Ne yaptığımı biliyor muyum benhadi o zaman bat 18ler olarak,( askerlik devrem gibi oldu böylede), 19 u sabah yaparım ama testimi beklemem kimseyi :)
kader arkadasimbnm adetim gecikti ucuncu gun kirmizi kart yedim ama bnm belirtilerim vardi anlamadim:-(cok uzuldummmm kimseyle paylasamiyorumda
hayırlısı olsun, hayırlısıyla olsun inşallah, sıkma sakın canını. Batımız aynı oldu, beraber bekleriz. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)
onemli degil tatlim olurmu oyle sey hepimizin isi olur firsat buldukca bakariz.Agzindan bal damliyor kuzumm Allah duysun sesimizi inşallah hamileyizdir..Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin. canim kendime bile itiraf edemedigim diger belirtiler fazlasiyla göğüs agrisi (ki gecen ay sıkıştırip durmustum gogsumu agri varmi diye ona ragmen hic agri yanma yoktu. suan beni rahatsiz bile ediyor), kasık agrisi ve bacak çekilmesi bide dudagimin altinda sivilce (sivilce genelde benim adetimden sonra bi tane çıkardı) boyle iste.. ama benim icin en degerli belirti dunku kahverengi lekelerdi digerlerine aklimi takmak istemiyorum.hayırlısi bakalim sen nelee hissediyorsunn
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
ozlemimk 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
optimist3 16 ŞUBAT BEKLEMEDEberfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
checkbone 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
asliaydin 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
nutella88 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
kelebek__16 9 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
filizgoc 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEperisipessa 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
sweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDEfatma86 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
lasya 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
gulsahhh01 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
cems85 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
nurkml 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
Leman24 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
giizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
lulu11 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
enguzelhediyem 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
crayz3527 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
minigmanig 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuma23 23 ŞUBAT BEKLEMEDEzha12 23 ŞUBAT BEKLEMEDE
mertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
esiesi 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
seraptunc 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
adzeynep 1 MART BEKLEMEDE
umuttttt 1 MART BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
isyan123 5 MART BEKLEMEDE
serAynn 8 MART BEKLEMEDE
mervesvr 9 MART BEKLEMEDE
feelcrying 9 MART BEKLEMEDE
nazende88 10 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
bebegims 12 MART BEKLEMEDE
zeyy88 12 MART BEKLEMEDE
ozlemsahin bir sonraki ay
eses07 bir sonraki ay
tamayy bir sonraki ay
wen bir sonraki ay
Canım benimde çok batmam var. Göğüslerim acımımıyor ama büyüdü. Ve yorgunum anlamdığım bi sekilde. Bu kasık ağrısı baya hissettiriyor kendini. Ben normalde regl olmadan önce sadece belim Ağrırdı o da bir gün.
Bazen acaba kendimi çok mu dinliyorum diyorum:/
Benide ekleyiiiin bat 1 Mart inşallah hamiş olurum
ekledimm tatlimm inşallah ugur getirir
o zaman geriye yapman gereken tek sey kaliyor kuzuumm aklindan cikarip rahatlamakkkk
yaa aynen sorma hemde çift taraflı..kızlara diyorum iş yerinde hamile gibiyim içimde birşeyler var kafaa gibi diye gülüyorlarrr
gideceğim canım..ihmale gelmez böle şeyler..
yaa sorma daha dün bitti bugün akıntı geliyor..resmen ıslaklık hissediyorummm
olur canım benm genelde belirtim olmaz mesela bu ay ilaç kullandığım için hissediyorm yoksa bende genelde anlamam ama yumurtlamam da sıkıntı yoknbr güzeller?geçen ayki durumdan dolayı tüm hevesim kaçtı,eşime bile yanaşasım gelmiyor resmen zoraki hissediyorum bebek için sırf diye ve bu çok kötü bi durum((( ya bi de bu ay yumurtladığımı hiç hissetmedim önceden olsa bariz anlardım akıntıdan..ama bu ay akıntımda hiiiç öyle yumurtluyormuşum gibi bi yoğunlaşma olmadı ( canım sıkıldı ya ( yoksa bu ay yumurtam olmicak mı ??belirti vermeden de yumurtlama olur mu ki kızlar ??ne dersiniz?
Acaba hamilelik ne kadar sürede belirti verir benim adetim biteli 4 gün oldu ama karnım adet olacakmış gibi ağrıyor
hgdınız aramızaa en kısa zamandaa umarım bebişin gelirr umut kapını kapatma yeterr
canım daha yumurtlamamışsındır ki adetin yeni bittiyse.
slm nekadarda güzel konuştunuz inan çok duygulandım içimi ferahlattınız allah razı olsun......rahim göntgeni çekirmeyecektim ama sizin bu sözlerinizden sonra çektirmeye karar vardim .....ben 19 ocak adet görmüştüm bugünse 12 şubat ve adet oldum çok erken bi şekilde hemde üzüldüm üzülmedim deil her ay umutla beklemek güzel bişey aslında ...yarın gidip rönkgen için randevu alıcam ve bu işin peşini bırakmayacam allahın izniyle .....ve biliyormusunuz ben bu tarz şeyleri hiç bilmezdim ne yumurta çatlaması olayını nede tüp olaylarını anlaşılan ben çok geri kalmışım ama şükür allah sizin gibi güzel insanlarla karşılaştırarak bilgilenmemizi saglıyor ...ben çok tşk ediyorm size gelişmelerden daha sonra gene haberdar ederim sizi .....Tatlım günaydın,
Adetine 2-3 gün kala kan testi çıkar. İnşallah hamilesindir ama değilsen de moralini bozma sakın çünkü daha önce bebek sahibi olmuşsun sonuçta ve yine anne olacaksın ama sabredeceğiz birazcık daha. Rahim röntgeni çektirmende çok fayda var, aklında olsun rahim röntgeninden beni çok korkuttular çevremdekiler ama hiç zor bir şey değil. Aynı anda eşin de doktora görünür, kısa zamanda tüm soru işaretlerinden kurtulursunuz. Daha önce gebelik ve düşük yaşadığına göre hamile kalabiliyorsun demek ki ama 3 sene korunmayıp hamile kalamadığını söylemiştin demek ki eşinde ufak tefek sorunlar olabilir, kolayca çaresini bulurlar merak etme. Eşin çok kilolu ya da çook zayıfsa kilo versin/alsın, sigara içiyorsa bıraksın bunlar da sperm sayısını ve kalitesini çok arttırır.
Eğer hamile değilsen bu ay erkenden doktora gidin de canım, hem senin hem de eşinin testleri yapılsın. Bir kaç testle sorun nerede onu bulursunuz. çok zaman kazanırsınız. Ufak tefek sorunlar çözüldükten sonra yaklaşık 3 ay içinde hamile kalırsın inşallah.
Allah hepimize hayırlısını versin.
bendee geldimmmm
kızlar bende 27 yaşındayım..
8 aydır deniyorum..bat: 5 MART
bu ay serephoneye başladık bakaım..yumurtalıklarım az çalışıyormuş..hormon testlerim normal düzeyde ama yumırtalıklarım az çalışıyor dedi doktor..
3 ay serephone tedaisi olmazsa iğneye başlıcaz dedii
tabi canm ekliyorum hosgeldinn
tatlimm bende gecen ay oyleydim ve belirtilerimi de
herkesle paylaştım bu ay cok ketumum kimseye tek kelime etmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?