Ilk yaptigimda tek cizgi vardi bugun yaptigimda ikinci çizgi biraz daha belirgin. O yuzden yunurtlamamin yakın olduğunu düşünüyorum. Ilk defa kullandigim icin bende ov. Testini yumurtlama sonrası bilmiyorumEki Görüntüle 982666
tahminimce yumurtlama cuma yada cumrtesine denk gelecek bakalım:)))aaaa anladımmmevet demekki yaklaşıyo hadi bakalım hayırlısı
tahminimce yumurtlama cuma yada cumrtesine denk gelecek bakalım:)))
ilk çocuk demi canım? Allah sabır versin seni anlıyorumbakma dediğime benm 1 yıl oldu nedense başta istemedim 2 ay ama sonra bir arkadaşımın hamile kalması ile anladım ne kadar çok istediğimi. ama olmayınca olmuyor bende tükenyorum ama umut etmekten başka şansım da yok. destek olalım birbirimize tükenmek yok çalışmaya devam :)
ilk çocuk canm..çalışmaktan canımızz çıktı :)))))
AMİNNN ..AMA İNŞALLAH HEPİMİZN OLUR ...
aynen ole silikte olsa çift çizgiyi görünce en yakın zamanda gebelik testindede görücem bunu diye düşündümm:))çok heyecanlandım yaaa ovu testinde bile olsa iki çizgi görmek mutlu eder insanı herhalde :86: bende bugün başlıycam işte erken mi başlıycam acaba bilmiyorum 9unda adet olmuştum...
yani tabiki mümkündür bence sonuçta spermler 2-3 güne kadar yaşıyo 1 gün arayla yapıncada mutlaka yumurtlama gününe denk gelir diye düşünüyorumm
aynen ole silikte olsa çift çizgiyi görünce en yakın zamanda gebelik testindede görücem bunu diye düşündümm:))
kaç günde bi adet oluyorsun?
30 günse adetinin 13ü günü başlıyorsun canım ovu testi yapmaya benimki 30-32 değişiyo ama ben 12. gün başladım teste.30 gün canım inşallah o günleri hayırlısıyla yaşarız...
30 günse adetinin 13ü günü başlıyorsun canım ovu testi yapmaya benimki 30-32 değişiyo ama ben 12. gün başladım teste.
olmazsın inşallah canım dua edicem senn için çok çokkkkk bugün müydü adet günü.
canim benimm Allah razi olsun cok cok teşekkür ederim evet bugun adet gunu :26:
ay umarıııım, sağol canım benimkıyamaam.inşallah gecikir de bebiş haberi verirsin bize yaaa ay ne güzel oluur. inşallaah
canım nasıl gidiyor bekleme süreci :) belirtilerin devam ediyormu? bende kasık ağrısından başka bir belirti yok. göğüslerimde hiç acımıyo. umutlarım tükenmeye başladı. burda herkes en belirgin belirti göğüs ağrısı diyor çünkü
tatlım bugun mu regl gunun senin durumlar nasıl
evet tatlimm bugun. bilmiyorumki valla suanlik bise yok öylece bekliyorum hayirlisi diyorum sadece..ne zaman test yaparim onuda bilmiyorum cesaret edemem zaten adet olacam diye ödüm kopuyor :26:
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
berfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
asliaydin 6 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
kelebek__16 9 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
mervesvr 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEperisipessa 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
nurkml 15 ŞUBAT BEKLEMEDEoptimist3 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
sewda22 17 ŞUBAT BEKLEMEDE
giizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
enguzelhediyem 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
crayz3527 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
minigmanig 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuma23 23 ŞUBAT BEKLEMEDEzha12 23 ŞUBAT BEKLEMEDE
mertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
sedeff 27 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
esiesi 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
seraptunc 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
adzeynep 1 MART BEKLEMEDE
umuttttt 1 MART BEKLEMEDE
bbbmmm 1 MART BEKLEMEDE
filizgoc 2 MART BEKLEMEDE
03062008 4 MART BEKLEMEDE
sabrina84 4 MART BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
isyan123 5 MART BEKLEMEDE
serAynn 8 MART BEKLEMEDE
feelcrying 9 MART BEKLEMEDE
nazende88 10 MART BEKLEMEDE
Leman24 10 MART BEKLEMEDE
delinefsim 10 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
fatma86 11 MART BEKLEMEDE
bebegims 12 MART BEKLEMEDE
zeyy88 12 MART BEKLEMEDE
nutella88 12 MART BEKLEMEDE
cems85 13 MART BEKLEMEDE
sweetgiirl 14 MART BEKLEMEDE
lulu11 16 MART BEKLEMEDE
gulsahhh01 16 MART BEKLEMEDE
lasya 16 MART BEKLEMEDE
olcayyasemin 17 MART BEKLEMEDE
ozlemsahin bir sonraki ay
eses07 bir sonraki ay
tamayy bir sonraki ay
wen bir sonraki ay
tuanabatu06 bir sonraki ay
Canm benm devam ediyo belirtiler ama kasik agrim olmuyo ama bugn karnm adet agrisi gbi agridi acaba adet donemi yaklasti ondan mi yoksa adet mi olcam diye dusunmeye basladm acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?