- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
teşekkür ederim beBegiimamanda aman cabucak yorulurmuymus bu anneciiik tatlim peki bize tavsiye etmek istedigin biseler yokmuu yada nasil tutturdunuz azcik taktik versen [/QU
yavrucum nasıl tuttu inan bilmiyoruum ilk denememizdi bizim rabbim aratmadı .. ilşkiden sonra duşa girmedim sabahı yaptım banyomu bide verimli günlerimde dizlerimi karın bölgeme doğru topladım ilşki sonlandığında 15 dk bekledim bide ayağa kalmadan direk yan dönüp uykuya daldım . Tahmine göre 15. gün bebeği benim ki çünkü dr kan tahlilini görünce bebek daha yeni 4 haftalık değil anca 2.5 haftalık dedi ... banyo yapmayın yumurtlamanızı takip edin ve bacakları toplayınEki Görüntüle 976226 Eki Görüntüle 976227
Bu tavsiyeleri bu ay denicem canımmm :)) teşekkür ederizzz :)
ne olsun işte bu ay çalışmlara başladık bakalım . ovulasyon testide aldım ama daha kullanmam için zaman var adetimin 9. günündeyim bakalım bu ay olacak inşallahhhhhhh
Bu tavsiyeleri bu ay denicem canımmm :)) teşekkür ederizzz :)
ayyyy hadi inşallah tutar hep beirlikte bebişlerimizide bu topikte büyütürüz topikk çocuğu olur hepsi
ayyyy hadi inşallah tutar hep beirlikte bebişlerimizide bu topikte büyütürüz topikk çocuğu olur hepsi
İnşallahhh canımmm yaa duanı eksik etme bizlerden
ayy inşş canımm inşşş güzel şeylerrrr duyarızzzz...dün gece ilk defa kendimi hamile gördüm rüyamda kızımı bekliyorum diyordum birineee ayy hatırladıkça kalbim küt küt atıoooinşş gerçek olurrrrrr:26::26:
canım bata daha var diosun..
erkenden test yapıp kafanızı bulandırmayınnn boşu boşuna üzmeyinnnn kendinizi
canım adet gününü bekle...
tmm kuzucum önemli değillll
tabiki olabilir..
ben geçen ay geç yumurtlamışım..
hatta diğer topikte yazmıştım kızlara 20. gündü sanırı benim akıntım var dite..
ama günlerde çalışma yapamamıştık..
sonra adetim 4 gün gecikince anladım geç yumurtladığımı..
geç olduğu gibi erkende olabiliyor bu dönem..
sıkıntı yapacak birsey yok, zaten bi ihtimal baktık.canımız sağolsun hayırlısıyla olacak inşallah canım.
evet bi kaç gün daha bekledikten sonra doktora git bende öyle yapıcambakalım ne dicekler..
umudumuz tam inşallllaaaah
eveeet umudumuz hep var hep tam :) rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşalah :)
Aynen hayirlisi olsun napalim elden birsey gelmez.Batdasim benim gel bir sarilayim sanaInsallah bu son bat olur gelecek ayin 9unda mutlu haberler veririz beraber
eveeet umudumuz hep var hep tam :) rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşalah :)
AMİNNNNNNN yarın da benim adet günüm bakalım. gerçi benim hep 2-3 gün önce gelirdi. yrnda olmazsa
test yapıcam. kendimi sıkıntıya sokmuyorum gelirse cook sevinirim ama gelmezse onu hep beklerim:103:
AMİNNNNNNN yarın da benim adet günüm bakalım. gerçi benim hep 2-3 gün önce gelirdi. yrnda olmazsa
test yapıcam. kendimi sıkıntıya sokmuyorum gelirse cook sevinirim ama gelmezse onu hep beklerim:103:
ayyy ne heycanlıııbence adet gününü geçsin bir kaç gün. beklemesi çok zor ama, günün biraz geçerse daha sağlıklı bir sonuç çıkar diye tahmin ediyorum. inşallah güzel haberler veririrsin. ama olmadı sıkınıtı yapmıyoruz umut etmeye ve dua etmeye devam ediyoruz
ayyy ne heycanlıııbence adet gününü geçsin bir kaç gün. beklemesi çok zor ama, günün biraz geçerse daha sağlıklı bir sonuç çıkar diye tahmin ediyorum. inşallah güzel haberler veririrsin. ama olmadı sıkınıtı yapmıyoruz umut etmeye ve dua etmeye devam ediyoruz
tabiki de her daim dua ve umut bizimle canım
haklısın şimdi yrn yapıcam sonra bebeiş yokmuş gibi yapıcak
aslında varmış falan, h. sonu yapayım yoksa da gerçekten yokmuş olur
tabiki de her daim dua ve umut bizimle canım
haklısın şimdi yrn yapıcam sonra bebeiş yokmuş gibi yapıcak
aslında varmış falan, h. sonu yapayım yoksa da gerçekten yokmuş olur
eveeet. inşallah gönlünce olur sonuçlar. benim de bat 9 undaydı hala adet olmadım bekliyorum bekliycem en az 1 hafta daha, süprüs olur belkim
eveeet. inşallah gönlünce olur sonuçlar. benim de bat 9 undaydı hala adet olmadım bekliyorum bekliycem en az 1 hafta daha, süprüs olur belkim
herkes adet geçiminin 10. gününden bahsediyor. hemen cıkıcak diye birşey yokki hem.
kimisi de anında hissediyo ya da öğreniyo gebeliğini
biz istiyoruz ve bekliyoruzya o nedenle bütün ayrıntıları hesaba katıp,
üstünde cok duruyoruz.
aynı anda oluruz belki Allahın izni ile
herkes adet geçiminin 10. gününden bahsediyor. hemen cıkıcak diye birşey yokki hem.
üstünde cok duruyoruz.
ayne öyle tatlıımmmm. sabredelim bekleyelim bakalım. inşallah ikimizde sonunda güzel haberler alırız, beraber hamiş hamiş oluruz :)tabi bekleyen herkesten de güzel haberler alırız inşallah. hayırlısı bakalım
üstünde cok duruyoruz.
canım ben 3gün geçince kan testi yaptırmıştım cıkmamıstı kanda hemen cıkmasınada inanmıyorm artık en garanti gününüz geçince her ay hamileymişsiniz gbi dikkat etmek test yaptırırsınız negatif cıkar yok sanıp benm gbi düşürürsünüz allah etmesin bu yüzden emin olana kadar adet olana kadar hamileymişsiniz gbi dikkat edin
doğru söylüyosun çünkü ben ev de iş yaprkende hopluyorum zıplıyorum valla:26:
sonra aklıma geliyor hani adet gecmesede gebelik başlıyacak zaman belki de farkında olmadan başlamıyor.
sürekli diken üstünde fenaaaa:18:
ayne öyle tatlıımmmm. sabredelim bekleyelim bakalım. inşallah ikimizde sonunda güzel haberler alırız, beraber hamiş hamiş oluruz :)tabi bekleyen herkesten de güzel haberler alırız inşallah. hayırlısı bakalım
hep beraber hamişşşş olalım burayı da yıkalımmm kızlar
adetinin 14. 15 . gününü iyi değerlendir tatlışşş benimki 15. gün bebeği
hep beraber hamişşşş olalım burayı da yıkalımmm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?