Hamile kalmayı bekleyenler

canım bata daha var diosun..
erkenden test yapıp kafanızı bulandırmayınnn boşu boşuna üzmeyinnnn kendinizi

Haklisin canm ya daha var.ama insan bekleyemiyoki valla ama bi belirtm yok bu ay olmicak galiba bekleyip gorucez artik

haklısın canım da insan bekleyemiyo işte. hiç bi belirtim yok bu ay olmicak galiba bekleyip görücez artık

arkadaşlar düşükten sonra ovulasyon hesap ederken kanamanın düşüğün başladığı tarihimi yoksa bittiği tarihimi hesap edicem? ben düşük yapalı 20gün geçti 14 gün zaten kanamam devam etti içimden bi ses yumurtladığımı söylüyo çünkü kasıklarımda ağrı var birkaç yerde okudum düşükten sonra 20gün diyor yani düşük basladığı günmü bittiği sıfırlandığı günmü sayılıyor

canım ben 3gün geçince kan testi yaptırmıştım cıkmamıstı kanda hemen cıkmasınada inanmıyorm artık en garanti gününüz geçince her ay hamileymişsiniz gbi dikkat etmek test yaptırırsınız negatif cıkar yok sanıp benm gbi düşürürsünüz allah etmesin bu yüzden emin olana kadar adet olana kadar hamileymişsiniz gbi dikkat edin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…