Selamm kizlarr araniza alirsanz beni musmutlu olurum bat 15 subat son 3 gün ins. Bu sfer dolu bi gebeligim olurrr
hosbuldummmm canimmmm nasilsinnn
hosbuldummmm canimmmm nasilsinnn
Sende hoşgeldin canım aramıza
Benimde 15 şubat canım bakalım hayırlısı :44::44::44::44:
Bu arada dayanamadım 2 tane test yaptım negatif çıktı
27 aydır
eşim geçen sene kasımda varikosel ameliyatı oldu,sperm sayısında biraz düşüklük var.geçen ay aşılama yaptırdık ama tutmadı,öyle işte...
Canimm bende yaptimm once cizgi gordum orda esime kostum hemen hamileyim die dalga gecme benmle dedi vallahi dedim bi baktik tek cizgi gülüyüm mü aglayim mi bilemedim :))))
Canimm bende yaptimm once cizgi gordum orda esime kostum hemen hamileyim die dalga gecme benmle dedi vallahi dedim bi baktik tek cizgi gülüyüm mü aglayim mi bilemedim :))))
Aaaaa şaka gibi valla benimde öyle olduuu hatta eşime gösterecektim biraz daha bekleyeym dedim baktım tek çizgi..
ceeee dedi gitti yani anlayacağın.. gülelim mi ağlayalım mı bilemedim
canım sen nerede yaptırdın aşılamanı?
biliyorsun dimi hastane ve dr.da çok önemli aşılamada?
nerede oturuyorsun?
canim kendini hirpalamayi birak lutfen dusecegi varsa 9 ay yatsan da duser, hayırlı değilmis demekki Allah korusun bi anormalligi olsa daha cok kahrolurdun Rabbimden herzaman hayirlisini iste..kahveyle falan da alakasi yok Benim arkadaşim bebegini ogrendiginde 2 aylikti maşallah sapasaglam dogdu.2 ay boyunca adet olmus o yuzden gec ogrendi.lutfen kendini uzmeyi birak Allaha sigin sadece..umarim hepimiz icin hayirlisi olur...
Geçmiş olsun cnm Allah bir daha göstermesin bende içiyorum bu ay soğan suyu 3 gün kaldı bitmesine kürün kist oluşmuştu ama doktor hamile kalabilirsin kistlede demişti inşallah bendede işe yarar hiç aksatmadan sabah akşam içtim bakalım sen yazınca şimdi umutlandım bu ay umudum yoktu
bende bu şekilde teselli oluyorum canm zaten Allah isteseydi olurdu demekki hakkımda hayırlısı değilmiş kısmet mevlam bilir zamanını hepimiz için allahım bebek isteyen herkese versin inşallah bir dua paylaştım bugun okumanı tavsiye ederim oku ve canı gönülden iste emin ol mükafatını alıcaksn ve banada dua et faydasını göreceğine eminim
Meraba o duayı bırdaha paylasrmısın cnmmm
aynı durumdayız canım inşallah hayra olur hepsi :))))) birlikte alırız haberi.
Biraz once test yaptimm negatiff cikti bata daha var ama beklenmioki gecmio zaman sankihic bi hamilelik belirtisi yok isin garip tarafi adet belirtiside yok. Kafamdaa deliii sorularrrr offf
selam kızlar ben bugun sabah test yaptım negatif çıktı erken gebelik testi acaba doğrumudur ya sabah sabah canım fena sıkıldı
canimm hosgeldinn kusura bakma görmemisim alınti yapmadan yazanlari malesef zor görüyorum bi çoğu da gozden kaçıyor..hemen ekliyorum
Kızlar bugun adetın 12. Günü yumurtlama gunume daha. 4 gun var ama bgun bı beyaz akıntım oldu sizce yumueta catlamasımı ki???
canımmm evde test yaptım tek çizgi malesef. 1-2 güne daha olmazsam doktora gideyim ben en iyisi. İnşallah kötü birşey yoktur :44:
sıkıntı yapacak birsey yok, zaten bi ihtimal baktık.canımız sağolsun hayırlısıyla olacak inşallah canım.
evet bi kaç gün daha bekledikten sonra doktora git bende öyle yapıcambakalım ne dicekler..
umudumuz tam inşallllaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?