Hamile kalmayı bekleyenler

canm benm ALlah kucagına almayı nasıp etsın hayırlı saglıklı evlat klsun inş

Hosgeldn:) canm bende yemege duskunluk yada uyku hassasiyeti yok ama ayklarmda agri yorgnluk ve senin dedign gbi kasklarima dogru siskinlik var agzm eksiyo midem yaniyo ama cikaracak kadar degl herkeste belirti farkli olurmus benmde bat 26 subat bakalm bekleyelm son bi hafta:)

ya arkadaşlar anlamadığım bir şey var, siz 5 haftalıkken mi öğrendiğiniz gebeliğinizi? bir haftalık kanda çıkıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ben.

canım hamilelik sat (son adet tarihinden) itibaren hesaplanıyor yani aslında bebek oluşalı 2-3 hafta olmuştur ama sata göre 5 hafta..doğumuda biz 9ay 10 gün diye biliriz ama doktorların yaptığı bu takvime göre 40 hafta..
yani senin 1 haftalık dediğin sattan itibaren hesaplandığından 3 hafta gibi oluyo yaklaşık...

benm eşimde tatlım ya çok düşkün çocuklara. yeğenlerini inanılmaz sever. bende her geçen gün artıyor stres .olmadıkça kötüye gidiyor eşim üzülüyor ama bir yandan ben bencillik yapıyorum hhep beni teselli etmek zorunda kalıyor bu durum beni daha da çok üzüyorrr

Günaydınnn Anneler ve Anne adaylarııııııııı:)))

kızlar bata 1 hafta kaldı. bugün beyaz şeffaf akıntım gelmiş (kokusuz). kasıklarımda ve bacaklarımda batmalar halen devam ediyor. biraz araştırdım adet öncesi akıntısı yazıyor bazı yerlerde. moralim bozuldu çok (

günaydın arkadaşlar 3 mart batım eklerseniz sevinirim :)

Kızlar gun asırı derken derkn atıstık aksam bnde surat astım yattımasıncada olmadı o iş tabı sabahda gonlumu aldı ama şimdide vıcdan azabı cekıom ama bnm ovulasyon testım pozıtıf cıktı 24 48 saat arası dedı pazartesı ılıskı oldu şimdi bn dun yapmadım ya bu ay gıttımıı hıc umutlanmayımmı???

testin pozitif cıktığı zaman ne zamandı?

testin pozitif cıktığı zaman ne zaman?

Hayırlı sabahlar kızlar.2 gün gecikmeli kırmızıyı gördüm bugün Yeni BAT 23 MART.Tedavi için doktora gittiğinizde ilk olarak ne yapıyor ne istiyor? Adetin 2.günü gidip hormon testi yapıyormuş.Başka bilmediğim neler var,yardımcı olurmusunuz kızlar? İlk kez çocuk istediğim için gidicem doktora.Aynı zamanda eşimin de muayene olmasını istiyormu,yoksa sonrayamı bırakıyor?

canım eşin gidip sperm analizi versin beklemeyin, vermeden önce 3 gün birliktelik olmayacak. Sen doktora gidince Kan alıyor, ve vajinal muayene ediyor (Regli değilken vajinal muayene yaptırdım ben adetliyken kan aldılar) Hormonel testlerin yapılıyor ve iltap vs varmı diye bakıyorlar

herkese gunaydinnnnn guzeller guzeli anneler ve anne adaylarii ben dun biraz yoğunluktan biraz heyecandan bi türlü ekleyemedim hepinizi.yani herkese tek tek cevap yazmistim tek mesajda ama uzun olmus hata olustu silindi bidaha yazmaya zamanim yoktu bende aklimda olanlari yazdim o yuzden hepinizden ayri ayri Özür diliyorum ismini sayamadiklarimdan..yoksa asla hiçbirinizi unutmadim..iyiki yanimdasiniz sicakliginizla canlarim...iyikiiiii.....

İyiyim tatlım sen nasılsınnn?

iyi değilim canım ya bugün doktora gidecem kontroller için ben hiç hormon testi yaptırmamıştım bugün belki yapar bilmiyorum geçen ay çok kötü olduk moralimiz alt üst oldu şimdi doktora gidecez bakalım ne diyecek

canim benimmm hayırlısi olsun uzulme lutfen diğer ay inşallah seninle olur bebegin..

Cnm bnm tabıkıı artık guEl bır gunler sıkıntısı problemai zamanlar senın olsun cnmm... Bızlerede dua ett bol bol fırsat buldukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…