Hamile kalmayı bekleyenler

doktorlar beklememi söyledi ama beklemicem zaten normal yollarla hamile kalamıyorm yumurtalarım tembel ilaçla gecen ay tedavi ile kaldım bu ayda ilaçsız tedavisiz allaha dua ederek beklicem ben son regl tarihimi hesap edemiyorum 26 ocakta düşük yapmaya başladım 15gün sürdü arada kesildi geri başladı regl tarihimide hesap edemiyorm gecen aylarda sürekli yumurta takibi yaptırmıştım hergün gidip baktırıyordm şuan doktorlar erken dedi diye gidip takipte ettiremiyorum ( hayırlısı

Ben zaten bu ay hep Meryem suresiyle kenzül arş onları okudum onuda okurum canım bizimki sebepsiz inferlite olunca bide ben 33 yaşındayım 2 evliliğim hiç çocuğum yok eşiminde ilk evliliğinden 1 oğlu var 1 yıldır olmuyor hiç bir problem yok Allah'tan işte o yüzden bu ay çok dua ettim isteyen herkes için dedim hayırlısı artık ama yaştan dolayı çok üzülüyorum ya olmazsa diye korkuyorum

doktorlar beklememi söyledi ama beklemicem zaten normal yollarla hamile kalamıyorm yumurtalarım tembel ilaçla gecen ay tedavi ile kaldım bu ayda ilaçsız tedavisiz allaha dua ederek beklicem ben son regl tarihimi hesap edemiyorum 26 ocakta düşük yapmaya başladım 15gün sürdü arada kesildi geri başladı regl tarihimide hesap edemiyorm gecen aylarda sürekli yumurta takibi yaptırmıştım hergün gidip baktırıyordm şuan doktorlar erken dedi diye gidip takipte ettiremiyorum ( hayırlısı
bir haftadır soğan suyu içiyorum kasıklarım da sürekli agrı var aralık ayında catlatma iğnesi vurdurdugumda yumurtam catlarken olan agrıya yakın inşallah tekrar çatlamıştır

seninle özel konuşalım istersen . bak yaşla alakası yok bizim dairede bir arkadas var 3 cocugu var yaşı 40a yakın şuan yine hamlie ben düşük yaptıgım gün oda hamileliğini öğrendii neden kadının kafası rahat .. kiloluda ama mevlam verince veriyor

Şimdi gördüm bak 10 gündür okuyorum Allah kabul etsin hepimiz için dua ettim hep gece okudum eşim bu ay gece çalıştı hep iyi oldu

zaten okuyormuşsun bu çok güzel bende çok faydasını gördüm umarım sende görürsün ben okurken ağlıyorum elimde olmadan
Şimdi gördüm bak 10 gündür okuyorum Allah kabul etsin hepimiz için dua ettim hep gece okudum eşim bu ay gece çalıştı hep iyi oldu

Tabii ki Allah'tan çok inanıyorum yinede doktora gidiyorum elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'tan

okdar yazmıştım boşa gitti yazdıklarım

içini çok rahatlatıcak birseyler yazmıştım kısmet değilmiş mesaj atamıyorm henüz yeni üyeyim 50 olması lazımmıs mesaj sayım :)
Tabii ki Allah'tan çok inanıyorum yinede doktora gidiyorum elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'tan

Cnmsın cok tesekkur ederim canımm rabbım hepımıze versın topıkceee hamıle kalalımmmmn

günaydın canım valla meraktan yaptım bekleyemedim ama zaten negatif çıktı kısmet işte

allahım uzun zamandır bekleyenleree önce versin bana zamanı gelince verir inşallah mevlam dermansız dert vermesin saglıgımız yerinde olsunda gerisi boş inşallah faydasını görürsün İNŞALLAH
Cnmsın cok tesekkur ederim canımm rabbım hepımıze versın topıkceee hamıle kalalımmmmn

slm kızlar bugun regl günüm benımmm malumunuz ama ağrım sızım yok beklıorummm öğelden sonrada dolguya gitcem diş için hala regl belırtılerım yokkkk

testı yaptığım ii oldu nasılsa regl olcam dıe rahat rahat oturyom 5 dkda bır tuvalete tasınmıyorumdaaa rahatımm yanı muhtemelen öğleden sonra olurumm

yapmıycam canım ben regl olcam çünkü erken gebelık testı yaptımm negatıf çıktıı o yuzden umutlanmıyorum benım heycanım falan kalmadı yanıı ama ağrım sızım yok çok şükür
belki geç döllenmedir hemen testte çıkacak die bişi yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…