Bu ayda olmadı canım...
Yeni bat 11 mart
Ahahahh :))) delisin yaa :))
birazzzherkesin yaptığı şeyleri yapmak sırf öyle olması gerektiği için olması beni çok mutlu etmiyo...mesela eşimin sevgililer gününde çiçek yollaması beni mutlu etmez..onun yerine sabah için ekmek arası peynir yapıp dolaba koyması sabahta unutmıyım diye not yazması beni daha çok mutlu ediyo yerim onu ben
Doğru diosun canım bugün sanki bi zorunluluklmuş gbi oluo oyüzden öle gelio önemli olan bunun dışındaki günler yaptığı ince şeyler :))
Bnde hala olmadım canımmm bgn ağrımda yok dün akşam vardı biraz hayırlısı bakalımm :))
Hahahh kuzumm bnm içimdeki seste akşam olmadan kırmızılar görceksin dio ama :))
peki o zaman bugün kirmizilar teşrif etmezse yarin sabah yapiyomusun testt
ne olsun işte bu ay çalışmlara başladık bakalım . ovulasyon testide aldım ama daha kullanmam için zaman var adetimin 9. günündeyim bakalım bu ay olacak inşallahhhhhhh
Kuzummm kırmızılardan önce kahverengiler teşrif ettiler az önce :)))
merhabalar bende bekleyenlerdenim yeni başladık inşallah rabbim çok aratmadan herkese bu mutluluğu yaşatır
benimde dünde vardı bugunde var sadece sol tarafımda ve bacağımda ağrı var batma oluyo solda regl sancım yok ama bugun belim ağrıyoo
Hadi inşallah yerleşme kanamasıdırr inşallahhhh
hadi insallahh tatlimm ov. testi ile cok hamile kalan var inşallah biri de sen olursunnnkacinci gün baslicaksinki yapmaya
geliyor yaniii((
merhabalar bende bekleyenlerdenim yeni başladık inşallah rabbim çok aratmadan herkese bu mutluluğu yaşatır
İnşallahh Gizzim. 30 günde bir adet olduğumdan 18.gün olması lazımmış ama ben 16. gün başlıyım diyorummm
İnşallahh Gizzim. 30 günde bir adet olduğumdan 18.gün olması lazımmış ama ben 16. gün başlıyım diyorummm
kızlar bende 5 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz ama olmuyor. bu ay ki adetim dün bitti. yumurtlama gününüzü nasıl hesaplıyorsunuz. doktoramı gitmeliyim yada eczanelerde satılan testlerdenmi almalıyım yardımcı olurmusunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?