Hamile kalmayı bekleyenler

bitmiş te olabilir canım benm yumurtam çatlmıştı bir tanesi ama doktor bu hafta gün aşırı ilşkiye devam dedi. o yüzden bırakma canım devam et. sennle aynı durumdayız bnde 31 32 günde oluyorum ve çocuk çalışmalarına başladığımdan beri günü tahmin edemiyorum

hayirlisi olsun insallah tatlimm umarim doktorun sana guzel haberler verir sende bizee kuzuum valla elim yüreğimde kurbanlik koyun gibi bekliyorum kafami dagitmaya çalışıyorum ama ne mümkünn :26:

tabi birde yumurtlama olayı var dimi. ama bu ay o uzayan akıntılarım geldi 1 hafta kadar önce. artık gelmiyor. kesildi. şimdi az biraz beyaz akıntım geliyo.

canım bende bu ay o şeffaf akıntı olmadı bende yumruta çatlamadı sanıyordum ama bak çatlamış bir tanesi o yüzden çok bakma ona.

tatlimm kendimi dinlesem çok belirtim var ama ben sadece adet olmaktan korkuyorum ha oldum ha olacam diye kalbim carpiyor :26:

olmazsın inşallah canım dua edicem senn için çok çokkkkk bugün müydü adet günü.

hayirlisi olsun insallah tatlimm umarim doktorun sana guzel haberler verir sende bizee kuzuum valla elim yüreğimde kurbanlik koyun gibi bekliyorum kafami dagitmaya çalışıyorum ama ne mümkünn :26:

ay umarıııım, sağol canım benim kıyamaam.inşallah gecikir de bebiş haberi verirsin bize yaaa ay ne güzel oluur. inşallaah

aynen canım. benim bu 2. ayım ama çok kafama taktım. 1,5 sene korundum ama hap kullanmadım. İnş. bekletmeden, aratmadan Allah'ım tez vakitte evlat sahibi yapar hepimizi.

aynen canım. benim bu 2. ayım ama çok kafama taktım. 1,5 sene korundum ama hap kullanmadım. İnş. bekletmeden, aratmadan Allah'ım tez vakitte evlat sahibi yapar hepimizi.

canıımm aynı durumdayız. bizde 1.5 sene korunduk bizde 2. ayımızdayız. ama biz ilaçla korunduk. amiin tatlımm inşallah rabbim aratmadan hayırla nasip eder bebişlerimizi

inşallah canım..ama sen tükeniyorum yazmışsınnnnnnnnn tükenmeeee:)) ne zamandır bekliyorsun?

yaklaşık 3 yıldır canm..ister istemezz gün geçtik çe tükeniyor insan her ne kdr umutlarımız bitmese de biz tükeniyoruz..sen ne zamndır bkliyorsun

Senin 28 gundemi oluyo canm.. beraber bekleyelm bakalm insallah ikimizde guzel sonuclar aliriz. 10 gun var diye yumurtlamadir dediler bana ama ustune gormusuzdr belkide degilmi:)

canım nasıl gidiyor bekleme süreci :) belirtilerin devam ediyormu? bende kasık ağrısından başka bir belirti yok. göğüslerimde hiç acımıyo. umutlarım tükenmeye başladı. burda herkes en belirgin belirti göğüs ağrısı diyor çünkü

Bencede dgıl yanıı die düşünüyorumn da turkıye nufus artısına bakalım herkes olemı oluoo hıc sanmıyorummm

kızlaaarr bugün ovulasyon testine başlıyorum hergün saat 3 te yapıcam..

kızlaaarr bugün ovulasyon testine başlıyorum hergün saat 3 te yapıcam..

hadi bakalım ben günde 2 kere yapıyorum sabah 11 akşam 10:))

yani tabiki mümkündür bence sonuçta spermler 2-3 güne kadar yaşıyo 1 gün arayla yapıncada mutlaka yumurtlama gününe denk gelir diye düşünüyorumm

sen ne zaman başladın canım test yapmaya?

yaklaşık 3 yıldır canm..ister istemezz gün geçtik çe tükeniyor insan her ne kdr umutlarımız bitmese de biz tükeniyoruz..sen ne zamndır bkliyorsun

ilk çocuk demi canım? Allah sabır versin seni anlıyorumbakma dediğime benm 1 yıl oldu nedense başta istemedim 2 ay ama sonra bir arkadaşımın hamile kalması ile anladım ne kadar çok istediğimi. ama olmayınca olmuyor bende tükenyorum ama umut etmekten başka şansım da yok. destek olalım birbirimize tükenmek yok çalışmaya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…