Hamile kalmayı bekleyenler

hadi yaaaa (( kuzum benimm hayirlisi olsunn fazla da dusunmemek gerek işte inşallah bundan sonraki ustune dusmedigin ilgilenmedigin ay ay süpriz yapar bebegin..herseyin hayirlisi canoo saglik olsunn..

canim benim daha zamanı degilmis demekki hayirlisi olsun Rabbim nasip edecegi zamani bilir değiştiriyorum batini

hadi yaaaa (( kuzum benimm hayirlisi olsunn fazla da dusunmemek gerek işte inşallah bundan sonraki ustune dusmedigin ilgilenmedigin ay ay süpriz yapar bebegin..herseyin hayirlisi canoo saglik olsunn..

abartısız 2 saat ağladımm ilk defa ağladım ama oda sınırlerım bozulduu yaa olmadım olmadımm bırde ağrım oldu kı acıllık oluyodum yanıı sonra dedım kı artık takıp netmıycemm hiçç batımı bıle takıp etmıcem nasılsa olcağımda belım ağrıo yanıma pedımmm hep varr çok yıpranıyorum gerek yok bukadar yıpranmaya

Üzülme cnm kısmet değîlmiş bu ay ikimiz içinde

Cnm bnm dun bu test cıktı ama 24 48 saat sonra dioo bugun calısmalara baslıcamm ama hergunmu yapsak ıkı gune bırmı yoksa hazır yapmıskennn2-3 sefer mi yapsak valla bn kafam karıstıı yaa:))))

Cnm bnm dun bu test cıktı ama 24 48 saat sonra dioo bugun calısmalara baslıcamm ama hergunmu yapsak ıkı gune bırmı yoksa hazır yapmıskennn2-3 sefer mi yapsak valla bn kafam karıstıı yaa:))))

spermin en kaliteli olması için iki ilişki arası en az 36-48 saat olması lazımmış. 1 gün yap bi gün yapma. zaten spermler 3 güne kadar yaşıyoooo

canim benimm nolur aglayip yipratma kendini bak ne güzel düşünmüşsun inan biz taktigimiz aklimizdan cikaramadigimiz icin olmuyor tek sorun bu ama tebrik ediyorum seni doğru dusunceyi bulmussun

amin insallahh tatlimm benim güzel dileklerin için çok teşekkürlerr bizimle belirtilerini paylastigin icin de..Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin guzel anne tekrardan tebrikleerrrr

kızlar merhaba. bende 2 aydır korunmuyorum ve istiyorum. adetlerim düzenli korunmayı bırakınca hemen olur diye düşünmüştüm ama olmadı. bende endişeliyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…