Günaydınn gizimmmm nasılsınn
Günaydınnn Annelerrrr:)))
Haftanın son günü güzel mutlu geçsin . Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun (her ne kadar kocalarımız biz sevgili değil evliyiz desede)
iyiyimm bebegiimmm senn nasilsinnhahahaaa cok güldüm yazdığına tatlimm hepsi mi öyle derr
Günaydınnn Annelerrrr:)))
Haftanın son günü güzel mutlu geçsin . Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun (her ne kadar kocalarımız biz sevgili değil evliyiz desede)
canım bat ne zaman senin..kaçıncı denemenn
Sende ona sevgili evlenmemiş insanlara denmio bîrbirini seven insanlara denio de kuzummm
ayyyyynen katılıyorumm...erkeklerinde hemen bahanesi bu zatenn
11 mart benim bat canım..geçen ay pas geçtik =) 2 aydır deniyoruz daha..
slm kızlarrrrrr herkeseeeee gunaydınnn ben geldımmmmmmmm
Hoşgeldinnn battaşımm nasılsınnn :))
İimmm bnde kuzucumm :)) bnm kırmızıları bekliorum hala :))
oo çok yenisiniz canım inşş bu ay tutar beklemezsin sen biz gibi
:)))) bakalım bgn ne sürprizler görcez yada göremicez :)) önce bi şu kırmızıları görsem ii olcakta :))
iyiyim bebeğim sen nasılsınnn ben regl olmadımmm sen ne durumdasınnn
ama benim içimden bi ses senin test yapmani soyluyooorrrr
ben bişey göremiycem çiçek yollama işyerine dedim..geliceğini bilince süpriz olmuyo kimesela dün yollasa baya süpriz olurdu hahaha
Evet hep öyle derlerrrriyiyimm bebegiimmm senn nasilsinnhahahaaa cok güldüm yazdığına tatlimm hepsi mi öyle derr
dememmiiiiiii dememmmiiiiSende ona sevgili evlenmemiş insanlara denmio bîrbirini seven insanlara denio de kuzummm
:)))ayyyyynen katılıyorumm...erkeklerinde hemen bahanesi bu zatenn
:)))) bakalım bgn ne sürprizler görcez yada göremicez :)) önce bi şu kırmızıları görsem ii olcakta :))
ben bişey göremiycem çiçek yollama işyerine dedim..geliceğini bilince süpriz olmuyo kimesela dün yollasa baya süpriz olurdu hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?