürün kist oluşmuştu ama doktor hamile kalabilirsin kistlede demişti inşallah bendede işe yarar hiç aksatmadan sabah akşam içtim bakalım sen yazınca şimdi umutlandım bu ay umudum yoktu

Canımmm tşkr ederimmm duymuştum sanki bu doktoru araştırcamm :))

Aaaa bende karşıyakalıyım şimdi sordum kuzenime oda Ege tüp bebekte Kaan bey e gitmiş çok iyi dedi yani aklında bulunsun cnm mutlaka iyidir doktorun ama içinin rahat olması da önemli

Tesadüfün bu kadarı :)))
Canım hepsine bakcm dediğin doktorların çok teşekkür ederimmmm :))

canimm iyiyim sen nasilsinn evet ayni gunmus batlarimiz :)) valla tatlim bende de bikac belirti var ama onlari düşünmek istemiyorum ama dun iki kere kahverengi lekelerim oldu bitek o bariz dikkatimi cekti bakalim hayirlisi olsun insallah..

Ancak cevap verebildim gizz kusura bakma .

Bence sen hamilesin içime öyle doğuyor :)
Hem kahverengi lekeler filan demişsin. Diğer bahsetmediğin belirtiler neler acaba merak ettim hihi.

beni bu konuda bilgilendirebilecek yardım edecek biri yok mu ?

kader arkadasim bnm adetim gecikti ucuncu gun kirmizi kart yedim ama bnm belirtilerim vardi anlamadim:-(cok uzuldummmm kimseyle paylasamiyorumda

Biraz once test yaptimm negatiff cikti bata daha var ama beklenmioki gecmio zaman sanki hic bi hamilelik belirtisi yok isin garip tarafi adet belirtiside yok. Kafamdaa deliii sorularrrr offf

Ne yaptığımı biliyor muyum ben hadi o zaman bat 18ler olarak,( askerlik devrem gibi oldu böylede), 19 u sabah yaparım ama testimi beklemem kimseyi :)

Ancak cevap verebildim gizz kusura bakma .

Bence sen hamilesin içime öyle doğuyor :)
Hem kahverengi lekeler filan demişsin. Diğer bahsetmediğin belirtiler neler acaba merak ettim hihi.

onemli degil tatlim olurmu oyle sey hepimizin isi olur firsat buldukca bakariz.Agzindan bal damliyor kuzumm Allah duysun sesimizi inşallah hamileyizdir..Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin. canim kendime bile itiraf edemedigim diger belirtiler fazlasiyla göğüs agrisi (ki gecen ay sıkıştırip durmustum gogsumu agri varmi diye ona ragmen hic agri yanma yoktu. suan beni rahatsiz bile ediyor), kasık agrisi ve bacak çekilmesi bide dudagimin altinda sivilce (sivilce genelde benim adetimden sonra bi tane çıkardı) boyle iste.. ama benim icin en degerli belirti dunku kahverengi lekelerdi digerlerine aklimi takmak istemiyorum.hayırlısi bakalim sen nelee hissediyorsunn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…