Hamile kalmayı bekleyenler

inan şuanda ağlamaktannn zor yazıyorum. niye bole oldu bilmiyorum ama kendim gibi sevindim yaa.. Giizzz tebrik ederim tatlımmm hemen geldee doktordan sonuçları yaz bizeee heyecandan duramıyorum şuannn. ayyy coook sevindim yaaa çokkkk... ay ne desem ne anlatsam bilemedimmm çokk sevindimmmmmmm oleyyyyyyyyy oleyyyy Gizzz HAMİLEEEEEEE... SIRADA BİZDEEEEEE:))) 5. hamiş olacaksın demiştimmm olduuuu hihihiii umarım aynı duyguyu en kısa zamanda bizde yaşarızzzzzzzzzzzzzzzzz...Haydı kızlarrr halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet tatlimm bugun. bilmiyorumki valla suanlik bise yok öylece bekliyorum hayirlisi diyorum sadece..ne zaman test yaparim onuda bilmiyorum cesaret edemem zaten adet olacam diye ödüm kopuyor :26:

canım o kadar sevndm ki anlatamam bak dediğim çıktı aldın haberi bir açtım sayfayı haberi gördüm nasıl sevndm anlatamam bana umut oldun belki varsayımım tutar haftaya da ben alırım haberi. hepimize dua et. sennde mutluluğun tammamlansın. kan tahlili sonucun müthiş yüksek çıksınnnn:) hemen keseyi gör hemen kalp atışın duy, rahat bbir hamileliğin olsunnn :) sağlıklı nsıhhatli de kucağına alıver..

Canımmmmm beniiiim :) büyük bir mutlulukla okudum haberini gerçekten. İçim kıpır kıpır oldu. Cok mutlu oldum tatlımmmm. İnsalla bebisin seninledir saglikla sihhatle raabim sizi birbirinze kavustursun insallah tebrikler tekrar :)

tebrik ederim canım allah tamamına erdirir inş.güzel haberlerini bekliyoruz.

Giizz cim tebrik ediyorum seni hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim inşallah bizlere de tez zamanda nasip eder

Cnm hayırlısı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inş😁😁😁

Aaaaayyyy BATdaşım benim.Okurken hopladım koltuktan resmen canım çok mutlu oldummm,,,ayyy ne güzel bişey yaaaa..Ben bugünde olmadım regl :) Test geçen hafta sabırsızlıktan yapmıştım negatif çıktı. Bile bile yaptım sırf şu psikolojiden kurtulmak için. Normalde hep 29-30 günü geçmez.5 ay önce 1 hafta gecikmişti,hamiş sandım ama değilmiş.Belkide kimyasal gebelik geçirdim haberim yok.Vücut kendini hazırlıyormuş.Bugünle birlikte 2 gün gecikti.Ağrılar uyuşmalar devam ediyor ama.Bu akşam bende mi yapsam test?? Sende varmıydı canm adet ağrısı gibi ağrılar??Birde ne zamandır deniyordunuz?

CanııımmmmmmM
Biliyordum demiştim sen hamilesin diye nasıl mutlu oldum senin adına bilemezsin.
Sağlıkla geçsin hamileliğin ve sağlıkla büyüsün bebeğin:))
Çok öptüm

gizzzzz kaç saattir bekliyoruz seni hayırlı haberiniiii bebişin seninle dimi canımmm

gizzzzz kaç saattir bekliyoruz seni hayırlı haberiniiii bebişin seninle dimi canımmm
mesajı gördüğümden beri sürekli girip bakıyorum ne oldu diye ama gelemedi haberi :)
meraktan ölüyorum hadiiiiiiii :)

tebrik edrim canm...sevindm..kan testi de yaptın mı ?

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Giziiiiiiiiiiiiiiim Hamilesssiiiiiinnnn:)) Canıııımm kıyamaaaammmmmmmm:)) Artık anne adayısıııınnn, hatta annesiin:)) Canımsın ya:))) Valla nasıl sevindim nasıl sevindiiimm anlatamam. Muslukları açtım ağlıyoruuummm:))))))
Allaahııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalaaah rabbiiimmm:)
Ahahahahahahahahaha:)))

canlarimmmmmmmm kan değerim 380 ciktiii 4 haftalikmis minik kuş

ayyy cookk sevindimm tatlımmm. Rabbim hayırlara nasip etsinnnnn.....ayy cok mutlu oldum yaa hemen imza kısmına hamilelik takvimini ekle o zaman tatlımm:)

canlarimmmmmmmm kan değerim 380 ciktiii 4 haftalikmis minik kuş
Kuzummmmmm çoookkk mutluu oldummmmm inşallahh Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder
Anlat bakalım belirtilerinn nelerdiii??nasıl çalıştınnn?? Tecrubelerinden bizde faydalanalım bebeimmm

Ayyy öğrenince naptınızzz :)) çok güzel bi duygudur eminimkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…