Ilgin icin cok tesekkur ederim canim.. o zaman uc dort gun sonra yapayim bakayim haftaya kadar olmazsam gideyim yine doktora.Canım günaydın, bende de pko var, bazen benim de ciddi gecikir adetim. İlk aldığın testte problem olmuş olabilir,bazen oluyor. Pkoda en büyük problem yumurtlama zamanlarının bilinenemesi olduğu için 32-36.günler yumurtlaman olmuş bence. Yumurtlaman geciktiği için adetin gecikmiş bence. Geç döllenme olmuş olabilir, adet söktürücü almaman iyi olmuş, bence biraz daha bekle. Normal adet oluyor olsaydık, yumurtladıktan yaklaşık 14 gün sonra adet olunuyor olsa sen de 36.gün yumurtlamış olsan adetine daha bir kaç gün daha kalmış olmalı. Bence 3 gün kadar daha bekle adet olmazsan,tekrar idrar testi yap. Eğer o zaman da negatif çıkarsa adet söktürücü içersin.
Malesef pko böyle, ben 35-37 günde bir olunca ne kadar seviniyorum bilemezsin:)
günaydın canım yok canım bugün sabah itibariyle kırmızılar geldi çok ümitlenmiştim 2 gün gecikince ama kısmet işte
amin insallahh tatlimm Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah..
çift çizgi dün çıktıysa yumurtlama günün bugün olur. çitf çıktıktan sonra 24-36 saat içinde yumurtluyorsun bugün çalışma yap yanii:)))
ben de ov. testine başladım ama zaten bu ay 1 gün arayla çalışma kararı aldık:) sizde ole yapın
Canım senin adına çookk sevindim darısı başımızaa dua et bizedeeee..
Ya cnm bizde sözde 1 gun mola 1 gun sex dıoduk ama hastalandım goxumu acamıodum artıkk yapamadık son 1 hafdadr bgun dolu bıgun bos ama yınede eatlamamak lazımm....
Bıde kızlar bırı burda demıskı aynı anda boşalmak şart demiş öle bısey duydunuzmu
Acıkca yazdım kusura bakmayın kızlar
çift çizgi dün çıktıysa yumurtlama günün bugün olur. çitf çıktıktan sonra 24-36 saat içinde yumurtluyorsun bugün çalışma yap yanii:)))
ben de ov. testine başladım ama zaten bu ay 1 gün arayla çalışma kararı aldık:) sizde ole yapın
aynı anda boşalmayı bırak boşalabilen kadın bile çok az bu bilgi doğru değil öyle bi durum yok tabiki kadın da boşalırsa rahim kasıldığı için spermler daha ileri gider ama şart değil ...
canimm madem öyle esinin yaninda güçlü durmaya calis ağlama Rabbim verecektir zamani gelince içini ferah tut..
giizz ben beklemede değilim artık 16 mart diye değiştirir misin ?ben hamilemiyim değilmiyim acaba derken bugün kırmızı kart yedimoysaki belirti arayıp duruyordum..şimdi ise yeni bir ay yeni bir süre başladı benim için..siz ne zamandır bekliyorsunuz bebişlerinizi yada hamile olanlar ne kadar zaman sonra aldılar mutlu haberlerini ?
modelli 3 ŞUBAT[
ozlemimk 3 ŞUBAT
checkbone 6 ŞUBAT
mervesvr 9 ŞUBAT
filizgoc 10 ŞUBAT
misscareful86 11 ŞUBAT
vegetable 12 ŞUBAT
alaraisil 12 ŞUBAT
perisipessa 12 ŞUBAT
lasya13 ŞUBAT
gulsahhh01 15 ŞUBAT
nurkml 15 ŞUBAT
BAT'ı gecenler ne durumdasınızzzz???
Günaydınn anneciklerr ve anne adaylarii nasılsiniizz
Biz burdayız Gizzz merak etmee:)))
günaydın canımmm sen nasılsın esas batın bugün??
giizz ben beklemede değilim artık 16 mart diye değiştirir misin ?
3 gün gecikmeyle kırmızıları gördüm malesef
evet canım bugün doktor günüydü moralim düzeldi biraz :) 3 tane yumurta varmış çok kaliteli doktorum süper gerçekten Allah razı olsun ondan...inanılmaz umut veriyor insana....yumurtalarımın 1 tanesi çatlamış 2 tanes çatlamak üzereymiş... çok önemli günler dedi. iğneye de gerek yok dedi çatlatma için. çok mutlu oldum bende :)))) şansımız % 50 dedi. bakalım bize hangi taraf çıkacak beyaz mı kırmızı mı ? :))))))
cnm hala adet olmadım bugün 6. gün idrar testinde bişey çıkmadı sabah yaptım ya stresten gecikiyo normalde hiç olmaz ama yada geç döllenme dicem ama ümitlenmek istemiyorum, çarşambaya kadar beklicem çarşamba sabahı bi kan testi daha yaptırıcam:44:
slm cnm ben kirmizi karti yedim maalessef yeni bat 10 MART listeye eklermisin canim??
Bu sabah gene geldi kirmizilar bu ayda bosum yani allahim sabir ver yarabbim yeni bat 17 mart tekrar ayni şeyleri yasamaya devam bu ay su incir kuruyle keçi boynuzunu denemeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?