ayyy canim beniimmm cok cok sevindimmm gozun aydin :)) insan kendini guvende hissediyor dimi tutturdukmu acaba sorusu biraz olsun azaliyor.hadi bakalım iyi degerlendirin madem iyi çalışmalar
modelli 3 ŞUBAT[
ozlemimk 3 ŞUBAT
checkbone 6 ŞUBAT
mervesvr 9 ŞUBAT
filizgoc 10 ŞUBAT
misscareful86 11 ŞUBAT
vegetable 12 ŞUBAT
alaraisil 12 ŞUBAT
perisipessa 12 ŞUBAT
lasya13 ŞUBAT
gulsahhh01 15 ŞUBAT
nurkml 15 ŞUBAT
BAT'ı gecenler ne durumdasınızzzz???
evet canım şu ana tam o deönemde olduğumuzu biliyoruz en azından biz şimdiye kadar hep zaamanda hata yapmışız ben onu anladım.bu aya şimdiye kadar hiç olmadığı kadar özenliyiz her konuda bakalım ne olucak.umarım sonucunu alırım çünkü bu ay stres konusunda kendimi çok güzel dizginledim. hayıt içiyorum sürekli prolaktini yükseltmesin diye. ve kendime söz verdim 7 gün gecikme yaşamadan hiç bir şey yapmıcam yani 7 8 mart a kadar beklicem tabi tutabilirsem kendimi ):))
inşallah giziimcanoo Bati gecen ilk uc kisiyi silmek zorunda kaldım valla kaç kere seslendim ama gelip duyan yok haber vermediler napalım insallah hamiledirler de ondan gelmemislerdir..
ole bişeyin şart olduğunu düşünmüyorum. yanii bi çok kadında zaten boşalma olmazken bide aynı ana mı denk gelecekkk yok artıkkk.. ole bişe yok benceeeee..Ya cnm bizde sözde 1 gun mola 1 gun sex dıoduk ama hastalandım goxumu acamıodum artıkk yapamadık son 1 hafdadr bgun dolu bıgun bos ama yınede eatlamamak lazımm....
Bıde kızlar bırı burda demıskı aynı anda boşalmak şart demiş öle bısey duydunuzmu
Acıkca yazdım kusura bakmayın kızlar
Saol canımcımmmmm Aminnnnnnnnnteşekkürler her zaman bütün ısteyenler icin dua edıyorum :) Allah butun ısteyenlere nasıp etsın
ne demek tatlımteşekkür ederimm bebegiiimmm
Merhabalar kızçeleeeer. hamiş haberleri yokmuu, hani güzel haberler. birsürü bat gelmiş hatta geçmiş ne durumdasınız :) ben şahsen hala beklemedeyim, ne gelen var ne giden. bat 9 şubattı hala bekliyorum :)
7şubatta adet oldum ve bitti:-(((
bat 2mart
Allah Allah hadi inşallah hayırlıdir bu gecıkmenin sebebi tatlimmm
gızz beni de listeye ekler misin ???
10 mart..bat günümm...
maalesef geçen ay ki 13 gn gecikmem ve çektiğim bel kasık ağrısı boşuna çıktı..sadece stres gecikmesiymişş((
Beni de yazın beni de yazın :) 4MART 2014: Beklemede
bugün sabah itibariyle halen bişey yok dün 2 taraflı kasık ağrısı oldu onun dışında şeffaf bi akıntım var ama başkada bişey yok hayatımda ilk defa 1 hafta geciktim :44:
çift çizgi dün çıktıysa yumurtlama günün bugün olur. çitf çıktıktan sonra 24-36 saat içinde yumurtluyorsun bugün çalışma yap yanii:)))
ben de ov. testine başladım ama zaten bu ay 1 gün arayla çalışma kararı aldık:) sizde ole yapın
ya canım bişey sorucam. ovulasyon testi kullanmasanda yumurtlama zamanını tutturman mümkünmü? mesela biz bu ay 1 gün ara vererek denedik hep. bat 8 gün sonra. bu şekilde çalışırsak yumurtlama zamanı zaten tutturulur dimi? kafam karıştı
o biraz zor olur ama hadi inşallah tutarsin kendini bebegiimm :))) tebrik ediyorum canimm stres de yapma sakin akisina birak biliyosun hicbir sebep yoksa bile stres en başta etkiliyor
evet canım bugün doktor günüydü moralim düzeldi biraz :) 3 tane yumurta varmış çok kaliteli doktorum süper gerçekten Allah razı olsun ondan...inanılmaz umut veriyor insana....yumurtalarımın 1 tanesi çatlamış 2 tanes çatlamak üzereymiş... çok önemli günler dedi. iğneye de gerek yok dedi çatlatma için. çok mutlu oldum bende :)))) şansımız % 50 dedi. bakalım bize hangi taraf çıkacak beyaz mı kırmızı mı ? :))))))
merhaba tatlım. test yapmadınmı? 1 hafta geçmiş nerdeyse :18: inş. hayırlı haberlerini alırız canım yaa.. benimde daha 10 gün var bata beklemek çok zor.
evetcanım yumurtladıysan kaçırma olasılığın yok ama tutunmayabilir sadece. yoksa zaten gün aşırı ilişkiyle ovulasyon testine gerek kalmıyor.ama geç döllenme olabilir. adet gününe dek devam et gün aşırı.
inşallah canım:)))) sen ne durumdasın? var mı belirti
tşklerr canmmm...
filizgoc değiştirdim canim batini inşallah bi sonraki ay guzel haberler verirsin.
mervesvr niye test yapmıyosunnn caniiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?