Hamile kalmayı bekleyenler

kesinlikleeeeeee

Saolsun bizdede başlatan taraf ben olmuyorum bizimkine kalsaaa hergünnnn zaten bu ara bol fındık ceviz yiyo ondan herlade:) işyerindede keçi boynuzumu yiyo nedir :)) hiç görev gibi düşünmedim zaten ilişkiyi anı yaşamak önemliiii relaxxxx yaniiii ben sadece adet zamanı stres oluyorum onun dışında bebek diye ilişkiye girmedim hiçç

kızlar adetim bugün 8 gün gecikti hayatımda ilk defa ve şeffaf beyaz akıntım var bugün kan testi yaptırdım <1.20 çıktı acaba geç döllenmeyse yükselir mi cts günü taşınıyorum evde bir sürü işim var ve iş yapamıyorum acaba belki yükselirse ve ben kendime dikkat etmeyip düşürürsem, buna benzer bişey yaşayan var mı yada fikri olan

içtenligiyle dualariyla samimiyetiyle yanimda olan sevgili arkadaslarim güzeller guzeli anneler ve anne adaylarii hepinize dualarinizla yanımda oldugunuz icin cok cok teşekkür ediyorum..Allah sizden razi olsun..Rabbim sizi de en kisa zamanda hayirlisiyla miniginize kavuştursun inşallah..Rabbim buyuk hasretlik vermeden kavuştursun insallah bebeginizle sizi...hepinize mesajlarınız icin yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederiim sizi cok cokk seviyorummm iyiki varsınızzzzz

TUANABATUU o minik kazagi bekliyoruuzz sekeriim
SERAYNN sende yazdiklarinla beni aglattin be canoo canim arkadasim benimm
UMUTTT inşallah sende haftaya alacaksin boyle guzel bir haber dualarin icin dee Allah razi olsun benimde dualarim sizinle...
MERVESVR sizin bu yazdiklariniz da benim icimi kıpır kıpır ediyor bebegiiimmm
ENGUZELHEDIYEM batdaaşiiiiiimmm kiyamam hoplamisss ama test yapmadinmiiii daha sennn
LULUU biliyorum bebegimm biliyorumm cokk teşekkürlerr
BASARANSSSS canim benimm ben bile inanamıyorumki daha ama yani annemiyim ben şimdiii arkadasligin İçin yanimda oldugun için ve verdiğin bilgiler icin cok cok teşekkür ederimm sanaa daha cok bilgilerine ihtiyacım varr kuşuuuummm
GULBESSEKER canim kan testi yaptirdiginda değerine gore anlıyorlar zaten kac haftalik olduğunu soyluyorlar ayrica testi bat gunu akşam yaptim
BERFINN ANNNEEEEE senin bebise bi arkadas da benden geliyorrrrr
SWEETGIRLL cok cok teşekkür ederiiiimmmm :)))) anlattiklarim biraz yardimci oldumuuuuu canoooo
OZGEMM ANNNEEEEE oncelikle hosgeldinnn ama canim cok sıkıldı niye zor gunler geciriyorsuunn tabiki dua ederim de bebek iyi dimiiii...canin sıkan nedir bebegiimm insallahh bian once sıkıntılarindan kurtulursun canimin iciii Bu arada o sayfaya yazmamamin sebebi farkli kuzum saglik olsun boşver..
CETRIAAAAAAAMMM canimin iciiiiiiiiii inşallah sende alacaksin boyle guzel bi habeeeerrr ve senin bu gunlerde tahmin edebiliyoruuuummmm
ismini sayamadigim herkessss iyiki varsınızzzzz

annecikkkkkk gizzz anneeeeeeeeee canımsın ben adet oluyorum yani kırmızılar geldi buayada tutmadı..cok cok cok sevindim senin adınaaa canımsın benimmmmmmmmmmm bebeginn seninlee artıkk annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cici anneciikkk iyi bakkkkkkkk yeenime

Arkadaşlar herkse merhaba, yeni üyeyim ve yazışmalarınızın çoğunu okuma fırsatım oldu :) Çok samimi bir ortam yaratmışsınız ellerinize sağlık, ben d bir parçası olma isteği ile katıldım, ilk mesajımı da yazayım dedim :)

Öncelikle anne adayı tüm arkadaşları tebrik ediyorum, Allah sağlıklı sıhatli kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

Anne olmak isteyen, bir sonraki regl dönemini benim gibi gebelik testi pozitif çıksın diye heyecan ve sabırsızlıkla beyleyen tüm arkadaşlara da Allah hayırlı evlatlar nasip etsin ve kısa zamanda mutlu haberi almayı ve vermeyi nasip etsin.

Önce kendimi kısaca tanıtmak isterim, 3 aylık evliyim ve eşimde bende bebek istiyoruz. Geçen ay denedik olmadı, bu ay ise kısmet artık. Benim bat: 27 Şubat. Nerdeyse 1 hafta var yani. Heyecanlanmamaya, çok stres yapmamaya ve kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum ama pek elimde değil işin aslı

Benim hep düzenidir aslında regl döngüm. Ortalama 29 gün sürer. Bir de her ay yumurtlama lekelenmesi yaşıyorum. Kadın doğum doktoruma giderek bunun bir sorun olup olmadığını sorduğumada, kontroller yaptı ve hiç bir sorun yok, yumurtlama kanaması yaşıyorsun, gayet sağlıklısın dedi.

Ben de geçen ay o kanamaya özellikle dikkat etmiştim, yumurtlama günü veya dolayları sayarak :) Ama sonuçta hamile kalamadım.

Bu ay ilginç bir şekilde, her ay olan yumurtlama kanamam olmadı ve bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım. Tahmini yumurtlama günüm 12 Şubat diye düşünerek, teste başladım (içinden 5 kit çıktı toplam) ve 12 sinden 17 sine kadar bazen gün aşırı olcak şekilde yaptım ve hep negatif çıktı.

Bu benim aklımı karıştırdı çünkü, önceden yumurtladıysam bile hiçbir belirti yaşamadım önceki aylarda yaşadığım, erken bir yumurtlama olduda hamile mi kaldım diye umut ediyorum ama çok gerçekçi bulmuyorum kendimi vücudumun tepkilerini az çok bilen biri olarak. Acaba bu ay hiç mi yumurtlamadım?

Bunların yanı sıra, yaklaşık 2-3 haftadır (son regl tarihimi takiben) aşırı iştahım açıldı ve resmen hızla kilo aldım, resmen sürekli yemek düşünüyorum. Karnımın altı şişti ki bende hiç göbek yoktu, göğüslerim çok büyüdü. Göğüslerim hiç bir zaman hassas değildi ve regl öncesi de hassaslaşmaz hafifçe şişerdi, bugün başlayan bir ağrı var göğüslerimde (uçlarda koyulaşma, damarlaşma fln yok). 2 haftardır ara ara gün içinde hafif mide yanmalarım ve çok hafif derinlerden gelen (!?) bi bulantım oluyor (ama çok seyrek). Bir de 2 hafta önce aşırı yordunluk hissi geliyordu ve gözlerimi açık tutamıyordum her an uykuyu düşünüyordum (yavaş yavaş bu his kayboldu). Var mı benzer berlirtiler yaşayan aranızda?

Başınızı çook ağrıttım ve yazdıklarımı okuturken gözünüzü yordum resmen kusura bakmayın :) Hepinizi öpüyorum.

Cok sevindim insallah sagliklica kucagina almayi nasip eder Allah :))

Ayy canım bnm inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde alırsın bebisi kucağına.bebeğin seninle olsun.dualar da buluşalım

canım benim çook sevindim Allah isteyen herkese versin inşallah tebirk ediyorumm

Canımmmm tebrik ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çookkk sevindimm

inşallah hamilesindir çizgi çok belirgin tebrik ederim canım darısı sağlılka kucağına almana inşallah :))

ilk sayfada yazdığın gibi açtığın sayfa gerçekten uğur getirdi inşallah kan sonucunda da çıkar da kendi adını da HAMİŞŞŞ diye değiştirirsin...

canım benimmmmmmm cok cok cokkk sevindimmmmmm Allah yavrunu sana bagıslasınnnnnn Rabbim bebeğini sana verdi annecikkkkkkkkkkkkkkk Allah analı babalı büyütsün canım benim

herkesi birdeN ekleyemedim cok uzun oldu hepinizden Allah razi olsun iyiki yanimdasinizz

ya arkadaşlar anlamadığım bir şey var, siz 5 haftalıkken mi öğrendiğiniz gebeliğinizi? bir haftalık kanda çıkıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ben.

Hamilelik haftasi gebe kalinan gunden itibaren degil adetin 1. Gununden hesaplanir o yuzden 5 haftalik hamileyken adet 1 hafta gecikmis oluyor :)

Kızlaarrr yine geldi kırmızılar hemde 3 gün öncedençok üzüldüm bu ay beklemiyorum diyodum ama yinede üzüldüm gizzz canım fırsat bulursan listeyi o uğurlu ellerinle değiştirirsen beni de unutma bat 18 martTedaviyede ara verecem bu ay psikolojim çok bozuldu

canlarimmmmmmmm kan değerim 380 ciktiii 4 haftalikmis minik kuş

canııımm çoook sevndm gerçekten bu kadar kısa sürede bebeğine kavuşmana çok sevndm bizim kadar yıpranmadan :)) darısı başımıza tabi ki...ultrasona girdin mi canım gerç 1000 gibi bir değer çıkmadan kese görünmüyormuş sanırım ama . umarım herşey yolunda gider. çok harika bir hamilelik yaşarsınnnn.....

insan çok tkileniyor tatlım nasıl teselli edecezkendimizibilemedim ki ben (( insan üzülüyor takmayayımdiyorum ama olmuyor, belirti aramıcam diyorum olmuyor, stres yapmamak zaten elde değil. çok zor çok

insan çok tkileniyor tatlım nasıl teselli edecezkendimizibilemedim ki ben (( insan üzülüyor takmayayımdiyorum ama olmuyor, belirti aramıcam diyorum olmuyor, stres yapmamak zaten elde değil. çok zor çok

7ay oldu ilaçlardan hormonlarım kafayı yedi resmen yüzüm sivilce doldu yarın doktorda kontrolüm var kist olmuştu bu ay inşallah bari o gitmiş olsun :18:Bugün giizze çok sevindim inşallah hepinizin güzel haberleri olur canımmm bu ay bende okuyup mutlu olurum

Canimsin sen yaaa rabbim aratmadan bekletneden dilegine kavusturdu yaa inan ben adina oyle mutluyum ki ara ara gecmise donup haberini yazdigin iletiye bakio tekrar tekrar mutku oluyorum bizede nasio olur insallahhh cinsiyeti belli olsun ilk cicisini ben alicam kuzumaaaa:)))

Tatlı anneee:))) Allah melegini saglikla kucaklamayi nasip etsin:)) her zaman yanındayız tatlı kuş:)))
İlk zamanların bulantisiz ve ağrısız gecsin inşallah:)) 7.haftada başlıyor çünkü belirtiler:)) özellikle sabah bulantısı, kasık ağrısı, bel ağrısı,halsizlik, depresiflik vb. Hepsi normaaal ve hepsi bebisin 12 haftalık olduktan sonra geçecek, belki de hiç birini yaşamayacaksın:) inşallah öyle olur; )
Minişin daha çok küçüktür:))) öper onu teyzesii:)) biraz büyüsün de görürsün annesi simdi ultrasonda görünmeyebilir)
Eve bol bol cubuk kraker ve beyaz leblebi al canım baş ucuna koy, midene iyi gelir. Bulantiya da yanmaya da. Folik asit baslamadiysan almaya basla bitanem yaklasik 12haftan bitene kadar almalısın. Folbiol var 2tl civarında, onu kullanabilirsin. Gebelik düşünen arkadaşlarım da almalılar mutlaka. Sağlık ocağında ücretsiz kan değerlerine baktırıp özel doktora gideceksen ona gösterebilirsin böylece özelde para vermemiş olursun.
Baharatlı ve aci şeyler yeme tatlım, hergün 1tatli kaşığı bal ve pekmez yersen bebisin müthiş gelişir ve kilo alır. Bulantılar olursa peynir ekmek de cok iyi gelir. Canın ne istiyorsa onu ye, eşin ve çevredekiler şunu ye bunu ye diye sevmediğin ama yararlı şeyleri yemeye zorlayabilir, ilk 3 ay bebek minik ve senden her ihtiyacını karşılar canım rahat ol.
Bebeğin büyüdükçe yazarım tatlım.
Pozitif ol herşey cok iyi ve guzel olacak diye düşün hep. Çünkü öyle olacak:)) çoook güzel bir anne olacaksın:)) güzel günler göreceğiz:)))

herkesi birdeN ekleyemedim cok uzun oldu hepinizden Allah razi olsun iyiki yanimdasinizz

Evet canim benide unuttun bayadir yazmiyom zaten tekrar hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin bizde dua et tatlim simdi sevincinden icin içine sugmiyodur Ay canim benim:

inşallah gitmiştir canım bende korku içerisindeym yumurtalar kiste dönüşürse diye. inşallah dönşmez. inş hepimiz alırım o güzel haberleri tatlım ya. o kadar ihitiyacım var ki şuan... müthiş bir evliliğim var şükürler olsun tek sorunumuz bu. benm üzülmem eşimide üzüyor ve bu bizim hayatımızı etkliyor. etrafta çocuklarıyla aileleri görünce bir garip oluyorummm((

O kadar iyi anlıyorum ki seni ama inşallah herşey yolunda gider çok uzun zaman beklemeyiz hep dua ediyorum isteyen herkes için benim eşimde çok üzülüyor bide çocukları çok seviyor ayy ne diyim yaa bilmiyorum (Stres yaptıkça herşey daha ters gidiyo benim ama insanın elinde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…