Hamile kalmayı bekleyenler

ama benim adetlerim 30ile 33 gün arası değişiyo. senin 28 günde bir mi adetlerin?

AMİNNNNNNNNN inşallahhh

canım daha bugün doktora gittim bana aynen şunu söyledi "adetinin kaç gün sürdüğü önemli değil adet olduğun günden itibaren 12-14-16-18. günleri iyi değerlendir"

inşallah cnaım bende yapıcam bu ay test...

canım daha bugün doktora gittim bana aynen şunu söyledi "adetinin kaç gün sürdüğü önemli değil adet olduğun günden itibaren 12-14-16-18. günleri iyi değerlendir"

ee bende gittiğimde doktora dedim 32 gün ortalama adetim dedim oda 32den 14 çıkarıp 16-18-20. günler dedi:)

Giiziiiim:)) Nasılsın kuşum, sana bir şey söyleyim mi hamilesiiiin benceeeeeeeeeeee:))))) AY İNŞALLAAAAH:))))

Tatlım, bu ay bebek olmazsa biz yaklaşık 2 ay çalışmama kararı aldık. Sata göre (bu ay olursa tabi) kasımın ilk haftası doğar, ve önümüzdeki iki ay içinde gebe kalırsam doğum tarihi kasım sonu yada aralık sonu gibi olur. Diyeceksin ki "len basarans zaten bebişin olmuyor, bir de tarih mi seçiyorsun":))) Haklısın ama eşim kasım doğumlu, kasım-aralık doğumlu çocukların yaşıtları neredeyse 1 yaş büyük oluyor ya, eşim çok dayak yemiş:))) O yüzden istemedi. Kızımdan biliyorum, ekim doğumlu olmasına rağmen, bir arkadaşımızın kızı var, aynı yıl ocak doğumlu o, benim kızın iki katı:)))) Eşim ısrarla iki ay bekleriz deyince ok. dedim ben de.Mutlaka haber vereceğim canım, beni en alta beklemede felan diye yazarsııınn:)))

Canım hepimiz burada birbirimize desteğiz:)) Hep birlikte çözeceğiz inşallah sorunlarımızı...Geri kalmış olur musun hiç, insan gerek olmayınca araştırmıyor ki böyle olayları. Benim 4,5 sene olmadı, yapmadıkları tetkik kalmadı, haliyle tecrübe olarak geri döndü:))) Düşünsene daha ilk denemede bebeğim olsaydı, bu kadar konu araştırır mıydım ki..Hepimiz öyleyiz, burada bir çok sey öğreniyoruz birbirimizden. Sen tetkiklerini yaptır ki aklında soru işareti kalmasın, tedaviye gerek varsa yaptırırsınız, her şey düzelir merak etme, daha önceden bebeğinin olması gebelik şansını arttırır, meleğine bir kardeş gelir inşallah:)
Haberdar et bizi canım, Allah yardımcın olsun.

Cnm eger kendınden dustuyse dedıgın dgru bnm 4 aylık kurtaj o yyzden korunöa donemı sart...

yapmıycam canım ben regl olcam çünkü erken gebelık testı yaptımm negatıf çıktıı o yuzden umutlanmıyorum benım heycanım falan kalmadı yanıı ama ağrım sızım yok çok şükür
Belki hamilesindir canım ya çıkmıyormuş ya bazen testlerde.geç döllenme falan da olabilir sen yine de dikkat et kendine.
Ben bu gibi durumlarda.hep.hamilelerin buraya ihtiyaci kalmadığı.için geri yazmadıklarini.düşünüyorum bence hepsi şu an mutluluktan uçuyor burası akılladına gelmiyordur bile.ki umarım oyledir herkes kavuşsun melegine

Güzel anne adaylarııı slmmmm :))) nasılsnz bakalımmm??
Bnm bat bgn ama daha gelen giden yok ağrımda yok heralde yine gecikcek bazen 1gün gecikio genelde gelsede bi rahatlasam :))

Son düzenleme:
Kızlar benı hatırlayanınız vardır. Gecen ey gecıkmelı sekılde 4 gün akıntım olmustum regl oldum dedım. Hamıle degılımdır dıye doktorun ıstedıgı kan testını dahı yapmamıstım. Kızlar bu ay yıne beklıyorum regl günüm geldi ama 1 gün gectı hala olmadım. Artık anlamıyorum regl düzenımıme mı bırsey oldu yoksa cok cok az bır ıhtımal düşünerek hamılemıym.... Inanın bılmıyorum. Vajınısmus bıtmek üzere demıstm hala öyle yanı tam bıtmedı kolay aşamasına geldım ama bıtıremedım henüz. 1 senemız doluyor bebek hasretındeyım. Kızlar regl düzenım degısmıs olablırmı.. Rabbim sen hayırlısını nasip et....

Ben de ben de ben deeeee :)

BAT: 1 Mart.

Bi sorunum var ufaktan. Benim baya geç olabilir ama olsun. Geç olsun güç olmasın :)

kıyamaaam kırmızıları gördün sanırsam. üzülme lütfen, beklemesi çok zor oluyor ama burada hep beraber birbirimize destek olarak bekliyoruz. rabbim hayırlısıyla versin inşallah. sıkma canını

yaaaa çok üzüldüm canım yaa, inşallah yeni ayda yeni umutların gerçek olur

Ama 4 yıl olduuuu... çok yorulduuummmmmmm...
Allaaaah'ımmmm sen sabır ver banaa... AMİİNN...

Bu ayda olmadı canım...
Yeni bat 11 mart

Ama 4 yıl olduuuu... çok yorulduuummmmmmm...
Allaaaah'ımmmm sen sabır ver banaa... AMİİNN...

çok zor canım, biliyorum. Ama Allah bize de nasip edecektir bir gün, ne yapalım. belki de pes etsek her şey kendiliğinden gelecek diyorum bazen. bekleye bekleye zorlaştırıyor muyuz işimizi bilmiyorum ki.

burda bana yarenlik ettiginiz için allah razı olsun allah ne muradın var ise nasip etsin sanada işllh allahın izniyle herşey yoluna girek ...beni kontrol eden doktora gittim rahiç röntgeninin 600tl oldugunu söledi ben de vaz geçtim yani tüplerimin kapalı olma ihtimali yok bu dar günümüzde kendimizi sıkıntıya sokup o parayı ayarlayıp yaptırsak temiz çıkacak.ben daha 30 yaşndayım bu benim 2ci evliligim ilk eşimle çok problemlerimiz vardı hamile kaldıydım 2 defa aldırdılar... şimdiki eşimlede ilk yılımızda hamile kaldım rahatsızdım o denemlerde hastanede tedavi görüyordum aldıgım ilaçlardan dolayı onuda aldırmak zorunda kaldık 2ci senemizde tekrar hamile kaldım kızım oldu çok şükür 5 yaşında şuan:)))...3ay önce adetim bitti bir hafta sonra tekrar kan gelmeye başladı ala ala dedim neden kan geliyor karsıklarımda agrıyordu hastaneye gittim kontrol ettiler hamlesin düşün yapıyorsun tam oluşmamış dediler öle düştü oda....yani bu durumda tüplerim %100 kaç kapalı olma ihtimali var sizce :))))bugün tahlil yaptırmak için hastaneye gittim kadın 45 yaşında ve hamile şok oldum bide görsen dersinki 50 yaşında var dersin o derece yani:)))yüce rabbim herşeyin enneyisini bilen ve yapandır elbet günü saati geldiginde bizlere de verecek:))))kafanı şişirdim içimdekileri anlatmak istedim ...:))

çok zor canım, biliyorum. Ama Allah bize de nasip edecektir bir gün, ne yapalım. belki de pes etsek her şey kendiliğinden gelecek diyorum bazen. bekleye bekleye zorlaştırıyor muyuz işimizi bilmiyorum ki.

Aslında öyle.. stres yapmazsak daha kolay olacak ama o stresle biz gebelik şansımızı daha da düşürüyoruz maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…