canim benimm Allah razi olsun cok cok teşekkür ederim evet bugun adet gunu :26:
Insallah ya insallah sagliklica kucagina almayi nasip eder Allah. Tabi oncelikle insallah hamissindir :)Amin inş öyle yiz dir :))aslında aralıkta yaptığım düşük 2. Düşügum. ilk bebeğimde hissetmistim ve tum belirtiler vardı nerdeyse göğüs ağrısı kasık ağrısı sık idrara çıkma ancak 2. Bebeğimde mide bulantısı ve baş ağrısı olmuştu birde kasık ağrısı sanırım her hamilelikte değişiyor yani doktora öyle demişti inş en kisa zamanda tekrar Hamis oluruz 😞😞
Bnmde 26şubat hadi hayirlisi bat adasim
Bat adasm :) cok iyiymis:)) beraber bekleyelm baklm kirmizilari gormeyzde bu sefer olur insallah tum isteyenlere versin Allah
Insallah ya insallah sagliklica kucagina almayi nasip eder Allah. Tabi oncelikle insallah hamissindir :)
mrb benim batım da 27 şubat 2 ay önce düşük yaptım inş bu sefer olur 1 hafta çnce yogun bisekilde losyon gibi beyaz akıntım oldu ve inanılmaz kasık agrılarım vardı bugün belimde ve kasıklarımda yine agrı var inş bunlar bebisimin belirtileridir :18::18: allah herkese en kısa zamanda bu duyguları tatmayı nasip etsin.
Ya kızlar belirtiler için erken mi acaba diyorum ama şimdi yemekten geldim acayip midem bulanıyor bu arada da bel ağrım devam ve sırtıma doğru ağrılar var off ya kendimi çok mu dinliyorum acaba??
Bende yumurtlama doneminin farknda degldm gercekten belkide gercekten hamilelik belirtisidr bide gecen gun hamile oldgmu gordm ruyamda cok dusunuyorz sanirm belirti aramak insani cok yoruyo ozellikle bide bende kasiklarma dogru sisknlk var sendede var mi
merhaba canım benimde bat 27 şubat. tarihlerimiz aynı. inş. bebiş haberi alırız aynı günlerde :)
benimde 27 şubat. bende sadece kasık ağrısı var. onun içinde erken dediler ama bilemiyorm :) bazıları 10 gün öncesinden adet belirtisi gibi başlar belirtiler diyolar. adet belirtisi bu kadar olmazmış.
evet canım bende gaz gibi şişkinlik var. ama benim göğüs ağrım falan yok. o biraz kafamı karıştırıyor. herhalde yine olmadı diyorum arada.
nasıl belirtin var mi bat adasim bnm bel ağrım geçmedi bi haftadır nerdeyse.doktorumu aradim Panadol verdi.bakalım inşallah geçer
Ya ben uyuyorm uyaniyorm ayaklarm surekli agriyo. Belim agriyo karnmdan kasiklarima dogru siskinlik var goguslermn kenarlari degince aciyo sernin baska belirtin var mi bat adasim:)
Bnmde goguslerim ara ara sızlıyor.karnım sanki 5 aylık hamile gibi .şiş.yorgunluk desen gündüz kesintisiz uyusam gene yorgunum gene yorgunum.bide aşırı agresif oldum yaa en küçük şeye kızıyorum.Bendede bunlar var bat arkadaşım
Eki Görüntüle 984155canim arkadaşlarimmm guzeller guzeli anne adaylari ve annelerr TEYZE OLUYORSUNUUUZZZZ sanirim ben HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMM dün aksam içime dogan tuhaf bi hisle yaptığım idrar testim de buuu bugün kan testine gidecez net o zaman ogrenecez tabiki ama duramadim size yazmak istedimmmm bütün gece uyuyamadiiiimmmm Rabbime şükürler olsun cok aratmadı bana dua eden sizlerden Allah razi olsun..hepinize minnettarim inşallah Rabbim sizlere,aile olmayi isteyen bu duyguyu tatmayi arzulayan herkese en kisa zamanda hayirlisiyla bebegini nasip etsin.. daha ne dicem bilemiyorum hala şaşkınım hala inanamiyorum çok tuhaf bir duyguymus.düne kadar sadece silik de olsa bi cizgi görmeyi hayallerken suan arzuladigim sadece umarim bebegim benimledir ve çok sağlıklidir bu silik cizgiyi gormek de yetmiyormuş sevgili anne adaylari cok korkuyorum......kotu bir sonuc alirim diye, gercekten o var mi içimde mi diye.....ve uykusuz bir şekilde birazdan esimle kan testine gidecez..bugun yazamazsam bile aklimin sizde olduğunu bilin ve dualarinizi eksik etmeyin..bana sen hamilesin diyenler benim için dua edenler hicbirinizi unutmadim ayri ayri teşekkür etme imkanım yok beni affedin, olsa hepinize ayri ayri sarilmayi çok isterdim....hepinizden Allah razi olsun..yine uzun uzun konuşacaz simdi cikiyorum hepinizi tek tek sevinçle heycanla kucakliyorumm
Ayni seyler iste bakalm ne olcak bekleyelm bu bi hafta gecer mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?