Hamile kalmayı bekleyenler

Ilgin icin cok tesekkur ederim canim.. o zaman uc dort gun sonra yapayim bakayim haftaya kadar olmazsam gideyim yine doktora.

amin insallahh tatlimm Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah..

evet canım bugün doktor günüydü moralim düzeldi biraz :) 3 tane yumurta varmış çok kaliteli doktorum süper gerçekten Allah razı olsun ondan...inanılmaz umut veriyor insana....yumurtalarımın 1 tanesi çatlamış 2 tanes çatlamak üzereymiş... çok önemli günler dedi. iğneye de gerek yok dedi çatlatma için. çok mutlu oldum bende :)))) şansımız % 50 dedi. bakalım bize hangi taraf çıkacak beyaz mı kırmızı mı ? :))))))

Ya cnm bizde sözde 1 gun mola 1 gun sex dıoduk ama hastalandım goxumu acamıodum artıkk yapamadık son 1 hafdadr bgun dolu bıgun bos ama yınede eatlamamak lazımm....
Bıde kızlar bırı burda demıskı aynı anda boşalmak şart demiş öle bısey duydunuzmu

Acıkca yazdım kusura bakmayın kızlar

aynı anda boşalmayı bırak boşalabilen kadın bile çok az bu bilgi doğru değil öyle bi durum yok tabiki kadın da boşalırsa rahim kasıldığı için spermler daha ileri gider ama şart değil ...

aynı anda boşalmayı bırak boşalabilen kadın bile çok az bu bilgi doğru değil öyle bi durum yok tabiki kadın da boşalırsa rahim kasıldığı için spermler daha ileri gider ama şart değil ...

Valla cnm aynı ana denk getrecm dıemi gerilcem bıde bnm gerginliğim bana yeter valla

bende bu ay hamile kalmak istiyorum kasım ayından bu yana deniyoruz bizde 4. yılımız evlilikte uzun süreli korunduğumuz için sanırım biraz sürer bizimkisi off Allah herkesin gönlüne göre versin ya

giizz ben beklemede değilim artık 16 mart diye değiştirir misin ?
3 gün gecikmeyle kırmızıları gördüm malesef

Ben hastalandim yeni bat 16 mart

ayyy canim beniimmm cok cok sevindimmm gozun aydin :)) insan kendini guvende hissediyor dimi tutturdukmu acaba sorusu biraz olsun azaliyor.hadi bakalım iyi degerlendirin madem iyi çalışmalar

Allah Allah hadi inşallah hayırlıdir bu gecıkmenin sebebi tatlimmm

Bu sabah gene geldi kirmizilar bu ayda bosum yani allahim sabir ver yarabbim yeni bat 17 mart tekrar ayni şeyleri yasamaya devam bu ay su incir kuruyle keçi boynuzunu denemeye karar verdim

bebegiiiimmm yaa üzülme lutfen yapacak hic bişeyimiz yok malesef sabretmekten başka..bu ay hayirli degilmis demekki inşallah Rabbim en kisa zamanda hayirlisini nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…