Hamile kalmayı bekleyenler

ayyy canim beniimmm cok cok sevindimmm gozun aydin :)) insan kendini guvende hissediyor dimi tutturdukmu acaba sorusu biraz olsun azaliyor.hadi bakalım iyi degerlendirin madem iyi çalışmalar

evet canım şu ana tam o deönemde olduğumuzu biliyoruz en azından biz şimdiye kadar hep zaamanda hata yapmışız ben onu anladım.bu aya şimdiye kadar hiç olmadığı kadar özenliyiz her konuda bakalım ne olucak.umarım sonucunu alırım çünkü bu ay stres konusunda kendimi çok güzel dizginledim. hayıt içiyorum sürekli prolaktini yükseltmesin diye. ve kendime söz verdim 7 gün gecikme yaşamadan hiç bir şey yapmıcam yani 7 8 mart a kadar beklicem tabi tutabilirsem kendimi ):))

canoo Bati gecen ilk uc kisiyi silmek zorunda kaldım valla kaç kere seslendim ama gelip duyan yok haber vermediler napalım insallah hamiledirler de ondan gelmemislerdir..

o biraz zor olur ama hadi inşallah tutarsin kendini bebegiimm :))) tebrik ediyorum canimm stres de yapma sakin akisina birak biliyosun hicbir sebep yoksa bile stres en başta etkiliyor

canoo Bati gecen ilk uc kisiyi silmek zorunda kaldım valla kaç kere seslendim ama gelip duyan yok haber vermediler napalım insallah hamiledirler de ondan gelmemislerdir..
inşallah giziim

ole bişeyin şart olduğunu düşünmüyorum. yanii bi çok kadında zaten boşalma olmazken bide aynı ana mı denk gelecekkk yok artıkkk.. ole bişe yok benceeeee..
teşekkürler her zaman bütün ısteyenler icin dua edıyorum :) Allah butun ısteyenlere nasıp etsın
Saol canımcımmmmm Aminnnnnnnnn
teşekkür ederimm bebegiiimmm
ne demek tatlım

Günaydın hanımlar... Mutlu bi gün olsunnnn

Merhabalar kızçeleeeer. hamiş haberleri yokmuu, hani güzel haberler. birsürü bat gelmiş hatta geçmiş ne durumdasınız :) ben şahsen hala beklemedeyim, ne gelen var ne giden. bat 9 şubattı hala bekliyorum :)

7şubatta adet oldum ve bitti:-(((
bat 2mart

filizgoc değiştirdim canim batini inşallah bi sonraki ay guzel haberler verirsin.

mervesvr niye test yapmıyosunnn caniiim

bugün sabah itibariyle halen bişey yok dün 2 taraflı kasık ağrısı oldu onun dışında şeffaf bi akıntım var ama başkada bişey yok hayatımda ilk defa 1 hafta geciktim :44:

yarin mi yaptiracaksin kan testini bebegiimm :))

Son düzenleme:

ya canım bişey sorucam. ovulasyon testi kullanmasanda yumurtlama zamanını tutturman mümkünmü? mesela biz bu ay 1 gün ara vererek denedik hep. bat 8 gün sonra. bu şekilde çalışırsak yumurtlama zamanı zaten tutturulur dimi? kafam karıştı

evetcanım yumurtladıysan kaçırma olasılığın yok ama tutunmayabilir sadece. yoksa zaten gün aşırı ilişkiyle ovulasyon testine gerek kalmıyor.ama geç döllenme olabilir. adet gününe dek devam et gün aşırı.

o biraz zor olur ama hadi inşallah tutarsin kendini bebegiimm :))) tebrik ediyorum canimm stres de yapma sakin akisina birak biliyosun hicbir sebep yoksa bile stres en başta etkiliyor

inşallah canım:)))) sen ne durumdasın? var mı belirti

Günaydınnn tüm anne adayları...ve anne olmayı dört gözle bkleyen yoldaşalr...:)

ne güzel haber :) canım bata kaç gün var senin? yumurtan çatlamış. benim 8 gün var. 32-33 günde bir olurum en geç. bazen tam günündede olduğum olur. ama tam tarihimden emin olamam hiç bi ay. ama 2-3 gündende fazla gecikmez. acaba benim yumurta çatlamışı işi bitmişmidir? merak ediyorum

merhaba tatlım. test yapmadınmı? 1 hafta geçmiş nerdeyse :18: inş. hayırlı haberlerini alırız canım yaa.. benimde daha 10 gün var bata beklemek çok zor.

tatlııım merhaba test evde yaptım bir kaç gün önce negatif çıktı. anlamadım. ne olcak bakalım. senin de varmış daha. çok zor oluyor ya beklemek gerçekten. rahat olamıyor insan bir türlü. ama burayı ve sizleri keşfettikten sonra ben çok rahatladım, paylaşıyoruz, herkes aynı dertten muzdarip, dert ortakları. en azından bekleme süresini daha çekilir kılıyor. inşallah hep berabercene güzel haberler alırız tatlııım

tabi birde yumurtlama olayı var dimi. ama bu ay o uzayan akıntılarım geldi 1 hafta kadar önce. artık gelmiyor. kesildi. şimdi az biraz beyaz akıntım geliyo.

filizgoc değiştirdim canim batini inşallah bi sonraki ay guzel haberler verirsin.

mervesvr niye test yapmıyosunnn caniiim

canııımmm test yaptım bir kaç gün önce negatif çıktı. negatif çıkıyo ama adette olmuyorum, anlamadım gitti. bugün gidicem inşallah doktora kontrole bakalım ne diycek. keşke güzel haberler verse. ama pekte sanmıyorum, çünkü hiçbir belirtimde yok. ne hamililelik belirtisi hissediyorum ne de adet belirtisi. ne diycek dr bakalım. hayırlısı :) senin bat da bugüüüün canıımm nedir durumlar, güzel haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…