kesinlikleeeeeee
içtenligiyle dualariyla samimiyetiyle yanimda olan sevgili arkadaslarim güzeller guzeli anneler ve anne adaylarii hepinize dualarinizla yanımda oldugunuz icin cok cok teşekkür ediyorum..Allah sizden razi olsun..Rabbim sizi de en kisa zamanda hayirlisiyla miniginize kavuştursun inşallah..Rabbim buyuk hasretlik vermeden kavuştursun insallah bebeginizle sizi...hepinize mesajlarınız icin yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederiim sizi cok cokk seviyorummm iyiki varsınızzzzz
TUANABATUU o minik kazagi bekliyoruuzz sekeriim
SERAYNN sende yazdiklarinla beni aglattin be canoo canim arkadasim benimm
UMUTTT inşallah sende haftaya alacaksin boyle guzel bir haber dualarin icin dee Allah razi olsun benimde dualarim sizinle...
MERVESVR sizin bu yazdiklariniz da benim icimi kıpır kıpır ediyor bebegiiimmm
ENGUZELHEDIYEM batdaaşiiiiiimmm kiyamam hoplamisssama test yapmadinmiiii daha sennn
LULUU biliyorum bebegimm biliyorummcokk teşekkürlerr
BASARANSSSS canim benimm ben bile inanamıyorumki daha ama yani annemiyim ben şimdiiiarkadasligin İçin yanimda oldugun için ve verdiğin bilgiler icin cok cok teşekkür ederimm sanaa daha cok bilgilerine ihtiyacım varr kuşuuuummm
GULBESSEKER canim kan testi yaptirdiginda değerine gore anlıyorlar zaten kac haftalik olduğunu soyluyorlar ayrica testi bat gunu akşam yaptim
BERFINN ANNNEEEEE senin bebise bi arkadas da benden geliyorrrrr
SWEETGIRLL cok cok teşekkür ederiiiimmmm :))))anlattiklarim biraz yardimci oldumuuuuu canoooo
OZGEMM ANNNEEEEE oncelikle hosgeldinnn ama canim cok sıkıldı niye zor gunler geciriyorsuunn tabiki dua ederim de bebek iyi dimiiii...canin sıkan nedir bebegiimm insallahh bian once sıkıntılarindan kurtulursun canimin iciiiBu arada o sayfaya yazmamamin sebebi farkli kuzum saglik olsun boşver..
CETRIAAAAAAAMMM canimin iciiiiiiiiii inşallah sende alacaksin boyle guzel bi habeeeerrrve senin bu gunlerde tahmin edebiliyoruuuummmm
ismini sayamadigim herkessss iyiki varsınızzzzz
canlarimmmmmmmm kan değerim 380 ciktiii 4 haftalikmis minik kuş
Cok sevindim insallah sagliklica kucagina almayi nasip eder Allah :))
Ayy canım bnm inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde alırsın bebisi kucağına.bebeğin seninle olsun.dualar da buluşalım
canım benim çook sevindim Allah isteyen herkese versin inşallah tebirk ediyorumm
Tebrik ediyorummm giiz cimm inşallah senledir tabıkıı... O cizgiyi goruncee de yetmıoo gercktennn simdi kanda cıkar aonra keseyi görmek sonra kalp atısı vsvs bu bekleyiş heyecan senın için allahın izöiyle melegini kucagına alcaksın cnm darısı bızlererree arkandan bizide all:):):):):)
tatlımmm sabah sabah süperr bir haberr yaa çok sevindimm..
çokta silik bir çizgi değil gayett belirginnnn
hayırlısı olsun...Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş...
gizzimmm şimdi bize anlat ...
kaçıncı denemendi..
özel yaptığın brşey varmıydı..
belirtin falan oldumuuuu
Canımmmm tebrik ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çookkk sevindimm
inşallah hamilesindir çizgi çok belirgin tebrik ederim canım darısı sağlılka kucağına almana inşallah :))
ayyyy inanamıyorum canım benim çok sevindimmmmmbaşkaları için konuşurken senin için halay çekicez galibaa :118::118::118: inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız Allah inşallah analı babalı büyütür darısı bizim başımızaaaa....
ilk sayfada yazdığın gibi açtığın sayfa gerçekten uğur getirdiinşallah kan sonucunda da çıkar da kendi adını da HAMİŞŞŞ diye değiştirirsin...
canım benimmmmmmm cok cok cokkk sevindimmmmmm Allah yavrunu sana bagıslasınnnnnn Rabbim bebeğini sana verdi annecikkkkkkkkkkkkkkk Allah analı babalı büyütsün canım benim
ya arkadaşlar anlamadığım bir şey var, siz 5 haftalıkken mi öğrendiğiniz gebeliğinizi? bir haftalık kanda çıkıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ben.
insan çok tkileniyor tatlım nasıl teselli edecezkendimizibilemedim ki benKızlaarrr yine geldi kırmızılar hemde 3 gün öncedençok üzüldüm bu ay beklemiyorum diyodum ama yinede üzüldüm gizzz canım fırsat bulursan listeyi o uğurlu ellerinle değiştirirsen beni de unutma bat 18 mart Tedaviyede ara verecem bu ay psikolojim çok bozuldu
insan çok tkileniyor tatlım nasıl teselli edecezkendimizibilemedim ki ben(( insan üzülüyor takmayayımdiyorum ama olmuyor, belirti aramıcam diyorum olmuyor, stres yapmamak zaten elde değil. çok zor çok
Canimsin sen yaaa rabbim aratmadan bekletneden dilegine kavusturdu yaa inan ben adina oyle mutluyum ki ara ara gecmise donup haberini yazdigin iletiye bakio tekrar tekrar mutku oluyorum bizede nasio olur insallahhh cinsiyeti belli olsun ilk cicisini ben alicam kuzumaaaa:)))gizzzz
herkesi birdeN ekleyemedim cok uzun oldu hepinizden Allah razi olsun iyiki yanimdasinizz
7ay oldu ilaçlardan hormonlarım kafayı yedi resmen yüzüm sivilce doldu yarın doktorda kontrolüm var kist olmuştu bu ay inşallah bari o gitmiş olsun :18:Bugün giizze çok sevindim inşallah hepinizin güzel haberleri olur canımmm bu ay bende okuyup mutlu olurum
inşallah gitmiştir canım bende korku içerisindeym yumurtalar kiste dönüşürse diye. inşallah dönşmez. inş hepimiz alırım o güzel haberleri tatlım ya. o kadar ihitiyacım var ki şuan... müthiş bir evliliğim var şükürler olsun tek sorunumuz bu. benm üzülmem eşimide üzüyor ve bu bizim hayatımızı etkliyor. etrafta çocuklarıyla aileleri görünce bir garip oluyorummm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?