Hamile kalmayı bekleyenler

ah insallahhh tatlimm hayal etmek istemiyorum üzülmemek icin ama eşimi gorunce daha çok üzülürüm heralde..

Evet bende öyle oluyorum anlıyorum seni ama hayal etmemek elimizde değil ki canım benim inşallah bu hafta güzel haberler ver bize

canimm madem öyle esinin yaninda güçlü durmaya calis ağlama Rabbim verecektir zamani gelince içini ferah tut..

canlarimm ben çıkıyorumm disarda işlerim var bugun giremeyebilirim kendinize cok iyi bakin guzel haberler duymak umidiylee..Öpüyorum sizii

slm kızlar nasılsınızz.

benim belimde kasıklarımda ağrı var ya adetim bitti bu ağrılar geçmedi

Slm hanımlar bu gun ıdrar testı yaptım ve ıkıncı cızgı bırıncıınden daha az bellı olıyor ama yınede gorunmıcek gıbı degıl adet gınım ıse 17 gun gectı bu ay gelmedı acaba hamılemıyım?

adetlerin düzensiz mi? eger öyleyse bekle derim. ama düzenliyse kesin hamilesindir

merhaba arkadaşlar ben 33 yaşındayım 1 kızım var 7 yaşında 2. bebek için uğraşıyorum 5 aydır ovulasyon testiyle de denedim stres yapmayayım diyorum fakat adetime 10 gün kala sürekli aklıma geliyo oldumu acaba tuttumu kendimde belirtiler aramaya başlıyorum göğüslerim mi acıyo karnı mı ağrıyo strese giriyorum ...

eee kan testi yapmak için daha ne bekliyorsun. Kan testini yaptır ve bebeğinin kaç haftalık olduğunu öğrennnn hayırlı olsunnn şimdidenn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…