Hamile kalmayı bekleyenler

Ahahahh :))) delisin yaa :))

birazzz herkesin yaptığı şeyleri yapmak sırf öyle olması gerektiği için olması beni çok mutlu etmiyo...mesela eşimin sevgililer gününde çiçek yollaması beni mutlu etmez..onun yerine sabah için ekmek arası peynir yapıp dolaba koyması sabahta unutmıyım diye not yazması beni daha çok mutlu ediyo yerim onu ben

Doğru diosun canım bugün sanki bi zorunluluklmuş gbi oluo oyüzden öle gelio önemli olan bunun dışındaki günler yaptığı ince şeyler :))

merhabalar bende bekleyenlerdenim yeni başladık inşallah rabbim çok aratmadan herkese bu mutluluğu yaşatır

ne olsun işte bu ay çalışmlara başladık bakalım . ovulasyon testide aldım ama daha kullanmam için zaman var adetimin 9. günündeyim bakalım bu ay olacak inşallahhhhhhh

hadi insallahh tatlimm ov. testi ile cok hamile kalan var inşallah biri de sen olursunnn kacinci gün baslicaksinki yapmaya

benimde dünde vardı bugunde var sadece sol tarafımda ve bacağımda ağrı var batma oluyo solda regl sancım yok ama bugun belim ağrıyoo

Biz yumurtayı kaçırdığımız için ben beklemiorum canımm ztn hiçbi belirtimde yok bnm :)) senin belirtilerinde var bak inşallahhh hamişsindir canımmm

hadi insallahh tatlimm ov. testi ile cok hamile kalan var inşallah biri de sen olursunnn kacinci gün baslicaksinki yapmaya

İnşallahh Gizzim. 30 günde bir adet olduğumdan 18.gün olması lazımmış ama ben 16. gün başlıyım diyorummm

geliyor yaniii ((

Yesss :)) yaw gelsinde bitsinnn hmn başlayalım çalışmayaaa bu ay farklı yöntemler denicezz :)) çok hırs yaptık ekimde bırajtık korunmayı kasımda yapamadık bişi ayrıydık aralıkta doğru düzgün çalışmadık ocakta ilaç kullanıodum yumurtayı kaçırdık :))) bu ay hırs yaptık gerekirse hergünn

İnşallahh Gizzim. 30 günde bir adet olduğumdan 18.gün olması lazımmış ama ben 16. gün başlıyım diyorummm

Canımmm bnce şimdiddn başla hiç belli olmaz bnmde genelde 1gün gecikio yani 29günde 1oluo nerdeyse ama 10.gün yumurtam çatlıo 2aydır :))

kızlar bende 5 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz ama olmuyor. bu ay ki adetim dün bitti. yumurtlama gününüzü nasıl hesaplıyorsunuz. doktoramı gitmeliyim yada eczanelerde satılan testlerdenmi almalıyım yardımcı olurmusunuz..

canim 30 gunde bir adet oluyosan yumurtlaman 16. gündür 18 değil. bana sorarsan 10. günden sonra basla. benimde 16. 17. günler yumurtlamam ama bu ay 13. gün fark ettim. arastirdim mümkünmüs

canım ovulasyon testide kullanabilirsin yada şöyle hesapla adetinden itibaren 12-14-16-18. günler önemli onları değerlendir..yada adetin bittikten sonra diğer adetini kadar 2 günde bir ilişki olması daha garanti canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…