Hamile kalmayı bekleyenler

Bu hafta yoğun bi haftayı kızlarrr ara ara bulduğum her fırsatta bakabildimmm topiğee.. sanmayınki boşladım hepinizi özledim hehehe... nasıl gidiyor bakalımmm ? yeni hamişlerimiz nereeeeedeeeeeeeee?????

modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
ozlemimk 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
checkbone 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
asliaydin 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
nutella88 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
filizgoc 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
perisipessa 12 ŞUBAT BEKLEMEDE

peki bu batı gecenler ne alemdeeee nerelerdelerrrrr?* Özellikle ilk 4 kişiiiiii nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
KELEBEK amiiinn inşallah Allah razi olsun duan için cookk teşekkürlerrr umarim isteyen herkes hayırlı evlat sahibi olur sen nasılsınn nasıl geciyor hamilelikk

amiiiiin canım dualarımız sizlerle . benim hamilelilkte şimdilik güzel karın ağrım ve kasık batmam var onun dışında bulantı uyku falan yok bide yoruluyorum çabucak

allahım uzun zamandır bekleyenleree önce versin bana zamanı gelince verir inşallah mevlam dermansız dert vermesin saglıgımız yerinde olsunda gerisi boş inşallah faydasını görürsün İNŞALLAH

Aynen cnm bn 2 senedr bklıom 2 düşüğüm oldu ustune korunma suresı derken 2 sene oldu valla sabır an gelıo dukenıo an gelıo rabbım bılıonnm için en hayırlısınııı nsplım bklıcezzz

hay diline sagliiikkkk bitek nutellayi biliyorm az önce okudum malesef adet olmus ama diğerleriiii !!!!!!!! liste de kaldi oyle degistircem bi haber verselerrr...bundan sonra listeye ekle diyenleri haber verme zorunlulugu koycam

teşekkür ederim beBegiim amanda aman cabucak yorulurmuymus bu anneciiik tatlim peki bize tavsiye etmek istedigin biseler yokmuu yada nasil tutturdunuz azcik taktik versen

herkese merhabaaa güzeller guzeli anneler ve anne adaylariiiii nasılsinizzz
Hoşgeldin Gizzzz iyiyizzzz Sen nasılsın aceppppp var mı bi gelişmeeee??

hay diline sagliiikkkk bitek nutellayi biliyorm az önce okudum malesef adet olmus ama diğerleriiii !!!!!!!! liste de kaldi oyle degistircem bi haber verselerrr...bundan sonra listeye ekle diyenleri haber verme zorunlulugu koycam

aynen haber verme zorunluluğu olsunnnn.

teşekkür ederim beBegiim amanda aman cabucak yorulurmuymus bu anneciiik tatlim peki bize tavsiye etmek istedigin biseler yokmuu yada nasil tutturdunuz azcik taktik versen

evet ya taktikleri alalımmmm şubat ayı bitmeden en az 8 hamile olmasını istiyoruzzz. neden 8 derseniz bilmem ole geldi içimden:)))

hosbuldumm bebegim işte onceki gun kahverengi lekelerim olmustu dun de iki damla gelmiş baska bise yok tatlisim hayırlısi.. sen nasilsn bebegimm ne var ne yok

Evet yaa nerdeler biri güzel şeyler yazsın bizde sevinelim dmi soralım nasıl hissetti ne zaman test yaptı falan heyecanlanıyorum ben böyle okuyunca mutlu oluyorum

hosbuldumm bebegim işte onceki gun kahverengi lekelerim olmustu dun de iki damla gelmiş baska bise yok tatlisim hayırlısi.. sen nasilsn bebegimm ne var ne yok

Hadi inşallah yerleşme kanamasıdırr inşallahhhh

canm düşükten sonra hemen kalabilirsin dyorlar ben beklemicem hemen denicem hayırlısı olsun bgun gittim kan degerim sıfırlanmasıı bekliyoruz inşallah sıfırlandı gecen hafta 50 idi tekrar ne zman yumurtlarm bilemiyorm doktom hemen olmaz diyo ama bakalım hersey boş mevlam verecek olursa
Aynen cnm bn 2 senedr bklıom 2 düşüğüm oldu ustune korunma suresı derken 2 sene oldu valla sabır an gelıo dukenıo an gelıo rabbım bılıonnm için en hayırlısınııı nsplım bklıcezzz

ne olsun işte bu ay çalışmlara başladık bakalım . ovulasyon testide aldım ama daha kullanmam için zaman var adetimin 9. günündeyim bakalım bu ay olacak inşallahhhhhhh

kızlaarr hormon testimi yaptırdım hazır adet olmuşken..doktor bi sıkıntı yok dedi..bakalım inşallah bu ay daha verimli bir çalışma yapmam lazım :111:

ne olsun işte bu ay çalışmlara başladık bakalım . ovulasyon testide aldım ama daha kullanmam için zaman var adetimin 9. günündeyim bakalım bu ay olacak inşallahhhhhhh

inşallah cnaım bende yapıcam bu ay test...

Güzel anne adaylarııı slmmmm :))) nasılsnz bakalımmm??
Bnm bat bgn ama daha gelen giden yok ağrımda yok heralde yine gecikcek bazen 1gün gecikio genelde gelsede bi rahatlasam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…