canım sende hoşgeldin aramıza...
sen nasıl kendi kendine takip yaptın? ovulasyon testi kullandın mı?
aşılaman ne zaman?
çok soru sordum dimi?:18::18::18::18:
yook kendi kendime takip yapmadım 2 gune bir doktor baktı. testte kullanmadım. bugunde oldum aşılamamı. benim yumurtalarım geç buyuyomuş zaten geç adet oluodum hep. muhtemelende tam anlamıyla olgunlaşmıomuş.
10. gün 9 mm
12.gün 13 mm
14.gün 16,5mm
16.gün 21,9mm çatlama iğnem vuruldu
17. gün aşılamam yapıldı...
eğer bebiş olursaa hergunu tek tek ne olmuş yazıcam buralara ki karşılaştırma yapalımmm. çunku biz kadınlar merakktaaan heycandan sakin duramıooz. en azından buralarda aradığımızı bulunca daha sakin oluruz
Canım sen baya kaptırmışsın kendini strese
malesef canımama geçen aylara göre çok çok iyiyim bu ay daha inanıyorum herşey çok güzel olacak
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
ozlemimk 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
optimist3 16 ŞUBAT BEKLEMEDEberfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
checkbone 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
asliaydin 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
nutella88 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
kelebek__16 9 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
filizgoc 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEperisipessa 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
sweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDEfatma86 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
lasya 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
gulsahhh01 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
cems85 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
nurkml 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
Leman24 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
giizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
lulu11 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
enguzelhediyem 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
crayz3527 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
minigmanig 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuma23 23 ŞUBAT BEKLEMEDEzha12 23 ŞUBAT BEKLEMEDE
mertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
esiesi 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
seraptunc 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
adzeynep 1 MART BEKLEMEDE
umuttttt 1 MART BEKLEMEDE
bbbmmm 1 MART BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
isyan123 5 MART BEKLEMEDE
serAynn 8 MART BEKLEMEDE
mervesvr 9 MART BEKLEMEDE
feelcrying 9 MART BEKLEMEDE
nazende88 10 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
bebegims 12 MART BEKLEMEDE
zeyy88 12 MART BEKLEMEDE
ozlemsahin bir sonraki ay
eses07 bir sonraki ay
tamayy bir sonraki ay
wen bir sonraki ay
Kızlar benı hatırlayanınız vardır. Gecen ey gecıkmelı sekılde 4 gün akıntım olmustum regl oldum dedım. Hamıle degılımdır dıye doktorun ıstedıgı kan testını dahı yapmamıstım. Kızlar bu ay yıne beklıyorum regl günüm geldi ama 1 gün gectı hala olmadım. Artık anlamıyorum regl düzenımıme mı bırsey oldu yoksa cok cok az bır ıhtımal düşünerek hamılemıym.... Inanın bılmıyorum. Vajınısmus bıtmek üzere demıstm hala öyle yanı tam bıtmedı kolay aşamasına geldım ama bıtıremedım henüz. 1 senemız doluyor bebek hasretındeyım. Kızlar regl düzenım degısmıs olablırmı.. Rabbim sen hayırlısını nasip et....
Ohoooo ben çocuk gelişimi okumuştum zaten, kitaplarımı okuyorum tekrar tekrar. Bissürü araştırma yapıp notlar tutuyorum. Daha çalışmalara başlamadan muayene oldum felan :)
İyi ki de olmuşum. Yumurtalık rezervim baya düşük. 3-4 senen var dedi doktor. Sonrasında çocugun olmayacak dedi.
Hatta bebeğimin günlüğü diye bi günlük aldım süper bişi :)
Hayır cnm moralını bızma sonucda hamıle kalabılıosun bu cok buyuk bı asama bıraz uzun olacak ama yazıcam. Bana ılk düşüğümde drum şöyle anlatmıştı. Sperm yumurtayla bulusunca 2 4 8 16 32 dıe kromozomlara bolunuo bır yerde eger bu sayılar farklı 3 7 15 31 gıbı karesi olmayan sekılde bolunurse ılerde bı asamada bı pürüz olusuyormus bu hafta hafta organları gelişi kimi bu yanlıs bolunme sonunda 8ayda engellı olusuo kımıde 8 haftalıkken bu hatayı algılıo ve bebegı bırakıo dedi ve sana sunu soleyım bnm bı arkadasıma 8. Haftada kımyasal bu bebek degerlerin beta hcg dusmeye baslar ve kaybedersin dediler ama düşmedi o arkadasımda dr lara kıDı fakat bebek dogdukdan sonra daha 40 cıkmadan 9 amelıyat gexırdı onunda bagırsagı gelişmemiş ve yırtılma olusuodu. O yuzden eger bı bebek düşüyorsa emin olkı birseylerin yanlıs gittiği anlaşılıyor ve bebegı bırakıoo aşlah saglıklı hamılelıkler kucagımıza alacak bbkler nasıp etsınn...
günaaayyyydınnnn hayırlı cumalarrr
hayırlı cumalarr tatlımmmm
bugün edilenn tüm dualar kabul olurr inşşşş
amin inşallahh tatlımm
gunaydinnn sevgili topik uyeleriihepimiz için güzel bir gün olsuunn
Giiziiiim:)) Nasılsın kuşum, sana bir şey söyleyim mi hamilesiiiin benceeeeeeeeeeee:))))) AY İNŞALLAAAAH:))))
Tatlım, bu ay bebek olmazsa biz yaklaşık 2 ay çalışmama kararı aldık. Sata göre (bu ay olursa tabi) kasımın ilk haftası doğar, ve önümüzdeki iki ay içinde gebe kalırsam doğum tarihi kasım sonu yada aralık sonu gibi olur. Diyeceksin ki "len basarans zaten bebişin olmuyor, bir de tarih mi seçiyorsun":))) Haklısın ama eşim kasım doğumlu, kasım-aralık doğumlu çocukların yaşıtları neredeyse 1 yaş büyük oluyor ya, eşim çok dayak yemiş:))) O yüzden istemedi. Kızımdan biliyorum, ekim doğumlu olmasına rağmen, bir arkadaşımızın kızı var, aynı yıl ocak doğumlu o, benim kızın iki katı:)))) Eşim ısrarla iki ay bekleriz deyince ok. dedim ben de.Mutlaka haber vereceğim canım, beni en alta beklemede felan diye yazarsııınn:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?