Hamile kalmayı bekleyenler

Gizzzzzz listemizde kendini hamiş yap hemenn birde hamilelik takvimi yap

canlarim oncelikle adet gunumun aksami yani dun aksam yaptim idrar testini. ben kendimde belirti aramamaya calisiyordum bu ay biliyosunuz ama bazi belirtiler goz ardi edilecek gibi değildi ayin 11inde iki kere gelen kahverengi akintilar,dinmeyen bel ve gogus agrisi en net belirtilerimdi .suan herkese cevap yazamiyorum kayinvalidemdeyiz kusura bakmayin nolur eve erken gecemezsem yarin uzun uzun konuşuruz inşallah herkesle. cok cok opuyorum sizi dualariniz icin Allah razi olsun umarim sizler de böyle güzel bir haber verirsiniz bana Rabbim hiçbirimize aratmasin dualarimiz kabul olur inşallah

aaaa hayırlıı olsunnn canımmmm :) bizim lsayfada paylaşmamışsın ama olsun :))) çokk sevindimmmm bana dua ett bu mutluluğunla allah kabul eder özge sıkıntılarından kurtulsun dee olur muu biraz zor günler geçiriyorum duaya ihtiyacımm var öpüyorum byy

Hayirli olsun canim, Allah güzel bi Hamilelik gecirmeni, kolay Dogum nasip etsin
Darisi bütün isteyenlerin basina

canlarimmmmmmmm kan değerim 380 ciktiii 4 haftalikmis minik kuş

hayırlı uğurlu olsun canım..arkadaşın sorularının detaylarını yarın bekliyoruzzz

canlarimmmmmmmm kan değerim 380 ciktiii 4 haftalikmis minik kuş

canım benimmmmmm Allah bagıslasınnnn cok cok sevindimmm senin adınnaaa RABBİM meleğini sana bagısladııı gozunaydınnn annecikkkkkk

geldiiiiiiiiiiiiiiimmmm kizlarrr kaynanadan koptum geldim evdeyim kocis gelene kadar sizleyim tek tek cevaplamaya calisacam gozden kacirdiklarim olursa simdiden ozur diliyorum

gizzcimmmmm merhabaaaaaa tebrik ederimmmm allah tamamına erdirsin canım benim, hersey gönlünüzce olsun , allah bizlerede nasip etsin:)

geldiiiiiiiiiiiiiiimmmm kizlarrr kaynanadan koptum geldim evdeyim kocis gelene kadar sizleyim tek tek cevaplamaya calisacam gozden kacirdiklarim olursa simdiden ozur diliyorum

hadi bakalımmm anlattt :))) soruları biliyorsun cvplar sendeeee

gözün aydın canım okuyunca içim bir tuhaf oldu gözlerim doldu ne mutlu sana Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim Allah aratmasın isteyen herkese versin.inşallah bende uzun bir zmn geçmeden burdan müjdeli haberimi veririm

canm benim hayırlı uğurlu olsun bebeğin,sağlıkla kucağına al inşallah

bize de bol bol dua et emii

kizlar ilk once dualariniz icin Allah razı olsun isterimki hepiniz bu duyguyu yasayin ve sevindirik musmutlu bi sekilde ortalarda gezin size ilk once bise anlatmak istiyorum kendi düşüncemdir bilmiyorum ne kadar etkisi oldu ama bana gore etkisi büyük.. bu bizim 2. denememizdi. gecen ay suan cogunuzun yaptigi gibi 2 gune bir oldu.ama ben şimdiye kadar hic ilk baslatan olmadığım için her iki gune bir nasıl belli edecem diye karin agrilarim basladi. tamam hadi yanagindan bile biraz opsem biraz sarilsam esim devamini getiriyordu..oylelikle ayin sonunu getirdik ve sonuc kacmamasi gerek ama bebek yokk..ve o an dusundum ki ben esimi strese sokuyordum.haftada iki gibi olan iliskimiz iki güne bir ev ödevi gibi olmustu..ve ben de 1 yıldır pek yanasan taraf olmadigim icin esim anliyordu ne icin oldugunu..
gelelim bu aya...inanin hic bilmiyorum ne kadar surede bir birlikte olduk..cunku ben esimi bekledim hep..görev gibi hissetmesin..beni gerçekten istesin diye..
Sonuç.....ortada umarim biraz yardimci olabilmisimdir

ya arkadaşlar anlamadığım bir şey var, siz 5 haftalıkken mi öğrendiğiniz gebeliğinizi? bir haftalık kanda çıkıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ben.

Stres yoksa bebek var diyorsun yaniii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…