Hamile kalmayı bekleyenler

Günaydın kızlarr, anneler, anne olmayı sabırsızlıkla bekleyenler :) öncelikle hayırlı cumalar, sonrasında sevgiliier gününüz kutlu mutlu olsun,sonrasında hepimizin göbüşü dolsun... :)

Günaydınnn Annelerrrr:)))
Haftanın son günü güzel mutlu geçsin . Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun
(her ne kadar kocalarımız biz sevgili değil evliyiz desede)

Sende ona sevgili evlenmemiş insanlara denmio bîrbirini seven insanlara denio de kuzummm

:)))) bakalım bgn ne sürprizler görcez yada göremicez :)) önce bi şu kırmızıları görsem ii olcakta :))

ben bişey göremiycem çiçek yollama işyerine dedim..geliceğini bilince süpriz olmuyo ki mesela dün yollasa baya süpriz olurdu hahaha

iyiyimm bebegiimmm senn nasilsinn hahahaaa cok güldüm yazdığına tatlimm hepsi mi öyle derr
Evet hep öyle derlerrrr
Sende ona sevgili evlenmemiş insanlara denmio bîrbirini seven insanlara denio de kuzummm
dememmiiiiiii dememmmiiii
ayyyyynen katılıyorumm...erkeklerinde hemen bahanesi bu zatenn
:)))

:)))) bakalım bgn ne sürprizler görcez yada göremicez :)) önce bi şu kırmızıları görsem ii olcakta :))

Kocacım ole desede yinede hediyemi almış taaa çarş verdiiii:))

slm kızlarrrrrr herkeseeeee gunaydınnn ben geldımmmmmmmm

Hoşgeldin kuzummm

ben bişey göremiycem çiçek yollama işyerine dedim..geliceğini bilince süpriz olmuyo ki mesela dün yollasa baya süpriz olurdu hahaha

benimkide yollamıycak yaaa pfffff yollasa sasırırım zatennn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…