Hamile kalmayı bekleyenler

Ayy canım bnm inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde alırsın bebisi kucağına.bebeğin seninle olsun.dualar da buluşalım

canım benim çook sevindim Allah isteyen herkese versin inşallah tebirk ediyorumm

Tebrik ediyorummm giiz cimm inşallah senledir tabıkıı... O cizgiyi goruncee de yetmıoo gercktennn simdi kanda cıkar aonra keseyi görmek sonra kalp atısı vsvs bu bekleyiş heyecan senın için allahın izöiyle melegini kucagına alcaksın cnm darısı bızlererree arkandan bizide all:):):):):)

tatlımmm sabah sabah süperr bir haberr yaa çok sevindimm..
çokta silik bir çizgi değil gayett belirginnnn
hayırlısı olsun...Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş...
gizzimmm şimdi bize anlat ...
kaçıncı denemendi..
özel yaptığın brşey varmıydı..
belirtin falan oldumuuuu

Canımmmm tebrik ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çookkk sevindimm

inşallah hamilesindir çizgi çok belirgin tebrik ederim canım darısı sağlılka kucağına almana inşallah :))

ayyyy inanamıyorum canım benim çok sevindimmmmm başkaları için konuşurken senin için halay çekicez galibaa :118::118::118: inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız Allah inşallah analı babalı büyütür darısı bizim başımızaaaa....

ilk sayfada yazdığın gibi açtığın sayfa gerçekten uğur getirdi inşallah kan sonucunda da çıkar da kendi adını da HAMİŞŞŞ diye değiştirirsin...

canım benimmmmmmm cok cok cokkk sevindimmmmmm Allah yavrunu sana bagıslasınnnnnn Rabbim bebeğini sana verdi annecikkkkkkkkkkkkkkk Allah analı babalı büyütsün canım benim

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teyyyy teyyyyy teyyyyyy

gizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy çok sevındımmm sevinçten gözlerım dolduuuu allh tek nefeste kucağına almak nasıp etsınnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyyy çookk mutluuu oldummmmm::kazakta örmeyee başlayımmmmmmm:

Mrb giizz cok sevindim canim insallah hayal.kirikligina ugraman gozun aydin allah tamanina erdirsin canim benim Cook sevindim allah.bizlerede nasip eder insallah dilerim burdaki herkes hamile olup çikar...

Canm herkeste belirti farkli oluyomus zaten belki sendede gogus agrisi olmuyodr bakalm cok az kaldi bi hafta daha bekleyelm ben umutluyum acikcasi husrana ugramam insallah

umudunu kaybetme canım. İnş. hayırlısıyla Allah gönlüne göre verir. ben gece çok rahatsızlandım ya. adet görüyorum gibi kasık ağrısıyla bir uyandım. bayağ bi uyuyamadım sonra. ne sağıma ne soluma yatamadım. baskı yaptı kasıklarıma çok acı çektim.

ay canım benimmm çok sevindim. ne güzel haber ya sabah sabah böyle güzel bi haberle karşılaşmak allah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin inşallah. kandan sonrada güzel haberlerini bekliyorz.

Kan testi yaptr istersen canm ya uyuyamaycak kadr agriyosa varsa ona gore ilac verirler belki hem meraknda gder:)

Kan testi yaptr istersen canm ya uyuyamaycak kadr agriyosa varsa ona gore ilac verirler belki hem meraknda gder:)

ama işte daha çok var. nerdeyse 8 gün. olsada bişey çıkmaz diyo hemşireler. ilk defa bu kadar acı çektim. şimdi kesik kesik batmalarım oluyo. benim yumurtalıkalrımda küçük küçük kistler varmış. doktorum demişti. ama adetim çokg ecikmediği için zararsız, yumurtalıklarına zararı yok dedi. acaba onlarmı yapıyo dicem ama ilk defa bu ay böyle bişey yaşadım.:18:

Yuppiiiii yaşasınnnnnn giziiimmmm çooookkk sevindimmm kuzummm yaa inşallahhh güzel haberlerle dönersinnn

Bi haftaliksa bile belli olur diyodu burdakiler ama bekleyelm bakalm o zmn bi hafta dayancaz artik

Bi haftaliksa bile belli olur diyodu burdakiler ama bekleyelm bakalm o zmn bi hafta dayancaz artik

şimdi doktorumu aradım canım. o küçük kistler zararsız anlattığın kadar ağrı yapmaz dedi. başka bişeydir o diyo ama ümitlendirmemek içinde bebiş demiyolar tabi daha çok var belli olmaz adetini bekleyelim dedi.mecbur beklicez canım ya. adete kadar bişey yapmak yok

Anladm canm hadi bakalm yaa insallah bebisindr agriyi yapan:) bende idrar testi yapiym diyodm bekleym o zmn bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…