Hamile kalmayı bekleyenler

benden hiçbir haber yok şekerimmm..
sadece anlamadığım şekilde bir akıntım var..sanırım klomenin etkisi ile..daha çok var bata 5 mart...
sende durumlar ne

Valla canım bnmde 5 mart bndede akıntı war ama drumun bana dedıgı yumurtlama donemınde olur sende o donemdesın tahmın ettıgım kadarıyla ondandırr bu hafta calıscazzz artıkk.. Bıde cıban cıktı onla ugrasıyorum bı yandandaa...

Bnmkındede 24 36 dio cnm ne zmn yapmam gerekıo bn anlayamadım valla bu hafta gun asırı calısalım bari ogff

Bugun çizgi daha net olur büyük ihtimal. En iyisi dediğin gibi gün aşırı çalışmak. Spermler 3 güne kadar yaşayabiliyor ya sorun olmaz. İnşallah miniğine kavuşursun bu ayyyy:))))

günaydın kızlar bugün 6. gün gecıkemın en son 12 subatta kan testı 5in altında çıktı hala yumurtlamadaki gibi şeffaf bi akıntım var ne düşünüceğimi bilemiyorum şimdiye kadar hiç gecikmemişti fikri olan var mı :44:

günaydın canım benim bat 16 mart diye değiştirebilirmisin (

Canım günaydın, bende de pko var, bazen benim de ciddi gecikir adetim. İlk aldığın testte problem olmuş olabilir,bazen oluyor. Pkoda en büyük problem yumurtlama zamanlarının bilinenemesi olduğu için 32-36.günler yumurtlaman olmuş bence. Yumurtlaman geciktiği için adetin gecikmiş bence. Geç döllenme olmuş olabilir, adet söktürücü almaman iyi olmuş, bence biraz daha bekle. Normal adet oluyor olsaydık, yumurtladıktan yaklaşık 14 gün sonra adet olunuyor olsa sen de 36.gün yumurtlamış olsan adetine daha bir kaç gün daha kalmış olmalı. Bence 3 gün kadar daha bekle adet olmazsan,tekrar idrar testi yap. Eğer o zaman da negatif çıkarsa adet söktürücü içersin.
Malesef pko böyle, ben 35-37 günde bir olunca ne kadar seviniyorum bilemezsin:)

Beni de yazın beni de yazın :) 4MART 2014: Beklemede

Bugun çizgi daha net olur büyük ihtimal. En iyisi dediğin gibi gün aşırı çalışmak. Spermler 3 güne kadar yaşayabiliyor ya sorun olmaz. İnşallah miniğine kavuşursun bu ayyyy:))))

İnşallah canmm kavusmakda bnm için çözüm degil tekrar kaybetmek istemiyorumm hayırlısı dıyorumm o yuzden bgnde yapayımda testi yıne resmini çekerimm...

Beni hamile olarak kaydedebilirsiniz darısı bütün isteyenlerin başına

Canım senin adına çookk sevindim darısı başımızaa dua et bizedeeee..

Eki Görüntüle 979622
Bgun yumurtlama gunum herhalde dımııı kızlar

tatlım bende dün yaptım ov. testi silik çıktı akşam bidaha yaptım tek çizgi çıktı. yumurtlama için T bolgesinin C bölgesiyle aynı yada daha koyu olması lazımmış .Şuan seninki pozitif görünüyo yani yumurtlama dönemindesin. Sıkı Çalışş:))

sabah akşam yap testleri o zaman daha iyi yakalarsın tatlım

Herkeseee Günaydın kızlarrrrr,
Bugün akşamdan kalan müthiş bi başağrısıyla uyandım hala devam ediyyoooo. ama gecmişi okurken aldığım hamiş haberleriyleede çokkk mutlu oldummmmmm:))) Darısı başımızaaa inşallahhh

canoooo ne durumdasınnnn

bebeğimmm 15 şubatda inanılmaz bir ağrıyla bırlıkte regl oldummmmmmmmmmm yenı bat ne zaman bılmıorum artık batıda takıp etmıyorum yumurtlama günlerınıdee bu aaydan ıtıbarenn bıraktık eşimle öyle konuştuk benı belırsız dıe ekle lısteyeee

canım geçen ay bende de gecikme oldu stresten sanırım..
ama senin baya gecikmiş..
bence bir test daha yaptır belki geç döllenme olabilir..
adetim düzenli diyorsun çünkü

kızlar günaydın iyi haftalar :) gizzcim benim batı değiştirebilirsin adet oldum yeni bat 13 mart allahım artık bizlerede nasip etsin inşallah... kızlar birde bir konuda fikrinizi almak istyorum ben hormon testlerini vs yaptırdım eşimde aynı sekilde, ancak film çektrimedık(rahim filmi) bir tek o kaldı doktorumla görüştük istersen onuda yapalım diyor ,mayıs 2013 ten beri korunmuyoruz , sizce biraz daha beklemelıyım napıyım bilemiyorum ?:18:

canım geçen ay bende de gecikme oldu stresten sanırım..
ama senin baya gecikmiş..
bence bir test daha yaptır belki geç döllenme olabilir..
adetim düzenli diyorsun çünkü

evet adetim düzenlidir erken olurum ama geç olmak pek başıma gelmedi tabiki strestende olabilir yada geç döllenme çarşamba sabahına kadar olmazsam çarşamba sabahı bi kan testi daha yaptırıcam

Canım günaydın bence çektir söylendiği gibi çok acı veren bir işlem değil 2 dakika adet sancısı gibi bir ağrı oluyor hem tüplerin açıkmı bakılmış olur birde ufak yapışıklıklar falan varsa ilaçla açılıyor çekildikten sonraki 3 ayda şansın daha yüksek oluyor bu filmden sonra hamile kalanda çok

evet adetim düzenlidir erken olurum ama geç olmak pek başıma gelmedi tabiki strestende olabilir yada geç döllenme çarşamba sabahına kadar olmazsam çarşamba sabahı bi kan testi daha yaptırıcam

bencede canım..eğer negatifsede doktoruna bir görün bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…