Hamile kalmayı bekleyenler

Bugun aşılamamı oldumarkadaşlar.... Şuan sadece şüpheli böyle bi garip hissediorum... halbuki öncesinde garanti gözuyle bakıodum...
anlatayımda karşılaştırma yaparız belki. benim küçük polikstlerim vardı ama doktor çok az bi sıkıntı kesinlikle polikstk over denilemez dedi. eşimdinde normal formlu spermlerinde küçük bi sıkıntı vardı %14ten buyuk olmalıymış %14 çıktı bizimki.ama hızlı sayısı çook fazlaymış o yuzden oranı dengeliomuş. neyse dedik direk aşılama yapalm.
Klomen kullandım. 1 yumurtam oldu 16. gunumde ancak 21,9mm oldu 14. günümde henüz 16mm di çatlama iğnesi vurulacak halde değildi. 16. gunumde iğneyi vurduk. bugunde yani 17. günüm saat 14:00 da aşılamamı yaptık. hayırlısı inşallh. allh isteyen herkeze versin. ama forumda okurken bazı kişiler aşılama yaparken ultrasondan bakıldığını söylemiş. benim doktor bakmadı. aşılamadan sonra çok azıcık kanamam oldu ama onu sölemişti işlemden dolayı olur demişti. aşılama sırasında hiç bi zorluk ağrı acı olmadı. şimdi ise yine bi sıkıntı yok. eğer kendimi çok dinlersem kasıklarımda inceden bi sızı var ama kendimde uyduruo olabilirm. herşey 14 gün sonra belli olacak yanii. bu arada benim bat 26 bat olarak değişicek sanırım bu hesaba göre demi inşallh buraya güzel şeyler yazarım...

canım sende hoşgeldin aramıza...
sen nasıl kendi kendine takip yaptın? ovulasyon testi kullandın mı?
aşılaman ne zaman?
çok soru sordum dimi? :18::18::18::18:

yook kendi kendime takip yapmadım 2 gune bir doktor baktı. testte kullanmadım. bugunde oldum aşılamamı. benim yumurtalarım geç buyuyomuş zaten geç adet oluodum hep. muhtemelende tam anlamıyla olgunlaşmıomuş.
10. gün 9 mm
12.gün 13 mm
14.gün 16,5mm
16.gün 21,9mm çatlama iğnem vuruldu
17. gün aşılamam yapıldı...

eğer bebiş olursaa hergunu tek tek ne olmuş yazıcam buralara ki karşılaştırma yapalımmm. çunku biz kadınlar merakktaaan heycandan sakin duramıooz. en azından buralarda aradığımızı bulunca daha sakin oluruz

Canımmm inşallah hayırlı haberlerini alırız tatlımm benimmm..
yalnız çok dikkat et olur mu? (çok afedersin) wc de bile ıkınma nolur nolmaz.. sonuçta ilk zamanlar pamuk ipliğine bağlı olur bebek canım...
güzel haberlerle inşallah...

BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE

BAT listemiz bana da uğur getirsin :) canım beni de ekler misin listeye, bat 19 şubat​

kısaltayım derken alıntıyı yok etmişim az önce :) canım beni de eklersin değil mi listeye, bat 19. çok inandım ben bu listenin uğuruna bu ay, inşallah birer birer düşeriz listeden hepimiz :)

düzenin değişmiştir canım çalışmalara başlayınca benimde değişti günlerim..stres yapıyoruz ister istemez..olur mu oldu mu? ddiye..o bile etkiliyo döngüyü...

canım sen yine de ümidini kesme benim bi arkadaşıma çocuğun olması çok zor korunmana gerek bile yok demiş doktor..2-3 ay sonra hamile kaldı şok oldu resmen..Alah isterse herşey mümkün...

AYNEN öyle cnm banada doktorumun söyldiği buydu zaten hatta kurtarmak için birşeyler yapabiliriz ama yapmayalım kendi kendine düşsün ilerde sorun çıkabilir risk dediler önce çok üzüldüm müdahele edilmediğine beni kaderime bıraktıklarına belki kurtarılırdı diye çok ağladım çünkü kanaması olan düşük tehlikesi yaşayan birçok anne yatarak dinlenerek o aşamayı atlatıyordu ama bana birşey yapılmadı doktorumunda dediği senin dediğinle aynıydıilerde bebekte sorun oluşmasını göze almanız lazım diyince hiç bir müdahele ettirmedik ve 15 gün sürdü düşme kanımda hamielik değeri yeni bu hafta düştü parcalarda 14.15.günler geldi Bu arada bende yumurtalama sorunu var kendiliğimden hamile klamıyorm klomen +catlatma iğnesiyle kalabilmiştim ama buna şükür en azından o şekilde de olsa kalabiliyorm tüp bebek denemeleriyle defalarca tumayan anneler var halime binlerce şkür VE HEP ŞUNU DİYORM ALLAHIM ÖNCE BENDEN DAHA MÜŞKÜL DAHA UZUN ZMANDIR BEKLEYENLERE DERMAN OLSUN ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE HAYIRLISIYLA ALLAHIM ÇARESİZ ANNE ADAYLARIMIZA YARDIMCI OLSUN

Günaydınlarrrr güzellerrrr nasılsınızzz bakalımmmm :)
Cumamız hayırlı olsunn,hepimizin önce göbüşü donra kucağı bebiş dolsunnnn inşallahh
Bide bideee sevgililer gününüz kutlu olsunnn :))

Son düzenleme:
Günaydınnn Annelerrrr:)))
Haftanın son günü güzel mutlu geçsin . Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun
(her ne kadar kocalarımız biz sevgili değil evliyiz desede)

gunaydinnn kuşum iyiyim benn sen nasılsın :)) bebegiim gönlünden geçen icin cok tesekkur ederiim yaa ahh keskee.... insallahh hepimizin duasi kabul oluur :)))
canimmmn neler de düşünmussunuuzz tebrik ediyorummm ama mantikli yani gayeett umarım herşey gonlumuze gore olur kuşum hayirlisiyla inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…