ben hamilemiyim değilmiyim acaba derken bugün kırmızı kart yedimoysaki belirti arayıp duruyordum..şimdi ise yeni bir ay yeni bir süre başladı benim için..siz ne zamandır bekliyorsunuz bebişlerinizi yada hamile olanlar ne kadar zaman sonra aldılar mutlu haberlerini ?
canım faydasını görürsün inşallah ben kür falan yapmadım tamamen eski lerden büyüklerimin tavsiyesiyle kullandım ve faydasını gördum aradada incir yedim kuru incir günde 3 tane falan kuru incir ve beyaz sogan gercekten yumurtalar için faydalı ben denedım ve faydasını gördüm umarım hepiniz faydasını görürsünüz. bu arada yazan tüm arkdaslara yazdm sanada yazım actıgım konularda bakarsan bır dua var o duayı oku ve mevlamdan dile faydasını göreceksın ve banada dua edıceksın inşallah o dua cok faydalıı temız kalple ısteyın mevlam verıyor
Ben zaten bu ay hep Meryem suresiyle kenzül arş onları okudum onuda okurum canım bizimki sebepsiz inferlite olunca bide ben 33 yaşındayım 2 evliliğim hiç çocuğum yok eşiminde ilk evliliğinden 1 oğlu var 1 yıldır olmuyor hiç bir problem yok Allah'tan işte o yüzden bu ay çok dua ettim isteyen herkes için dedim hayırlısı artık ama yaştan dolayı çok üzülüyorum ya olmazsa diye korkuyorum
canım dua çok uzun benim profilime tıkla actıgım konular yazıyor orda kenzül arş duası var okunuşu ve hikmetleri yazıyor bekle yada kopyalama yapayım
Bismillahirrahmanirrahim
La ilahe illellahül melikül hakkul mübin.
La ilahe illellahül hakemül adlül metin.
Rabbüna ve rabbü abainel evvelin.
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.
La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir.
La ilahe illellahü sükran li ni´metih.
La ilahe illellahü ikaran bi rububiyyetih.
Ve sübhanellahi tenzihen li azametih..
Es´elükellahümme bi hakkismikel mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab:
Ve bihakkismikel mektubi ala keffi azraile aleyke ya rab.
Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab.
Ve bihakkismike ve esrari ibadike aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab.
Ve bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab.
Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü minezzebhi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe ra.dedte aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül hadide fi yedihi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israfile lemma cavezulbahra aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab.
Ve Bihakkismikellezi nadake bihi muhammedün sallALLAHü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab.
Inneke entel kerimül kebiru.
Hasbünellahü ve ni´mel vekil.
Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.
Ve sallALLAHü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem
Şimdi gördüm bak 10 gündür okuyorum Allah kabul etsin hepimiz için dua ettim hep gece okudum eşim bu ay gece çalıştı hep iyi oldu
seninle özel konuşalım istersen . bak yaşla alakası yok bizim dairede bir arkadas var 3 cocugu var yaşı 40a yakın şuan yine hamlie ben düşük yaptıgım gün oda hamileliğini öğrendii neden kadının kafası rahat .. kiloluda ama mevlam verince veriyor
seninle özel konuşalım istersen . bak yaşla alakası yok bizim dairede bir arkadas var 3 cocugu var yaşı 40a yakın şuan yine hamlie ben düşük yaptıgım gün oda hamileliğini öğrendii neden kadının kafası rahat .. kiloluda ama mevlam verince veriyor
Tabii ki Allah'tan çok inanıyorum yinede doktora gidiyorum elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'tan
içini çok rahatlatıcak birseyler yazmıştım kısmet değilmiş mesaj atamıyorm henüz yeni üyeyim 50 olması lazımmıs mesaj sayım :)
canım dua çok uzun benim profilime tıkla actıgım konular yazıyor orda kenzül arş duası var okunuşu ve hikmetleri yazıyor bekle yada kopyalama yapayım
Bismillahirrahmanirrahim
La ilahe illellahül melikül hakkul mübin.
La ilahe illellahül hakemül adlül metin.
Rabbüna ve rabbü abainel evvelin.
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.
La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir.
La ilahe illellahü sükran li ni´metih.
La ilahe illellahü ikaran bi rububiyyetih.
Ve sübhanellahi tenzihen li azametih..
Es´elükellahümme bi hakkismikel mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab:
Ve bihakkismikel mektubi ala keffi azraile aleyke ya rab.
Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab.
Ve bihakkismike ve esrari ibadike aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab.
Ve bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab.
Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü minezzebhi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe ra.dedte aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül hadide fi yedihi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israfile lemma cavezulbahra aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab.
Ve Bihakkismikellezi nadake bihi muhammedün sallALLAHü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab.
Inneke entel kerimül kebiru.
Hasbünellahü ve ni´mel vekil.
Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.
Ve sallALLAHü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem
ayy inşş canımm inşşş güzel şeylerrrr duyarızzzz...dün gece ilk defa kendimi hamile gördüm rüyamda kızımı bekliyorum diyordum birineee ayy hatırladıkça kalbim küt küt atıoooinşş gerçek olurrrrrr:26::26:
canım bata daha var diosun..
erkenden test yapıp kafanızı bulandırmayınnn boşu boşuna üzmeyinnnn kendinizi
canım adet gününü bekle...
tmm kuzucum önemli değillll
tabiki olabilir..
ben geçen ay geç yumurtlamışım..
hatta diğer topikte yazmıştım kızlara 20. gündü sanırı benim akıntım var dite..
ama günlerde çalışma yapamamıştık..
sonra adetim 4 gün gecikince anladım geç yumurtladığımı..
geç olduğu gibi erkende olabiliyor bu dönem..
Cnmsın cok tesekkur ederim canımm rabbım hepımıze versın topıkceee hamıle kalalımmmmn
slm kızlar bugun regl günüm benımmm malumunuz ama ağrım sızım yok beklıorummm öğelden sonrada dolguya gitcem diş için hala regl belırtılerım yokkkk
Ayyy çok heyecanlı ne zaman test yapacaksın :18:
lasyaaaaa battaşız ne durumdasın ağrın falan var mıı
belki geç döllenmedir hemen testte çıkacak die bişi yok cnmyapmıycam canım ben regl olcam çünkü erken gebelık testı yaptımm negatıf çıktıı o yuzden umutlanmıyorum benım heycanım falan kalmadı yanıı ama ağrım sızım yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?