bebeğimmm 15 şubatda inanılmaz bir ağrıyla bırlıkte regl oldummmmmmmmmmm yenı bat ne zaman bılmıorum artık batıda takıp etmıyorum yumurtlama günlerınıdee bu aaydan ıtıbarenn bıraktık eşimle öyle konuştuk benı belırsız dıe ekle lısteyeee
kızlar günaydın iyi haftalar :) gizzcim benim batı değiştirebilirsin adet oldum yeni bat 13 martallahım artık bizlerede nasip etsin inşallah... kızlar birde bir konuda fikrinizi almak istyorum ben hormon testlerini vs yaptırdım eşimde aynı sekilde, ancak film çektrimedık(rahim filmi) bir tek o kaldı doktorumla görüştük istersen onuda yapalım diyor ,mayıs 2013 ten beri korunmuyoruz , sizce biraz daha beklemelıyım napıyım bilemiyorum ? :18:
hadi yaaaa(( kuzum benimm hayirlisi olsunn fazla da dusunmemek gerek işte inşallah bundan sonraki ustune dusmedigin ilgilenmedigin ay ay süpriz yapar bebegin..herseyin hayirlisi canoo saglik olsunn..
canim benim daha zamanı degilmis demekki hayirlisi olsun Rabbim nasip edecegi zamani bilir değiştiriyorum batini
abartısız 2 saat ağladımm ilk defa ağladım ama oda sınırlerım bozulduu yaa olmadım olmadımm bırde ağrım oldu kı acıllık oluyodum yanıı sonra dedım kı artık takıp netmıycemm hiçç batımı bıle takıp etmıcem nasılsa olcağımda belım ağrıo yanıma pedımmm hep varr çok yıpranıyorum gerek yok bukadar yıpranmaya
herkese gunaydiinnn guzel annelerr ve adaylariiiyi bir hafta olsun herkes için
Canım senin adına çookk sevindim darısı başımızaa dua et bizedeeee..
tatlım bende dün yaptım ov. testi silik çıktı akşam bidaha yaptım tek çizgi çıktı. yumurtlama için T bolgesinin C bölgesiyle aynı yada daha koyu olması lazımmış .Şuan seninki pozitif görünüyo yani yumurtlama dönemindesin. Sıkı Çalışş:))
sabah akşam yap testleri o zaman daha iyi yakalarsın tatlım
en iyisi araştırmak tatlim hadi kolay gelsin..aklina takilan bise olursa sorabilirsin bilgimiz varsa yardimci oluruz..[/QU
merhaba. ya şey sorcaktım. ovulasyon testlerinde hangi marka almalıyım??
Cnm bnm dun bu test cıktı ama 24 48 saat sonra dioo bugun calısmalara baslıcamm ama hergunmu yapsak ıkı gune bırmı yoksa hazır yapmıskennn2-3 sefer mi yapsak valla bn kafam karıstıı yaa:))))
canım sen nasılsın 18 şubatmış batın gelen giden varmı?
spermin en kaliteli olması için iki ilişki arası en az 36-48 saat olması lazımmış. 1 gün yap bi gün yapma. zaten spermler 3 güne kadar yaşıyoooo
iyiyimm bebegiimmm sen nasılsın yok canim gelen giden bakalim ne olacak en zor gunlere girdik
abartısız 2 saat ağladımm ilk defa ağladım ama oda sınırlerım bozulduu yaa olmadım olmadımm bırde ağrım oldu kı acıllık oluyodum yanıı sonra dedım kı artık takıp netmıycemm hiçç batımı bıle takıp etmıcem nasılsa olcağımda belım ağrıo yanıma pedımmm hep varr çok yıpranıyorum gerek yok bukadar yıpranmaya
GİZZZZ belirti varmı pekii???
nasılsinn canimm
Amiiin bütün güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim geçen cumartesi evde silik cizgi cıkmıştı pazar daha belirgindi pazartesi kan verdim salı sonucu aldım 87 idibenim farkettigim şeyler kasık larda özellikle sol tarafta sizlama gibi sancı gibi birseyler di ve göğüslerimde acayip sisti herzamanki nden fazlaydı yani ve mavimsi damarlar belirginlesti en önemlisi bizim ilk denememiz olmasına rağmen hissediyordum hamile olduğumu insanın içine o his geliyo yani darısı başınıza
Bekliyoruz işte napalım senin bat yarın inşallah güzel haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?