canm benm ALlah kucagına almayı nasıp etsın hayırlı saglıklı evlat klsun inşEki Görüntüle 984155canim arkadaşlarimmm guzeller guzeli anne adaylari ve annelerr TEYZE OLUYORSUNUUUZZZZ sanirim ben HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMM dün aksam içime dogan tuhaf bi hisle yaptığım idrar testim de buuu bugün kan testine gidecez net o zaman ogrenecez tabiki ama duramadim size yazmak istedimmmm bütün gece uyuyamadiiiimmmm Rabbime şükürler olsun cok aratmadı bana dua eden sizlerden Allah razi olsun..hepinize minnettarim inşallah Rabbim sizlere,aile olmayi isteyen bu duyguyu tatmayi arzulayan herkese en kisa zamanda hayirlisiyla bebegini nasip etsin.. daha ne dicem bilemiyorum hala şaşkınım hala inanamiyorum çok tuhaf bir duyguymus.düne kadar sadece silik de olsa bi cizgi görmeyi hayallerken suan arzuladigim sadece umarim bebegim benimledir ve çok sağlıklidir bu silik cizgiyi gormek de yetmiyormuş sevgili anne adaylari cok korkuyorum......kotu bir sonuc alirim diye, gercekten o var mi içimde mi diye.....ve uykusuz bir şekilde birazdan esimle kan testine gidecez..bugun yazamazsam bile aklimin sizde olduğunu bilin ve dualarinizi eksik etmeyin..bana sen hamilesin diyenler benim için dua edenler hicbirinizi unutmadim ayri ayri teşekkür etme imkanım yok beni affedin, olsa hepinize ayri ayri sarilmayi çok isterdim....hepinizden Allah razi olsun..yine uzun uzun konuşacaz simdi cikiyorum hepinizi tek tek sevinçle heycanla kucakliyorumm
Arkadaşlar herkse merhaba, yeni üyeyim ve yazışmalarınızın çoğunu okuma fırsatım oldu :) Çok samimi bir ortam yaratmışsınız ellerinize sağlık, ben d bir parçası olma isteği ile katıldım, ilk mesajımı da yazayım dedim :)
Öncelikle anne adayı tüm arkadaşları tebrik ediyorum, Allah sağlıklı sıhatli kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Anne olmak isteyen, bir sonraki regl dönemini benim gibi gebelik testi pozitif çıksın diye heyecan ve sabırsızlıkla beyleyen tüm arkadaşlara da Allah hayırlı evlatlar nasip etsin ve kısa zamanda mutlu haberi almayı ve vermeyi nasip etsin.
Önce kendimi kısaca tanıtmak isterim, 3 aylık evliyim ve eşimde bende bebek istiyoruz. Geçen ay denedik olmadı, bu ay ise kısmet artık. Benim bat: 27 Şubat. Nerdeyse 1 hafta var yani. Heyecanlanmamaya, çok stres yapmamaya ve kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum ama pek elimde değil işin aslı
Benim hep düzenidir aslında regl döngüm. Ortalama 29 gün sürer. Bir de her ay yumurtlama lekelenmesi yaşıyorum. Kadın doğum doktoruma giderek bunun bir sorun olup olmadığını sorduğumada, kontroller yaptı ve hiç bir sorun yok, yumurtlama kanaması yaşıyorsun, gayet sağlıklısın dedi.
Ben de geçen ay o kanamaya özellikle dikkat etmiştim, yumurtlama günü veya dolayları sayarak :) Ama sonuçta hamile kalamadım.
Bu ay ilginç bir şekilde, her ay olan yumurtlama kanamam olmadı ve bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım. Tahmini yumurtlama günüm 12 Şubat diye düşünerek, teste başladım (içinden 5 kit çıktı toplam) ve 12 sinden 17 sine kadar bazen gün aşırı olcak şekilde yaptım ve hep negatif çıktı.
Bu benim aklımı karıştırdı çünkü, önceden yumurtladıysam bile hiçbir belirti yaşamadım önceki aylarda yaşadığım, erken bir yumurtlama olduda hamile mi kaldım diye umut ediyorum ama çok gerçekçi bulmuyorum kendimi vücudumun tepkilerini az çok bilen biri olarak. Acaba bu ay hiç mi yumurtlamadım?
Bunların yanı sıra, yaklaşık 2-3 haftadır (son regl tarihimi takiben) aşırı iştahım açıldı ve resmen hızla kilo aldım, resmen sürekli yemek düşünüyorum. Karnımın altı şişti ki bende hiç göbek yoktu, göğüslerim çok büyüdü. Göğüslerim hiç bir zaman hassas değildi ve regl öncesi de hassaslaşmaz hafifçe şişerdi, bugün başlayan bir ağrı var göğüslerimde (uçlarda koyulaşma, damarlaşma fln yok). 2 haftardır ara ara gün içinde hafif mide yanmalarım ve çok hafif derinlerden gelen (!?) bi bulantım oluyor (ama çok seyrek). Bir de 2 hafta önce aşırı yordunluk hissi geliyordu ve gözlerimi açık tutamıyordum her an uykuyu düşünüyordum (yavaş yavaş bu his kayboldu). Var mı benzer berlirtiler yaşayan aranızda?
Başınızı çook ağrıttım ve yazdıklarımı okuturken gözünüzü yordum resmen kusura bakmayın :) Hepinizi öpüyorum.
canlarimmmmmmmm kan değerim 380 ciktiii 4 haftalikmis minik kuş
ya arkadaşlar anlamadığım bir şey var, siz 5 haftalıkken mi öğrendiğiniz gebeliğinizi? bir haftalık kanda çıkıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ben.
O kadar iyi anlıyorum ki seni ama inşallah herşey yolunda gider çok uzun zaman beklemeyiz hep dua ediyorum isteyen herkes için benim eşimde çok üzülüyor bide çocukları çok seviyor ayy ne diyim yaa bilmiyorum(Stres yaptıkça herşey daha ters gidiyo benim ama insanın elinde değil
Günaydınnn Anneler ve Anne adaylarııııııııı:)))
günaydınnn nasılsın canım
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
berfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
asliaydin 6 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
kelebek__16 9 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
mervesvr 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEperisipessa 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
nurkml 15 ŞUBAT BEKLEMEDEoptimist3 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
sewda22 17 ŞUBAT BEKLEMEDE
giizz 18 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
enguzelhediyem 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
crayz3527 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
minigmanig 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuma23 23 ŞUBAT BEKLEMEDEzha12 23 ŞUBAT BEKLEMEDE
mertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
sedeff 27 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
esiesi 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
seraptunc 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
adzeynep 1 MART BEKLEMEDE
umuttttt 1 MART BEKLEMEDE
bbbmmm 1 MART BEKLEMEDE
filizgoc 2 MART BEKLEMEDE
03062008 4 MART BEKLEMEDE
sabrina84 4 MART BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
isyan123 5 MART BEKLEMEDE
serAynn 8 MART BEKLEMEDE
feelcrying 9 MART BEKLEMEDE
nazende88 10 MART BEKLEMEDE
Leman24 10 MART BEKLEMEDE
delinefsim 10 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
fatma86 11 MART BEKLEMEDE
bebegims 12 MART BEKLEMEDE
zeyy88 12 MART BEKLEMEDE
nutella88 12 MART BEKLEMEDE
cems85 13 MART BEKLEMEDE
sweetgiirl 14 MART BEKLEMEDE
lulu11 16 MART BEKLEMEDE
gulsahhh01 16 MART BEKLEMEDE
lasya 16 MART BEKLEMEDE
olcayyasemin 17 MART BEKLEMEDE
ozlemsahin bir sonraki ay
eses07 bir sonraki ay
tamayy bir sonraki ay
wen bir sonraki ay
tuanabatu06 bir sonraki ay
Kızlar gun asırı derken derkn atıstık aksam bnde surat astım yattımasıncada olmadı o iş tabı sabahda gonlumu aldı ama şimdide vıcdan azabı cekıom ama bnm ovulasyon testım pozıtıf cıktı 24 48 saat arası dedı pazartesı ılıskı oldu şimdi bn dun yapmadım ya bu ay gıttımıı hıc umutlanmayımmı???
Kızlar gun asırı derken derkn atıstık aksam bnde surat astım yattımasıncada olmadı o iş tabı sabahda gonlumu aldı ama şimdide vıcdan azabı cekıom ama bnm ovulasyon testım pozıtıf cıktı 24 48 saat arası dedı pazartesı ılıskı oldu şimdi bn dun yapmadım ya bu ay gıttımıı hıc umutlanmayımmı???
Hayırlı sabahlar kızlar.2 gün gecikmeli kırmızıyı gördüm bugünYeni BAT 23 MART.Tedavi için doktora gittiğinizde ilk olarak ne yapıyor ne istiyor? Adetin 2.günü gidip hormon testi yapıyormuş.Başka bilmediğim neler var,yardımcı olurmusunuz kızlar? İlk kez çocuk istediğim için gidicem doktora.Aynı zamanda eşimin de muayene olmasını istiyormu,yoksa sonrayamı bırakıyor?
testin pozitif cıktığı zaman ne zaman?
İyiyim tatlım sen nasılsınnn?
Hayırlı sabahlar kızlar.2 gün gecikmeli kırmızıyı gördüm bugünYeni BAT 23 MART.Tedavi için doktora gittiğinizde ilk olarak ne yapıyor ne istiyor? Adetin 2.günü gidip hormon testi yapıyormuş.Başka bilmediğim neler var,yardımcı olurmusunuz kızlar? İlk kez çocuk istediğim için gidicem doktora.Aynı zamanda eşimin de muayene olmasını istiyormu,yoksa sonrayamı bırakıyor?
herkese gunaydinnnnn guzeller guzeli anneler ve anne adaylariiben dun biraz yoğunluktan biraz heyecandan bi türlü ekleyemedim hepinizi.yani herkese tek tek cevap yazmistim tek mesajda ama uzun olmus hata olustu silindi bidaha yazmaya zamanim yoktu bende aklimda olanlari yazdim o yuzden hepinizden ayri ayri Özür diliyorum ismini sayamadiklarimdan..yoksa asla hiçbirinizi unutmadim..iyiki yanimdasiniz sicakliginizla canlarim...iyikiiiii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?