Hamile kalmayı bekleyenler

canimm ne durumdasınn

cnm hala adet olmadım bugün 6. gün idrar testinde bişey çıkmadı sabah yaptım ya stresten gecikiyo normalde hiç olmaz ama yada geç döllenme dicem ama ümitlenmek istemiyorum, çarşambaya kadar beklicem çarşamba sabahı bi kan testi daha yaptırıcam:44:

slm cnm ben kirmizi karti yedim maalessef yeni bat 10 MART listeye eklermisin canim??

modelli 3 ŞUBAT[
ozlemimk 3 ŞUBAT
checkbone 6 ŞUBAT
mervesvr 9 ŞUBAT
filizgoc 10 ŞUBAT
misscareful86 11 ŞUBAT
vegetable 12 ŞUBAT
alaraisil 12 ŞUBAT
perisipessa 12 ŞUBAT
lasya13 ŞUBAT
gulsahhh01 15 ŞUBAT
nurkml 15 ŞUBAT

BAT'ı gecenler ne durumdasınızzzz???

Son düzenleme:
Bu sabah gene geldi kirmizilar bu ayda bosum yani allahim sabir ver yarabbim yeni bat 17 mart tekrar ayni şeyleri yasamaya devam bu ay su incir kuruyle keçi boynuzunu denemeye karar verdim

slm kızlar, 3 gündür yoktum.varmı yeni haberler.benim belim ve yanlarım fena ağrıyor ya beton gibiyim resmen.Vücut kendini hazırlıyormuş böyle.Yarın adet olcakmıyım bakalım.Sizce doktora ne zaman gitmeliyim.Adet bitincedir büyük ihtimalle değil mi? Eşim de ürolojiye mi gitsin??:26:

Canım adetin 2. Veya 3 günü gitmen lazım

Öylemi? Sebebi nedir peki canım? Rahim filmimi çekiyolar yoksa ((

Hayır canım önce o günlerde hormon testi yapılıyor eğer adetliyken gitmezsen 1 ay daha beklemen lazım hemen rahim filmi istemiyor doktorlar ama istese bile korkma ben çektirdim 2 dakika adet sancısı gibi bir ağrı oluyor

Ay bu alet varya o çok canımı yakıyor benim o zaman 2.gün için randevu alayım hemen.tşk canım

Cnm şimdi testi yaptım tek çizgi dun yumurtlama ise calısmadık dun biz( yoksa o testten sonra 24 saat sonramı ılıskı yasıcazz
çift çizgi dün çıktıysa yumurtlama günün bugün olur. çitf çıktıktan sonra 24-36 saat içinde yumurtluyorsun bugün çalışma yap yanii:)))

ben de ov. testine başladım ama zaten bu ay 1 gün arayla çalışma kararı aldık:) sizde ole yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…