Hamile kalmayı bekleyenler

yakında olsa geçmişte olsa silik çıkmıyo mu canım zaten?

Ilk yaptigimda tek cizgi vardi bugun yaptigimda ikinci çizgi biraz daha belirgin. O yuzden yunurtlamamin yakın olduğunu düşünüyorum. Ilk defa kullandigim icin bende ov. Testini yumurtlama sonrası bilmiyorum

tahminimce yumurtlama cuma yada cumrtesine denk gelecek bakalım:)))

çok heyecanlandım yaaa ovu testinde bile olsa iki çizgi görmek mutlu eder insanı herhalde :86: bende bugün başlıycam işte erken mi başlıycam acaba bilmiyorum 9unda adet olmuştum...

ilk çocuk canm..çalışmaktan canımızz çıktı :)))))
AMİNNN ..AMA İNŞALLAH HEPİMİZN OLUR ...

yani tabiki mümkündür bence sonuçta spermler 2-3 güne kadar yaşıyo 1 gün arayla yapıncada mutlaka yumurtlama gününe denk gelir diye düşünüyorumm[/QUOTE]

rahatladım şimdi :) ya tutturamazsak, ara verdiğimiz o bir günde yumurtlarsam diye korkuyodum hep

çok heyecanlandım yaaa ovu testinde bile olsa iki çizgi görmek mutlu eder insanı herhalde :86: bende bugün başlıycam işte erken mi başlıycam acaba bilmiyorum 9unda adet olmuştum...
aynen ole silikte olsa çift çizgiyi görünce en yakın zamanda gebelik testindede görücem bunu diye düşündümm:))
kaç günde bi adet oluyorsun?

yani tabiki mümkündür bence sonuçta spermler 2-3 güne kadar yaşıyo 1 gün arayla yapıncada mutlaka yumurtlama gününe denk gelir diye düşünüyorumm

rahatladım şimdi :) ya tutturamazsak, ara verdiğimiz o bir günde yumurtlarsam diye korkuyodum hep [/QUOTE]

korkmaa yumurtladığın zamanın 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası zaten verili olan onuda tutturmuş oluyorsun:)

30 gün canım inşallah o günleri hayırlısıyla yaşarız...
30 günse adetinin 13ü günü başlıyorsun canım ovu testi yapmaya benimki 30-32 değişiyo ama ben 12. gün başladım teste.

Canm benm devam ediyo belirtiler ama kasik agrim olmuyo ama bugn karnm adet agrisi gbi agridi acaba adet donemi yaklasti ondan mi yoksa adet mi olcam diye dusunmeye basladm acikcasi

evet tatlimm bugun. bilmiyorumki valla suanlik bise yok öylece bekliyorum hayirlisi diyorum sadece..ne zaman test yaparim onuda bilmiyorum cesaret edemem zaten adet olacam diye ödüm kopuyor :26:

canım bugun olmazsan yarın gonull rahatlığıyla idrar testini yap seni biliyorum cunku oyle cok gecikmelerin falan olmuyordu ya da bu kadar rahat deildin kesin bir sey çıkar senden bu gun yarın hadi bebek haberi ver bize

Canım bende katılmak istiyorum aranıza inşallah isteyen herkes sağlıklı bi şekilde kavusur yavrularına
Bat 26 şubat

Canm benm devam ediyo belirtiler ama kasik agrim olmuyo ama bugn karnm adet agrisi gbi agridi acaba adet donemi yaklasti ondan mi yoksa adet mi olcam diye dusunmeye basladm acikcasi

ama bata çok var daha. onun belirtisi olurmu bilemiyorum. benimde dünden beri kasıkla bacak birleşimimde ağrı sızlama çoğaldı. hele dün ve bugün bayağ çoğaldı. bi geliyo bi gidiyo belirtiler :) psikolojikmidir nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…