Hamile kalmayı bekleyenler

Bu arada dayanamadım 2 tane test yaptım negatif çıktı

Canimm bende yaptimm once cizgi gordum orda esime kostum hemen hamileyim die dalga gecme benmle dedi vallahi dedim bi baktik tek cizgi gülüyüm mü aglayim mi bilemedim :))))

27 aydır

eşim geçen sene kasımda varikosel ameliyatı oldu,sperm sayısında biraz düşüklük var.geçen ay aşılama yaptırdık ama tutmadı,öyle işte...

canım sen nerede yaptırdın aşılamanı?
biliyorsun dimi hastane ve dr.da çok önemli aşılamada?
nerede oturuyorsun?

Canimm bende yaptimm once cizgi gordum orda esime kostum hemen hamileyim die dalga gecme benmle dedi vallahi dedim bi baktik tek cizgi gülüyüm mü aglayim mi bilemedim :))))

Aaaaa şaka gibi valla benimde öyle olduuu hatta eşime gösterecektim biraz daha bekleyeym dedim baktım tek çizgi..
ceeee dedi gitti yani anlayacağın.. gülelim mi ağlayalım mı bilemedim

Aaaaa şaka gibi valla benimde öyle olduuu hatta eşime gösterecektim biraz daha bekleyeym dedim baktım tek çizgi..
ceeee dedi gitti yani anlayacağın.. gülelim mi ağlayalım mı bilemedim

Ilk defa basima geldi nasil ole cift gordumde kayboldu anlamadim valla :))) ya surekli dusunmek beklemek iyi deil aslinda ben.pek takmiodum ama zaman yaklastikca stresim daha bi cok oluyo. Hayirlisi olsun ins. Herkesin bekleyisi istedigj olur.

canım sen nerede yaptırdın aşılamanı?
biliyorsun dimi hastane ve dr.da çok önemli aşılamada?
nerede oturuyorsun?

eskişehir,medline hastanesinde yaptıdım tatlım.
ama aşılamanın başarı oranı çok düşük,umudumuz pek yoktu.

bende bu şekilde teselli oluyorum canm zaten Allah isteseydi olurdu demekki hakkımda hayırlısı değilmiş kısmet mevlam bilir zamanını hepimiz için allahım bebek isteyen herkese versin inşallah bir dua paylaştım bugun okumanı tavsiye ederim oku ve canı gönülden iste emin ol mükafatını alıcaksn ve banada dua et faydasını göreceğine eminim

canım faydasını görürsün inşallah ben kür falan yapmadım tamamen eski lerden büyüklerimin tavsiyesiyle kullandım ve faydasını gördum aradada incir yedim kuru incir günde 3 tane falan kuru incir ve beyaz sogan gercekten yumurtalar için faydalı ben denedım ve faydasını gördüm umarım hepiniz faydasını görürsünüz. bu arada yazan tüm arkdaslara yazdm sanada yazım actıgım konularda bakarsan bır dua var o duayı oku ve mevlamdan dile faydasını göreceksın ve banada dua edıceksın inşallah o dua cok faydalıı temız kalple ısteyın mevlam verıyor

Kizlar bugun nutrition diye biyer var sirf dogal caylar dogal hap sampuan vs vitamin ama hepsi dogal olan burda unlu biyer dandik biyer degil.Neyse oraya ginseng kapsulu almaya gittim adam geldi yardim edebilirmiyim diye ben dedim esim icin ginseng almak istiyorum o anladi zaten bende dedim sayisini yukseltmek icin ameliyat oldu dedim.O da biliyorum sen o ginsengi birak ondan birsey olmaz o sadece stresi azaltmaya yardimci dedi Black Maca diye birsey verdi hic duymamistim boyle birsey ve tedirgin oldum almak istemedim ilk basta adam dediki bende cocuk istiyorum benimde az bana guven bunu sana soyluyorum burda dedi ve ben almaya karar verdim isede gidecgim hemen telefondan internetten arastirdim Ender Saracta onermis bunu Turk sitelerinde de bayaa methini gordum insallah faydasi olur icimde bir umut var bunun iyi gelecegine dair.Icinde 45 kapsul gunde 2 kez kullanilcak.Turkiye de adi maka olarakta geciyor.Bakin faydalari burda denemeek isterseniz o kadar cok sey varki kafalarimiz karisiyor artik ama adam bende kullaniyorum cocuk istiyoruz esimle deyince karar verdim almaya

http://www.sagligim.org/maca-maka-bi...e-faydalari-2/

Kadinlarda da bayaa faydalari var esim sende kullan dedi ben internetten okuyunca bende dedim sen kullan ama kullansam mi diye dusunmuyor degilim

Meraba o duayı bırdaha paylasrmısın cnmmm

canım dua çok uzun benim profilime tıkla actıgım konular yazıyor orda kenzül arş duası var okunuşu ve hikmetleri yazıyor bekle yada kopyalama yapayım
Bismillahirrahmanirrahim

La ilahe illellahül melikül hakkul mübin.

La ilahe illellahül hakemül adlül metin.

Rabbüna ve rabbü abainel evvelin.

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.

La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir.

La ilahe illellahü sükran li ni´metih.

La ilahe illellahü ikaran bi rububiyyetih.

Ve sübhanellahi tenzihen li azametih..

Es´elükellahümme bi hakkismikel mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab:

Ve bihakkismikel mektubi ala keffi azraile aleyke ya rab.

Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab.

Ve bihakkismike ve esrari ibadike aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab.

Ve bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab.

Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü minezzebhi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe ra.dedte aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül hadide fi yedihi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israfile lemma cavezulbahra aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab.

Ve Bihakkismikellezi nadake bihi muhammedün sallALLAHü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab.

Inneke entel kerimül kebiru.

Hasbünellahü ve ni´mel vekil.

Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.

Ve sallALLAHü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem

Meraba o duayı bırdaha paylasrmısın cnmmm

Günaydınn güzeller...
bugün bize umutlar getirsinnn...güzel haberler gelsinn inşşş

aynı durumdayız canım inşallah hayra olur hepsi :))))) birlikte alırız haberi.

ayy inşş canımm inşşş güzel şeylerrrr duyarızzzz...dün gece ilk defa kendimi hamile gördüm rüyamda kızımı bekliyorum diyordum birineee ayy hatırladıkça kalbim küt küt atıooo inşş gerçek olurrrrrr:26::26:

Biraz once test yaptimm negatiff cikti bata daha var ama beklenmioki gecmio zaman sanki hic bi hamilelik belirtisi yok isin garip tarafi adet belirtiside yok. Kafamdaa deliii sorularrrr offf

canım bata daha var diosun..
erkenden test yapıp kafanızı bulandırmayınnn boşu boşuna üzmeyinnnn kendinizi

selam kızlar ben bugun sabah test yaptım negatif çıktı erken gebelik testi acaba doğrumudur ya sabah sabah canım fena sıkıldı

canım adet gününü bekle...

canimm hosgeldinn kusura bakma görmemisim alınti yapmadan yazanlari malesef zor görüyorum bi çoğu da gozden kaçıyor..hemen ekliyorum

tmm kuzucum önemli değillll

Kızlar bugun adetın 12. Günü yumurtlama gunume daha. 4 gun var ama bgun bı beyaz akıntım oldu sizce yumueta catlamasımı ki???

tabiki olabilir..
ben geçen ay geç yumurtlamışım..
hatta diğer topikte yazmıştım kızlara 20. gündü sanırı benim akıntım var dite..
ama günlerde çalışma yapamamıştık..
sonra adetim 4 gün gecikince anladım geç yumurtladığımı..
geç olduğu gibi erkende olabiliyor bu dönem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…