Hamile kalmayı bekleyenler

Benimde bir haftadır bel ağrım dinmiyor yaa kızlar.:---( yumurtlama günlerini iyi degerlendirdik.iki günde bir bismillah dedik başladık.hayirlisi olur inşallah isteyen herkes sağlıklı bi şekilde kavusur yavrusuna amiiiin.Rabbim aratmadan hayırlı zamanda versin bebelerimizi

Canım bnmde yumurtlamadan sonraki günler aynı tarif ettiğin gibi agriyordu . İnşallah hamisizdir yaa

Gizzzz hadi bakalımmm yaaa 5. hamişimiz sen olursun inşallahhh. gelen giden yok dimiiii

Canım bnmde yumurtlamadan sonraki günler aynı tarif ettiğin gibi agriyordu . İnşallah hamisizdir yaa

ben yumurtlama takibi yapmadım ama akıntılarım geldi o zamanlardada gün aşırı oldu geçen gün bana yumurtlama ağrısıda olabilir dediler ama ben bitmiştir diye düşünüyorum. farklı bi ağrım var. pıt pıt atıyo sanki :) inş. hamişizdir. senin kaç gün vardı bata? benim 27 şubat.

İnşallah canım bnmde bnmde 26şubat canım

ah insallahhh bebegiimmm cookk teşekkür ederim insallah Rabbim hepimizin duasını kabul eder. ne oldu gittinmi doktora

Amiiiin canııım amin. Ben gittim dr a ama malesef bebiş haberi yok. Gecikme pcos a bağlı bir gecikmeymiş. Ama başka hiç bir sıkıntı yok çok şükür en azından. Progestana devam edicem işte. Kaldı mart a bizim bebiş umudu. Ama adette olmadım. Benim bat kalsın mı öyle ne yapalım? Tatlımmmmm sende gusel haberler vardir insallah ya kirmizilar gorunmedi insallah?

Aynen ya bende psikolojkse diye korkuyormya zaten dedign gbi bi var bi yok belirti.. artik deli gbi ordaysan bi belirti ver felan demeye basladm bata kadar delirebilirim haberin olsn:)

Aynen ya bende psikolojkse diye korkuyormya zaten dedign gbi bi var bi yok belirti.. artik deli gbi ordaysan bi belirti ver felan demeye basladm bata kadar delirebilirim haberin olsn:)

düşünüyorumda önceden yumurtlama ağrısı,kasık batması falan hiç yaşamışmıydım diye. hiç hatırlayamıyorum bile. belki yaşadım ama bebiş düşünmediğim için hiç fark etmemişim bile. ama şimdi kasık batmasında bile sanki bebiş yerine yerşiyomuş gibi karnımı tutuyorum. sankim dayanılmaz bi ağrı.aslında değil yanii

mrb benim batım da 27 şubat 2 ay önce düşük yaptım inş bu sefer olur 1 hafta çnce yogun bisekilde losyon gibi beyaz akıntım oldu ve inanılmaz kasık agrılarım vardı bugün belimde ve kasıklarımda yine agrı var inş bunlar bebisimin belirtileridir :18::18: allah herkese en kısa zamanda bu duyguları tatmayı nasip etsin.

Bende yumurtlama doneminin farknda degldm gercekten belkide gercekten hamilelik belirtisidr bide gecen gun hamile oldgmu gordm ruyamda cok dusunuyorz sanirm belirti aramak insani cok yoruyo ozellikle bide bende kasiklarma dogru sisknlk var sendede var mi

Benmde 26 subat ilk seferdeki belirtilerinde ayni miydi bekleyelm bakalm insallah hamissindir

Bnm yaşadıklarımı yasamissin bende düşük yaptım kasımda.inşallah önümüzdeki kasımda da aliriz bebelerimizi kucağımiza

Kuzlar bnde ovu testını ctesı basladım pazar günü çift çizgi oldu 24 48 saat sonra dollenme yazıo testte dun calıstık... Bgunde dra gttım dr um bayagaa yumurtlama olmus catlamışda bu hafta çalışın ama brnce bı ıkı aydaha dinlenseydın dedı bişeymi var dedıim yoooo sadece iyice toparlanman pıhtı laşma ilacı en az 8 ay kullanılması lazm dedı şaşırdım kaldımm ne yapcm bılmıomm

Benmde 26 subat ilk seferdeki belirtilerinde ayni miydi bekleyelm bakalm insallah hamissindir

Amin inş öyle yiz dir :))aslında aralıkta yaptığım düşük 2. Düşügum. ilk bebeğimde hissetmistim ve tum belirtiler vardı nerdeyse göğüs ağrısı kasık ağrısı sık idrara çıkma ancak 2. Bebeğimde mide bulantısı ve baş ağrısı olmuştu birde kasık ağrısı sanırım her hamilelikte değişiyor yani doktora öyle demişti inş en kisa zamanda tekrar Hamis oluruz 😞😞

Slm kızlar.Bugun 30.günüm hala olmadım regl. Ama hiç olmadığım kadar karnım şiş,hafif ağrı ve bacaklarımda ağrılar..Fena olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…