çok zor canım, biliyorum. Ama Allah bize de nasip edecektir bir gün, ne yapalım. belki de pes etsek her şey kendiliğinden gelecek diyorum bazen. bekleye bekleye zorlaştırıyor muyuz işimizi bilmiyorum ki.
Ben de ben de ben deeeee :)
BAT: 1 Mart.
Bi sorunum var ufaktan. Benim baya geç olabilir ama olsun. Geç olsun güç olmasın :)
Ama 4 yıl olduuuu... çok yorulduuummmmmmm...
Allaaaah'ımmmm sen sabır ver banaa... AMİİNN...
burda bana yarenlik ettiginiz için allah razı olsun allah ne muradın var ise nasip etsin sanada işllh allahın izniyle herşey yoluna girek ...beni kontrol eden doktora gittim rahiç röntgeninin 600tl oldugunu söledi ben de vaz geçtim yani tüplerimin kapalı olma ihtimali yok bu dar günümüzde kendimizi sıkıntıya sokup o parayı ayarlayıp yaptırsak temiz çıkacak.ben daha 30 yaşndayım bu benim 2ci evliligim ilk eşimle çok problemlerimiz vardı hamile kaldıydım 2 defa aldırdılar... şimdiki eşimlede ilk yılımızda hamile kaldım rahatsızdım o denemlerde hastanede tedavi görüyordum aldıgım ilaçlardan dolayı onuda aldırmak zorunda kaldık 2ci senemizde tekrar hamile kaldım kızım oldu çok şükür 5 yaşında şuan:)))...3ay önce adetim bitti bir hafta sonra tekrar kan gelmeye başladı ala ala dedim neden kan geliyor karsıklarımda agrıyordu hastaneye gittim kontrol ettiler hamlesin düşün yapıyorsun tam oluşmamış dediler öle düştü oda....yani bu durumda tüplerim %100 kaç kapalı olma ihtimali var sizce :))))bugün tahlil yaptırmak için hastaneye gittim kadın 45 yaşında ve hamile şok oldum bide görsen dersinki 50 yaşında var dersin o derece yani:)))yüce rabbim herşeyin enneyisini bilen ve yapandır elbet günü saati geldiginde bizlere de verecek:))))kafanı şişirdim içimdekileri anlatmak istedim ...:))
aynı bat günlerimiz canım Allah yardımcımız olsun.
Ama 4 yıl olduuuu... çok yorulduuummmmmmm...
Allaaaah'ımmmm sen sabır ver banaa... AMİİNN...
Aslında öyle.. stres yapmazsak daha kolay olacak ama o stresle biz gebelik şansımızı daha da düşürüyoruz maalesef...
allah hepimizin yardımcısı olsun benim 5 yaşında kızım var şükürler olsun allah ama bitane daha kardeş istiyorum kızıma yapalım 3 yıla yakındır korunmuyoruz hala olmadı sadece 3 ay önce düşük yaptım adet üstüne kalmışım oda oluşmamış düştü ...sabretmekten başka çeremiz yok herşeyin hayırlısı işllh dayanın oluruna bıraktım ben çok üstüne gidine olmuyor
Çok stres yapmayalım, stres de olmamasına etken. Benim 1 yılı bulabilir hamileliğim, ama Allah bu, hiç belli olmaz :)
bazen doğruyu bilmek yetmiyor kiher ay bu ay beklemiycem, günleri saymıycam, belirtileri yoklayıp durmuycam diyorum ama yumurtlama günümü geçirdikten sonra adet tarihimi beklerken kendimi kaybediyorum resmen. ah bir becerebilsek artık şunu Allahım inşallah bizimde gönlümüzdekini verir bir an önce.
walla hayran kaldım ne kadar hazırlıklısın öyle:) ama stres yapıyoruz ister istemez, aslında buraya yazmamız bile stres yaptıımızın göstermesi. inş rabbim o kadar bekletmez seni.:)))
aynı şeyleri hissediyorum yaşıyorum walla. okuyunca benim bu dedim:) bende çok kararlı oluyorum umut yok diyorum ama adet tarihi yaklaştıkça kendi kendime inandıramıyorum olmadığına. bir çaresi olsa bunun. umut dolmanın hayal kırıklığı olmadan sabırla bekleyebilmenin.... ahhhhh .................ah.......
gerçekten çok zor canım rabbim yardmcımız olsun ben 1 yılda yıldım artık(( tedavi falan görmedin mi canım yada sorun mu var ben yaza kadar olmazsa tüp bebek dşünürüm o kadar beklemek çokkk zor gerçkten hepimiz için.Allah yardımcımız olsun
bazen doğruyu bilmek yetmiyor kiher ay bu ay beklemiycem, günleri saymıycam, belirtileri yoklayıp durmuycam diyorum ama yumurtlama günümü geçirdikten sonra adet tarihimi beklerken kendimi kaybediyorum resmen. ah bir becerebilsek artık şunu Allahım inşallah bizimde gönlümüzdekini verir bir an önce.
aynı şeyleri hissediyorum yaşıyorum walla. okuyunca benim bu dedim:) bende çok kararlı oluyorum umut yok diyorum ama adet tarihi yaklaştıkça kendi kendime inandıramıyorum olmadığına. bir çaresi olsa bunun. umut dolmanın hayal kırıklığı olmadan sabırla bekleyebilmenin.... ahhhhh .................ah.......
Anladınız siz onuuuu
burda bana yarenlik ettiginiz için allah razı olsun allah ne muradın var ise nasip etsin sanada işllh allahın izniyle herşey yoluna girek ...beni kontrol eden doktora gittim rahiç röntgeninin 600tl oldugunu söledi ben de vaz geçtim yani tüplerimin kapalı olma ihtimali yok bu dar günümüzde kendimizi sıkıntıya sokup o parayı ayarlayıp yaptırsak temiz çıkacak.ben daha 30 yaşndayım bu benim 2ci evliligim ilk eşimle çok problemlerimiz vardı hamile kaldıydım 2 defa aldırdılar... şimdiki eşimlede ilk yılımızda hamile kaldım rahatsızdım o denemlerde hastanede tedavi görüyordum aldıgım ilaçlardan dolayı onuda aldırmak zorunda kaldık 2ci senemizde tekrar hamile kaldım kızım oldu çok şükür 5 yaşında şuan:)))...3ay önce adetim bitti bir hafta sonra tekrar kan gelmeye başladı ala ala dedim neden kan geliyor karsıklarımda agrıyordu hastaneye gittim kontrol ettiler hamlesin düşün yapıyorsun tam oluşmamış dediler öle düştü oda....yani bu durumda tüplerim %100 kaç kapalı olma ihtimali var sizce :))))bugün tahlil yaptırmak için hastaneye gittim kadın 45 yaşında ve hamile şok oldum bide görsen dersinki 50 yaşında var dersin o derece yani:)))yüce rabbim herşeyin enneyisini bilen ve yapandır elbet günü saati geldiginde bizlere de verecek:))))kafanı şişirdim içimdekileri anlatmak istedim ...:))
Ohoooo ben çocuk gelişimi okumuştum zaten, kitaplarımı okuyorum tekrar tekrar. Bissürü araştırma yapıp notlar tutuyorum. Daha çalışmalara başlamadan muayene oldum felan :)
İyi ki de olmuşum. Yumurtalık rezervim baya düşük. 3-4 senen var dedi doktor. Sonrasında çocugun olmayacak dedi.
Hatta bebeğimin günlüğü diye bi günlük aldım süper bişi :)
bebeğimizin olmasını bu kadar çok istiyorken düşünmemek çok zor işte değil midilerim becerebiliriz bunu artık. Allahım hepimize önce sabır sonra da bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin tez zamanda.
hadi ya canım bu kötü işte inşallah rabbim en kısa sürede verir de strese yakalanmassın benm gibi :) neler yapılması gerektiğni bizimle de paylaş ki bilgilenelim :)
aynen öyle kokusunu, onu kucağına almanın mutluluğunu sana gülmesinin tadını annnnemmmm diyebilmeyi, uyurken izlemenin doyumsuzluğunu... düşündükçe tüm bunları o kadar zor ki... bebek sahibi olmayı o kadar basite almışım ki meğer.herkesin kolayca olabiliyor gibi kalmış hep aklımda....ama o kadar zormuş kiiiii, okadar değerli olucak ki o yüzden gelsin artık, beklemek zor helede zamanı bilmeyince.şimdi hamile kalsam o da zor geçicek gibime gelmeye başladı, onu kaybetme korkusu insanı mahveder, kazanamamışken bile henüz.
Cnm eger kendınden dustuyse dedıgın dgru bnm 4 aylık kurtaj o yyzden korunöa donemı sart...
benm kürtaj değil canm 15 gün kanamayla parcalar düşürerek attımbugun gittim doktora hala yumurtlamam yok daha erken dedi birkac tane yumurta gördü ama 4mm falan daha kucuk ama belkide yumurtladın catladı dedi bazı folikuller görmüş faan filan kafam cok karısık bıraktm kendı kendıne hayırlısı
Fatmacığım canım seni o kadar iyi anlıyorum ki 4, 5 sene beklemiş biri olarak..inanmayacaksın ama çevremde uzun süredir bebisi artık gelsin diye bekleyen arkadaş ve tanıdıklarımın hep 4 sene sonra bebeği oldu ben de dahil. Bak inanıyorum ki az zamanın kaldı, sadece bir kaç ay... sabrın kalmadı biliyorum, deney hayvanına çevirdiler, laf soktular, canını yaktılar ama geçecek inan ki geçecek az kaldı sabret ve karşılarında dik dur ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?