Hamile kalmayı bekleyenler

çok zor canım, biliyorum. Ama Allah bize de nasip edecektir bir gün, ne yapalım. belki de pes etsek her şey kendiliğinden gelecek diyorum bazen. bekleye bekleye zorlaştırıyor muyuz işimizi bilmiyorum ki.

allah hepimizin yardımcısı olsun benim 5 yaşında kızım var şükürler olsun allah ama bitane daha kardeş istiyorum kızıma yapalım 3 yıla yakındır korunmuyoruz hala olmadı sadece 3 ay önce düşük yaptım adet üstüne kalmışım oda oluşmamış düştü ...sabretmekten başka çeremiz yok herşeyin hayırlısı işllh dayanın oluruna bıraktım ben çok üstüne gidine olmuyor

Ama 4 yıl olduuuu... çok yorulduuummmmmmm...
Allaaaah'ımmmm sen sabır ver banaa... AMİİNN...

gerçekten çok zor canım rabbim yardmcımız olsun ben 1 yılda yıldım artık (( tedavi falan görmedin mi canım yada sorun mu var ben yaza kadar olmazsa tüp bebek dşünürüm o kadar beklemek çokkk zor gerçkten hepimiz için.

Ayyy canımmm sen de neler yaşamışsın...
herkesin yaşadığı kendine ağır geliyor işte canım benimmm..

Ama 4 yıl olduuuu... çok yorulduuummmmmmm...
Allaaaah'ımmmm sen sabır ver banaa... AMİİNN...

gerçekten çok zor canım rabbim yardmcımız olsun ben 1 yılda yıldım artık (( tedavi falan görmedin mi canım yada sorun mu var ben yaza kadar olmazsa tüp bebek dşünürüm o kadar beklemek çokkk zor gerçkten hepimiz için.Allah yardımcımız olsun

Aslında öyle.. stres yapmazsak daha kolay olacak ama o stresle biz gebelik şansımızı daha da düşürüyoruz maalesef...

bazen doğruyu bilmek yetmiyor ki her ay bu ay beklemiycem, günleri saymıycam, belirtileri yoklayıp durmuycam diyorum ama yumurtlama günümü geçirdikten sonra adet tarihimi beklerken kendimi kaybediyorum resmen. ah bir becerebilsek artık şunu Allahım inşallah bizimde gönlümüzdekini verir bir an önce.

Çok stres yapmayalım, stres de olmamasına etken. Benim 1 yılı bulabilir hamileliğim, ama Allah bu, hiç belli olmaz :)

walla hayran kaldım ne kadar hazırlıklısın öyle:) ama stres yapıyoruz ister istemez, aslında buraya yazmamız bile stres yaptıımızın göstermesi. inş rabbim o kadar bekletmez seni.:)))

aynı şeyleri hissediyorum yaşıyorum walla. okuyunca benim bu dedim:) bende çok kararlı oluyorum umut yok diyorum ama adet tarihi yaklaştıkça kendi kendime inandıramıyorum olmadığına. bir çaresi olsa bunun. umut dolmanın hayal kırıklığı olmadan sabırla bekleyebilmenin.... ahhhhh .................ah.......

walla hayran kaldım ne kadar hazırlıklısın öyle:) ama stres yapıyoruz ister istemez, aslında buraya yazmamız bile stres yaptıımızın göstermesi. inş rabbim o kadar bekletmez seni.:)))

Ohoooo ben çocuk gelişimi okumuştum zaten, kitaplarımı okuyorum tekrar tekrar. Bissürü araştırma yapıp notlar tutuyorum. Daha çalışmalara başlamadan muayene oldum felan :)

İyi ki de olmuşum. Yumurtalık rezervim baya düşük. 3-4 senen var dedi doktor. Sonrasında çocugun olmayacak dedi.
Hatta bebeğimin günlüğü diye bi günlük aldım süper bişi :)

bebeğimizin olmasını bu kadar çok istiyorken düşünmemek çok zor işte değil mi dilerim becerebiliriz bunu artık. Allahım hepimize önce sabır sonra da bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin tez zamanda.

destekleriniz için çok sağolun canlar...

Anladınız siz onuuuu

Fatmacığım canım seni o kadar iyi anlıyorum ki 4, 5 sene beklemiş biri olarak..inanmayacaksın ama çevremde uzun süredir bebisi artık gelsin diye bekleyen arkadaş ve tanıdıklarımın hep 4 sene sonra bebeği oldu ben de dahil. Bak inanıyorum ki az zamanın kaldı, sadece bir kaç ay... sabrın kalmadı biliyorum, deney hayvanına çevirdiler, laf soktular, canını yaktılar ama geçecek inan ki geçecek az kaldı sabret ve karşılarında dik dur ne olur...

Canım çok zor günler geçirmişsin, çok güçlü bir hatun olmalısın. Ama artık geride kaldı hepsi, bundan sonra herşey çok daha iyi olacak merak etme.
Rahim filmi çok pahalıymıs. Ben devlet Hastanesinde çektirmiştim. Yok mu yakınlarında kadın doğum hastanesi ya da normal bir hastane de olur. Testlerinizi orada yaptırın bence tatlım, özel hastanelerde astarı yenini geçiyor. Devlette tetkikler bitince tedavinizi olup olmazsa yumurta vb takibi için özele gidersiniz.
Kafa şisirmek ne demek tatlım, olur mu hiç, bir daha duymayayım) dertleşiyoruz şurda:))

hadi ya canım bu kötü işte inşallah rabbim en kısa sürede verir de strese yakalanmassın benm gibi :) neler yapılması gerektiğni bizimle de paylaş ki bilgilenelim :)

bebeğimizin olmasını bu kadar çok istiyorken düşünmemek çok zor işte değil mi dilerim becerebiliriz bunu artık. Allahım hepimize önce sabır sonra da bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin tez zamanda.

aynen öyle kokusunu, onu kucağına almanın mutluluğunu sana gülmesinin tadını annnnemmmm diyebilmeyi, uyurken izlemenin doyumsuzluğunu... düşündükçe tüm bunları o kadar zor ki... bebek sahibi olmayı o kadar basite almışım ki meğer.herkesin kolayca olabiliyor gibi kalmış hep aklımda....ama o kadar zormuş kiiiii, okadar değerli olucak ki o yüzden gelsin artık, beklemek zor helede zamanı bilmeyince.şimdi hamile kalsam o da zor geçicek gibime gelmeye başladı, onu kaybetme korkusu insanı mahveder, kazanamamışken bile henüz.

Canım sen baya kaptırmışsın kendini strese

benm kürtaj değil canm 15 gün kanamayla parcalar düşürerek attım bugun gittim doktora hala yumurtlamam yok daha erken dedi birkac tane yumurta gördü ama 4mm falan daha kucuk ama belkide yumurtladın catladı dedi bazı folikuller görmüş faan filan kafam cok karısık bıraktm kendı kendıne hayırlısı
Cnm eger kendınden dustuyse dedıgın dgru bnm 4 aylık kurtaj o yyzden korunöa donemı sart...

Hayır cnm moralını bızma sonucda hamıle kalabılıosun bu cok buyuk bı asama bıraz uzun olacak ama yazıcam. Bana ılk düşüğümde drum şöyle anlatmıştı. Sperm yumurtayla bulusunca 2 4 8 16 32 dıe kromozomlara bolunuo bır yerde eger bu sayılar farklı 3 7 15 31 gıbı karesi olmayan sekılde bolunurse ılerde bı asamada bı pürüz olusuyormus bu hafta hafta organları gelişi kimi bu yanlıs bolunme sonunda 8ayda engellı olusuo kımıde 8 haftalıkken bu hatayı algılıo ve bebegı bırakıo dedi ve sana sunu soleyım bnm bı arkadasıma 8. Haftada kımyasal bu bebek degerlerin beta hcg dusmeye baslar ve kaybedersin dediler ama düşmedi o arkadasımda dr lara kıDı fakat bebek dogdukdan sonra daha 40 cıkmadan 9 amelıyat gexırdı onunda bagırsagı gelişmemiş ve yırtılma olusuodu. O yuzden eger bı bebek düşüyorsa emin olkı birseylerin yanlıs gittiği anlaşılıyor ve bebegı bırakıoo aşlah saglıklı hamılelıkler kucagımıza alacak bbkler nasıp etsınn...

Canımmm Canımmmm İyi ki varsınız....
Beni benim gibi anlayan sizin gibi mükemmel insanlarla tanışmak ne güzel...
Kötüyüm... Dokunsalar ağlayacağım... gereksiz olduğunu biliyorum... Bir gün o bebişin geleceğini ve bu günleri acı bir gülümsemeyle anacağımı çok iyi biliyorum tıpkı ilk bebeğimde olduğu gibi.... Ama olmuyor işte... duygusallık insanın elinde değil işte...
Ama siz var yaaa... Siz iyi ki varsınız beeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…