allahım uzun zamandır bekleyenleree önce versin bana zamanı gelince verir inşallah mevlam dermansız dert vermesin saglıgımız yerinde olsunda gerisi boş inşallah faydasını görürsün İNŞALLAH
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
ozlemimk 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
checkbone 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
asliaydin 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
nutella88 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
filizgoc 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
perisipessa 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
peki bu batı gecenler ne alemdeeee nerelerdelerrrrr?* Özellikle ilk 4 kişiiiiii nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz
KELEBEK amiiinn inşallah Allah razi olsun duan için cookk teşekkürlerrr umarim isteyen herkes hayırlı evlat sahibi olursen nasılsınn nasıl geciyor hamilelikk
amiiiiin canım dualarımız sizlerle . benim hamilelilkte şimdilik güzel karın ağrım ve kasık batmam var onun dışında bulantı uyku falan yok bide yoruluyorum çabucak
Hoşgeldin Gizzzz iyiyizzzz Sen nasılsın aceppppp var mı bi gelişmeeee??herkese merhabaaa güzeller guzeli anneler ve anne adaylariiiiinasılsinizzz
hay diline sagliiikkkkbitek nutellayi biliyorm az önce okudum malesef adet olmus ama diğerleriiii !!!!!!!! liste de kaldi oyle degistircem bi haber verselerrr...bundan sonra listeye ekle diyenleri haber verme zorunlulugu koycam
teşekkür ederim beBegiimamanda aman cabucak yorulurmuymus bu anneciiik tatlim peki bize tavsiye etmek istedigin biseler yokmuu yada nasil tutturdunuz azcik taktik versen
Kızlar bende adet oldum bat 12 mart oldu
Hoşgeldin Gizzzz iyiyizzzz Sen nasılsın aceppppp var mı bi gelişmeeee??
aynen haber verme zorunluluğu olsunnnn.
evet ya taktikleri alalımmmm şubat ayı bitmeden en az 8 hamile olmasını istiyoruzzz. neden 8 derseniz bilmem ole geldi içimden:)))
hay diline sagliiikkkkbitek nutellayi biliyorm az önce okudum malesef adet olmus ama diğerleriiii !!!!!!!! liste de kaldi oyle degistircem bi haber verselerrr...bundan sonra listeye ekle diyenleri haber verme zorunlulugu koycam
hosbuldumm bebegim işte onceki gun kahverengi lekelerim olmustu dun de iki damla gelmiş baska bise yok tatlisim hayırlısi.. sen nasilsn bebegimm ne var ne yok
Aynen cnm bn 2 senedr bklıom 2 düşüğüm oldu ustune korunma suresı derken 2 sene oldu valla sabır an gelıo dukenıo an gelıo rabbım bılıonnm için en hayırlısınııı nsplım bklıcezzz
hosbuldumm bebegim işte onceki gun kahverengi lekelerim olmustu dun de iki damla gelmiş baska bise yok tatlisim hayırlısi.. sen nasilsn bebegimm ne var ne yok
ne olsun işte bu ay çalışmlara başladık bakalım . ovulasyon testide aldım ama daha kullanmam için zaman var adetimin 9. günündeyim bakalım bu ay olacak inşallahhhhhhh
inşallah cnaım bende yapıcam bu ay test...
Sonucunu bekliyoruz canım...İnşallah mutlu haberlerini duyarız...
teşekkür ederim beBegiimamanda aman cabucak yorulurmuymus bu anneciiik tatlim peki bize tavsiye etmek istedigin biseler yokmuu yada nasil tutturdunuz azcik taktik versen [/QU
yavrucum nasıl tuttu inan bilmiyoruum ilk denememizdi bizim rabbim aratmadı .. ilşkiden sonra duşa girmedim sabahı yaptım banyomu bide verimli günlerimde dizlerimi karın bölgeme doğru topladım ilşki sonlandığında 15 dk bekledim bide ayağa kalmadan direk yan dönüp uykuya daldım . Tahmine göre 15. gün bebeği benim ki çünkü dr kan tahlilini görünce bebek daha yeni 4 haftalık değil anca 2.5 haftalık dedi ... banyo yapmayın yumurtlamanızı takip edin ve bacakları toplayınEki Görüntüle 976226 Eki Görüntüle 976227
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?