ama bata çok var daha. onun belirtisi olurmu bilemiyorum. benimde dünden beri kasıkla bacak birleşimimde ağrı sızlama çoğaldı. hele dün ve bugün bayağ çoğaldı. bi geliyo bi gidiyo belirtiler :) psikolojikmidir nedir.
Canım bnmde yumurtlamadan sonraki günler aynı tarif ettiğin gibi agriyordu . İnşallah hamisizdir yaa
ben yumurtlama takibi yapmadım ama akıntılarım geldi o zamanlardada gün aşırı oldugeçen gün bana yumurtlama ağrısıda olabilir dediler ama ben bitmiştir diye düşünüyorum. farklı bi ağrım var. pıt pıt atıyo sanki :) inş. hamişizdir. senin kaç gün vardı bata? benim 27 şubat.
Canım bende katılmak istiyorum aranıza inşallah isteyen herkes sağlıklı bi şekilde kavusur yavrularına
Bat 26 şubat
ah insallahhh bebegiimmm cookk teşekkür ederim insallah Rabbim hepimizin duasını kabul eder. ne oldu gittinmi doktora
Aynen ya bende psikolojkse diye korkuyormya zaten dedign gbi bi var bi yok belirti.. artik deli gbi ordaysan bi belirti ver felan demeye basladm bata kadar delirebilirim haberin olsn:)ama bata çok var daha. onun belirtisi olurmu bilemiyorum. benimde dünden beri kasıkla bacak birleşimimde ağrı sızlama çoğaldı. hele dün ve bugün bayağ çoğaldı. bi geliyo bi gidiyo belirtiler :) psikolojikmidir nedir.
Aynen ya bende psikolojkse diye korkuyormya zaten dedign gbi bi var bi yok belirti.. artik deli gbi ordaysan bi belirti ver felan demeye basladm bata kadar delirebilirim haberin olsn:)
düşünüyorumda önceden yumurtlama ağrısı,kasık batması falan hiç yaşamışmıydım diye. hiç hatırlayamıyorum bile. belki yaşadım ama bebiş düşünmediğim için hiç fark etmemişim bile. ama şimdi kasık batmasında bile sanki bebiş yerine yerşiyomuş gibi karnımı tutuyorum. sankim dayanılmaz bi ağrı.aslında değil yanii
mrb benim batım da 27 şubat 2 ay önce düşük yaptım inş bu sefer olur 1 hafta çnce yogun bisekilde losyon gibi beyaz akıntım oldu ve inanılmaz kasık agrılarım vardı bugün belimde ve kasıklarımda yine agrı var inş bunlar bebisimin belirtileridir :18::18: allah herkese en kısa zamanda bu duyguları tatmayı nasip etsin.
mrb benim batım da 27 şubat 2 ay önce düşük yaptım inş bu sefer olur 1 hafta çnce yogun bisekilde losyon gibi beyaz akıntım oldu ve inanılmaz kasık agrılarım vardı bugün belimde ve kasıklarımda yine agrı var inş bunlar bebisimin belirtileridir :18::18: allah herkese en kısa zamanda bu duyguları tatmayı nasip etsin.
Benmde 26 subat ilk seferdeki belirtilerinde ayni miydi bekleyelm bakalm insallah hamissindir
Benmde 26 subat ilk seferdeki belirtilerinde ayni miydi bekleyelm bakalm insallah hamissindir
Bnm yaşadıklarımı yasamissin bende düşük yaptım kasımda.inşallah önümüzdeki kasımda da aliriz bebelerimizi kucağımiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?