Hamile kalmayı bekleyenler

kader arkadasim bnm adetim gecikti ucuncu gun kirmizi kart yedim ama bnm belirtilerim vardi anlamadim:-(cok uzuldummmm kimseyle paylasamiyorumda

tatlimm bende gecen ay oyleydim ve belirtilerimi de
herkesle paylaştım bu ay cok ketumum kimseye tek kelime etmiyorumm

hayırlısı olsun, hayırlısıyla olsun inşallah, sıkma sakın canını. Batımız aynı oldu, beraber bekleriz. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)

Aynen hayirlisi olsun napalim elden birsey gelmez.Batdasim benim gel bir sarilayim sana Insallah bu son bat olur gelecek ayin 9unda mutlu haberler veririz beraber

Canım benimde çok batmam var. Göğüslerim acımımıyor ama büyüdü. Ve yorgunum anlamdığım bi sekilde. Bu kasık ağrısı baya hissettiriyor kendini. Ben normalde regl olmadan önce sadece belim Ağrırdı o da bir gün.
Bazen acaba kendimi çok mu dinliyorum diyorum:/

Benide ekleyiiiin bat 1 Mart inşallah hamiş olurum

o dogru tatlim kendimizi cok dinliyoruz.mesela bekarken yumurtaliklarim agriyor akintim da uzuyor yumurtlama donemindeyim diyormuyduk, farkinda bile degildik işte en iyisi akisina birakmamiz cunku malesef stres butun organlari etkiliyor

aynı durumdayız canım inşallah hayra olur hepsi :))))) birlikte alırız haberi.

olur canım benm genelde belirtim olmaz mesela bu ay ilaç kullandığım için hissediyorm yoksa bende genelde anlamam ama yumurtlamam da sıkıntı yok

slm nekadarda güzel konuştunuz inan çok duygulandım içimi ferahlattınız allah razı olsun......rahim göntgeni çekirmeyecektim ama sizin bu sözlerinizden sonra çektirmeye karar vardim .....ben 19 ocak adet görmüştüm bugünse 12 şubat ve adet oldum çok erken bi şekilde hemde üzüldüm üzülmedim deil her ay umutla beklemek güzel bişey aslında ...yarın gidip rönkgen için randevu alıcam ve bu işin peşini bırakmayacam allahın izniyle .....ve biliyormusunuz ben bu tarz şeyleri hiç bilmezdim ne yumurta çatlaması olayını nede tüp olaylarını anlaşılan ben çok geri kalmışım ama şükür allah sizin gibi güzel insanlarla karşılaştırarak bilgilenmemizi saglıyor ...ben çok tşk ediyorm size gelişmelerden daha sonra gene haberdar ederim sizi .....

Sende hosgeldin isyancimmmm

Kizlar benim karnim bugun agriyor ve akintimda artti.bide bisi diycem soylemesi ayip benim seyim sisti ve agriyo.iliskide aci cekiyorum sizliyo.cok yaptik diemi boyle oldu 10 gundur durmadik solemesi ayip.peceteyle sildim hep ondanmi olduki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…