kızlar merhaba. bende 2 aydır korunmuyorum ve istiyorum. adetlerim düzenli korunmayı bırakınca hemen olur diye düşünmüştüm ama olmadı. bende endişeliyim artık
öyle canım zaman geçiyor hepimiz için hayırlı haberler inşallah....
Tam 12sinde yaptirdim ama 5 in altini gostermiyodu test bide ben gec yumurtluyorum ama ne kac oldugunu bilmiyorum belki cok ama cok kucuk bi ihtimal gec dollenme olabilir 😒
hosgeldin canimm nasıl korunuyordunuz
ah insallahhh tatlimm hayal etmek istemiyorum üzülmemek icin ama eşimi gorunce daha çok üzülürüm heralde..
isyan etmiyorum cnm ama her hamile haberi aldığımda boğazım düğümleniyor sanki ağlamaktn kendimi alamıyorum.
Ben ağlamaya başlayınca eşimde kıskançsın diyo daha çok üzülüyorum,ağlamamın kıskançlıkla alakası olmadığını anlamıo ve bende anlatamıyorum zatn
merhaba hoşbuldum. doğalyollarla hep eşim korundu cnm.
Aynenn bıde mesela bu hafta ıstırahat edip ayagımı sıcak tutmam laZım dimii
Evet bende öyle oluyorum anlıyorum seni ama hayal etmemek elimizde değil ki canım benim inşallah bu hafta güzel haberler ver bize
ne güzel canim benim Rabbim en kisa zamanda hayirlisini nasip eder inşallahh..
inşallah cnm. folik asit alıp kafama göre kullansam bişey olur mu bilginiz var mı
canlarimm ben çıkıyorumm disarda işlerim var bugun giremeyebilirim kendinize cok iyi bakin guzel haberler duymak umidiylee..Öpüyorum sizii
Slm hanımlar bu gun ıdrar testı yaptım ve ıkıncı cızgı bırıncıınden daha az bellı olıyor ama yınede gorunmıcek gıbı degıl adet gınım ıse 17 gun gectı bu ay gelmedı acaba hamılemıyım?
inşallah cnm. folik asit alıp kafama göre kullansam bişey olur mu bilginiz var mı
Slm hanımlar bu gun ıdrar testı yaptım ve ıkıncı cızgı bırıncıınden daha az bellı olıyor ama yınede gorunmıcek gıbı degıl adet gınım ıse 17 gun gectı bu ay gelmedı acaba hamılemıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?